• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uvey anne zalimliği

Miya2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
20
4
86
44
Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin

Kanun konularinda hicbir bilgim yok. Dediginiz gibiyse Allah sorsun hesabini. Bir dişli avukat burdan size en azindan ne yapacagini soyler umarim. Katiyen nikahi vermesin anneniz. Babaniz iki kadin almakla zateb gunahin buyugunu almis. Bari bu yasa kadar kadincagiz cekmis cekecegini bari iki mal mulk maas kalsin sakin gurur yapmayin sakin

Babacığın zamanında höt onlar da benim evlatlarım deseydi diğerlerini okuttuğu gibi sizi de okutsaydı keşke.

Geçmiş olsun babanıza acil şifalar diliyorum. Eve nasıl girersiniz bilgim yok. Karşı taraf sıkıntılı belli ki.

Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin

Ol karakolluk. Babamı görmeye gidecem de karısı engel olacak. Babanın telefon numarası da mı yok? Amcaların yok mu? Ara amcanlari buyukleri komple araya sok. Polisi kapıya dayarim babamı görmeme kimse engel olamaz.

2 kadın da aynı evde mi yaşadı,kovulduğunuz ev onlara mı ait?

Bu yaşadığınız üvey annenin değil babanızın zalimliği önce bunu idrak edin
Sonra yine görmek istiyorsanız karakola gidin yanınıza polis verirler görürsünüz

Bu yaşadığınız üvey annenin değil babanızın zalimliği önce bunu idrak edin
Sonra yine görmek istiyorsanız karakola gidin yanınıza polis verirler görürsünüz
Babam polisi görünce daha kötü olur diye korkuyorum bu seferde sen öldürdün derler ama galiba son carem

O kadın çocuklarını okuturken annenizin eli armut mu topluyordu???Cahillik, örf ,adet demeyin üvey annenin çocuklarına o kurallar işlememiş o zaman.Hakli haksız bilmem ama akıllı kadınmış çocukları da öyle.....

O kadın çocuklarını okuturken annenizin eli armut mu topluyordu???Cahillik, örf ,adet demeyin üvey annenin çocuklarına o kurallar işlememiş o zaman.Hakli haksız bilmem ama akıllı kadınmış çocukları da öyle.....

Akıllı insan Allah'tan korkar. Diploma aldırdı veya aldı diye akıllı değiller. Yarın ölünce o diplomalar bir şeye yaramaz.

Akıllı insan Allah'tan korkar. Diploma aldırdı veya aldı diye akıllı değiller. Yarın ölünce o diplomalar bir şeye yaramaz.
O kısmı ALLAH bilir Kadının ne yaşadığını bilmiyoruz , tüm çocuklarını olumsuz şartlara rağmen okutmak için çabalamış olması takdir edilesi.İkinci kadın olmanın nedenini , şartlarını bilmiyoruz ,mühür ( güç) eline geçince güç zehirlenmesi yaşayabilir.Ama tekrar söylüyorum diğer tarafa bu kadar kin duymalarının bir nedeni olmalı Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor bence

Babacığın zamanında höt onlar da benim evlatlarım deseydi diğerlerini okuttuğu gibi sizi de okutsaydı keşke.

Geçmiş olsun babanıza acil şifalar diliyorum. Eve nasıl girersiniz bilgim yok. Karşı taraf sıkıntılı
Nikah annenizdeymiş..babanız ölünce anneniz pay alacak..inşallah diğerine yapmadıysa tabii..peki bu sonradan gelen kadın çocuklarını okutacak kadar bilinci yerindeymiş,siz hiç demediniz mi biz neden onlar gibi okumuyoruz..okumadıktan kastınız lise mi?orta mı?
Avukat oldu kanunları çok iyi biliyor ve Bu bilgisini bizi mahfetmek icin kullanıyor annemi bosatmaya kaltı ama olmadı beceremedi şimdiki planı ne bilmiyorum annem pay alacak eğer hersey normal işlerse ama mutlaka karşımıza kötü Bi sürprizle çıkarlar

O kısmı ALLAH bilir Kadının ne yaşadığını bilmiyoruz , tüm çocuklarını olumsuz şartlara rağmen okutmak için çabalamış olması takdir edilesi.İkinci kadın olmanın nedenini , şartlarını bilmiyoruz ,mühür ( güç) eline geçince güç zehirlenmesi yaşayabilir.Ama tekrar söylüyorum diğer tarafa bu kadar kin duymalarının bir nedeni olmalı Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor bence

Kin duysalar bile ölüm bu. Bir daha asla göremeyecekler. Dünyanın en iğrenç insanları bile olsalar babaları ya. Vallahi bu ne merhametsizlik. Kumalar sonuçta illaki bir şeyler olmuştur. Mesele kuma olması değil. Ve bunun telafisi de yok. Belki ben hata yaptım babamdan özür dileyeceğim. Belki özledim babam ya. Ne olursa olsun benim de babam.

Kin duysalar bile ölüm bu. Bir daha asla göremeyecekler. Dünyanın en iğrenç insanları bile olsalar babaları ya. Vallahi bu ne merhametsizlik. Kumalar sonuçta illaki bir şeyler olmuştur. Mesele kuma olması değil. Ve bunun telafisi de yok. Belki ben hata yaptım babamdan özür dileyeceğim. Belki özledim babam ya. Ne olursa olsun benim de babam.
Bende çok üstüme alındım 🫢 bunun şey versiyonu da var. Kaynanayı almamak eve adam ölüyor hala kin güdüyorlar. O da ne olursa olsun evlatlarını özler. Benim dedem o kadar kavgalı ayrıldı çocuklarından sonlarına doğru aramış aramış ağlamış açmadılar telefonlarını. İnsan son kez olsun baba duası alır.

Evet doğru ama dikkat ederseniz konu sahibi uğraşıyor diğer öz kardeşler nerede?? Babanın isteği olabilir, aklımızın ucuna gelmeyen şeyler yaşanmış olabilir

Back