aynike

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
7
1
1
26
Merhabalar. 6 ay önce 3 yaşında ki kızımın Sağ gözünde üveit olduğunu öğrendik bütün tahliller yapıldı bütün mrlar çekildi bişey çıkmadı daha birkaç gün önce yapılan testlerin birinde romotolojiyle ilgili olan bir tahlilde pozitif çıktığını öğrendik ve şuan gözünde görme kaybı var. Çocuklarda üveit tedavisiyle ilgili bilgisi olan yada bunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen cevap verebilirmi çok yıprandık bilgilerinize ihtiyacım var..

Merhabalar. 6 ay önce 3 yaşında ki kızımın Sağ gözünde üveit olduğunu öğrendik bütün tahliller yapıldı bütün mrlar çekildi bişey çıkmadı daha birkaç gün önce yapılan testlerin birinde romotolojiyle ilgili olan bir tahlilde pozitif çıktığını öğrendik ve şuan gözünde görme kaybı var. Çocuklarda üveit tedavisiyle ilgili bilgisi olan yada bunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen cevap verebilirmi çok yıprandık bilgilerinize ihtiyacım var..
Merhaba cevap gelmemiş.
Çocuk değil ama benim bi yetiskin akrabamda bu rahatsızlık olmuştu. Doktorun verdiği ilaç çok etkili olmamıştı. Biraz da psikolojik olarak kötü etkilendiği için tekrar doktora gitmek istemedi, alternatif tedavilere başvurdu, o tedavilerden ve ilaçlardan daha memnun kalmıştı.
Ama inatçı bi rahatsızlığa benziyor,en ufak bir streste tekrar ediyor akrabaminki. :(

Merhaba cevap gelmemiş.
Çocuk değil ama benim bi yetiskin akrabamda bu rahatsızlık olmuştu. Doktorun verdiği ilaç çok etkili olmamıştı. Biraz da psikolojik olarak kötü etkilendiği için tekrar doktora gitmek istemedi, alternatif tedavilere başvurdu, o tedavilerden ve ilaçlardan daha memnun kalmıştı.
Ama inatçı bi rahatsızlığa benziyor,en ufak bir streste tekrar ediyor akrabaminki. :(
Merhabalar
Peki ne gibi tedavi uyguladı alternatif olarak söylerseniz çok sevinirim

Merhabalar
Peki ne gibi tedavi uyguladı alternatif olarak söylerseniz çok sevinirim
Biraz acayip gelebilir, göz bölgesine sülük yaptırmıştı. Sülük yaptırdığı aynı sağlık merkezinin verdiği ilaçları kullanmıştı. Geçiyor ama dediğim gibi en ufak bir streste tekrar ediyor rahatsızlık.

Biraz acayip gelebilir, göz bölgesine sülük yaptırmıştı. Sülük yaptırdığı aynı sağlık merkezinin verdiği ilaçları kullanmıştı. Geçiyor ama dediğim gibi en ufak bir streste tekrar ediyor rahatsızlık.
Anladım. Sağlık merkezi ne ilaç verdi bizde her yolu denemeye çalışıyoruz oyüzden soruyorum

Öğrenip bilgi verme şansınız varmı
Merhaba. Akrabaya sordum sizin için 🥀
Ankara'da Doğal Hayat diye bir klinik var, alternatif tedaviler yapıyor diye oraya gittiler.
Orda göz bölgesine sülük yaptırmışlar. Vücuttaki kana ozon tedavisi diye bir şey uygulamışlar, kanı yenilemişler.
Önceki söylediğim göz damlası yanlış olmuş, göze damla uygulamamışlar. Ağızdan tedavi desteği, yaban mersini desteği (bağışıklık güçlendirici) vermişler. Bu şekilde. Çocuklar icin nasıl bir yol izliyorlar onu bilmiyoruz ❤️

Çok teşekkür ederim doğal Hayat kliniğini araştırıcam belki bizde bi yol gösterirler. Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰

Merhaba ben bizzat kendim yaşadım ilk okul dönemimde neredeyse hastaneye gitmekten okula gidemez olmuştum hep rapor alıyordum çapa tıp fakultesinde göz bölümünde uvea bölümü vardı oraya gidiyordum bazende hasekiye gidiyordum , üveit gibi diyorlardı ama tam teşhisi koyamıyorlardı, babam anlatır bazen kızım senin gör olucağını zannettim ömrümdem ömürler gitti diyordu nasıl geçtiğine gelicek olursakta doktorların öngördüğü damlaları kulladım ama anneanneme sorarsak gözüme limon damlattığı için iyileşmiş , rahmetli babannemde kızım senin gözünde küçük bir sinek vardı ondan öyleydin der😂 İnşAllah sizin evladınızında benimki gibi birgün bir bakarsınız geçmiş ve iyileşmiş olur

Merhaba ben bizzat kendim yaşadım ilk okul dönemimde neredeyse hastaneye gitmekten okula gidemez olmuştum hep rapor alıyordum çapa tıp fakultesinde göz bölümünde uvea bölümü vardı oraya gidiyordum bazende hasekiye gidiyordum , üveit gibi diyorlardı ama tam teşhisi koyamıyorlardı, babam anlatır bazen kızım senin gör olucağını zannettim ömrümdem ömürler gitti diyordu nasıl geçtiğine gelicek olursakta doktorların öngördüğü damlaları kulladım ama anneanneme sorarsak gözüme limon damlattığı için iyileşmiş , rahmetli babannemde kızım senin gözünde küçük bir sinek vardı ondan öyleydin der😂 İnşAllah sizin evladınızında benimki gibi birgün bir bakarsınız geçmiş ve iyileşmiş olur
Bu arada yazmayı unutmuşum annem beni bir kadına götürüyordu hergün anne sütü damlattık gözüme yani denemedikleri şey kalmadı hatırlıyordum o dönemleri ama küçüktüm hayaş mayal yani

İnşallah bütün duamız o keşke çocuklarımız hasta olmasa ama maalesef.. umarım benim kızımda sizin gibi bunu atlatır 🤍

İnşallah bütün duamız o keşke çocuklarımız hasta olmasa ama maalesef.. umarım benim kızımda sizin gibi bunu atlatır 🤍
çokta küçükmüş yavrum ama inanıyorumki güzel bir tedavi ile en başta Allahın izni ile bunun üstesinden gelicek, benim hatırladığım kadarıyla çapada çok güzel ve özel ilgileniyordu benimle çocuk olduğum için daha özel ilgilendiklerini fark ediyordum çokta sık kan alıyorlardı bir keresinde 10 tüp kan aldılar ama yinede bir sonuca varamamıştık o dönem gözümde ne olduğunu hâla bilmiyoruz ama hep üveitten şüphlendiklerini hatırlıyorum güzel kızınız inşAllah tez vakitte sağlığına kavuşur

Bu arada beyoğlunda kuledibi göz hastanesi var orasıda göz konusunda profesörlerin olduğu bir hastane ama randevu almak neredeyse imkansız oraya gitmek için yolunuz düşerse acilden girip kızınızın gözünün çok acıdığını ve durumunuzun çok acil oduğunu söylerseniz acil bölümünden giriş yapıyorlar

Back
X