- 18 Nisan 2021
- 1.238
- 3.177
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En mantıklısı gerçektenEsimde bende hep spor giyiniyoruz asarkende 2 tele birden asiyorum sorun olmuyor anca düğünden düğüne bide bazı yazlik elbiselerim
Evet öyle model de fark ediyor kesinlikle, teşekkür ederimBen yıllarca arçelik kullandım 2 ütü eskittim arçelikten. Şimdi öneriler üzerine philips aldım ama arçelik ütülerimden daha memnundum. Model çok önemli benim Arçelik olanlar artık piyasada yok.
Galiba Philipsten yana olacağım teşekkür ederimİlk ütüm Philips idi bozuldu King aldım.6 sene civarı idare etti beni,şimdi Tefal aldım,aramız iyi şimdilik.
Elektronik eşya tamamen şans işi,buna inanıyorum.Hayırlısıyla kullanın.Galiba Philipsten yana olacağım teşekkür ederim
Evet o konuda bende ikna oldum, çünkü herkes farklı şeyler kullanırken memnuniyetleri de farklı, inşallahElektronik eşya tamamen şans işi,buna inanıyorum.Hayırlısıyla kullanın.
Hangi model pekiKesinlikle philips derim ben.
Son çıkan modelleri hiç bilmiyorum neler var haberim yok ama bana sorarsanız hiç farketmez. Annemin, öok eski bir modeli vardı yıllar öncr aldığı hala muhteşem iş görüyorHangi model peki
Bende ona bakıyorum bi arkadaşım kullanıyo memnunmuş ama bir model daha var onunla fiyat dışında pekde bir farklılığı yok bana kalırsaBende ütü bakıyorum kazançlı idi geç ısnıyo bi eşarp ütüsü için 2 dk bekle yatım dk lık iş için azur 4938/20 modeli nasıl kullanan varmı
5032/20 modelin adı 1570 tl 4938 yer yer değişiyo 300 ler civarıBende ona bakıyorum bi arkadaşım kullanıyo memnunmuş ama bir model daha var onunla fiyat dışında pekde bir farklılığı yok bana kalırsa