- 18 Nisan 2021
- 1.238
- 3.177
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle philips derim ben.Kızlar merhaba, ben ütü için karar veremedim bu yüzden karşılaştırma yapıyorum. Philips ve Arçelik’e bakıyorum. Philips’in daha iyi olduğunu biliyorum. Sizce arçelik nasıl bu konuda önerilerinizi bekliyorum
Teşekkür ederimKesinlikle philips derim ben.
Not alındııı teşekkür ederimPhilips in ısı ayarı olmayan otomatik algılayan modeli var. Sakın ha uzak durun
TeşekkürlerPhilips çok güzel hatta bende eski bi model var ama bendeki bile muhteşem.
Kazanlı kullanışlı mı pekiPhilips buhar kazanlı kullanıyorum çok memnunum
Bende aslında hiiiç sevmiyorum ütü yapmayıBende karar veremiyorum çünkü ütü yapmiyorum şaka bi yana evlenirken bi king ütü almıştım hala kullaniyorum çok kullanılmadığından 0 gibi duruyor
Esimde bende hep spor giyiniyoruz asarkende 2 tele birden asiyorum sorun olmuyor anca düğünden düğüne bide bazı yazlik elbiselerimBende aslında hiiiç sevmiyorum ütü yapmayı
Millet donunu da ütülüyo aşkısı aaaEsimde bende hep spor giyiniyoruz asarkende 2 tele birden asiyorum sorun olmuyor anca düğünden düğüne bide bazı yazlik elbiselerim
Evet gayet hafif heryere taşıyabilirsinKazanlı kullanışlı mı peki
Ben yıllarca arçelik kullandım 2 ütü eskittim arçelikten. Şimdi öneriler üzerine philips aldım ama arçelik ütülerimden daha memnundum. Model çok önemli benim Arçelik olanlar artık piyasada yok.Kızlar merhaba, ben ütü için karar veremedim bu yüzden karşılaştırma yapıyorum. Philips ve Arçelik’e bakıyorum. Philips’in daha iyi olduğunu biliyorum. Sizce arçelik nasıl bu konuda önerilerinizi bekliyorum
Valla hayat çok kısa kimse kusura bakmasin kimsenin ne donunu ne çorabini ne çarsaflarini utulemesini anlayamam hayata bunun icin hele hiç gelmedimMillet donunu da ütülüyo aşkısı aaa
Mi tuValla hayat çok kısa kimse kusura bakmasin kimsenin ne donunu ne çorabini ne çarsaflarini utulemesini anlayamam hayata bunun icin hele hiç gelmedim