- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
HeryerdeyimmmmmmmmBuradada kurtulamiciiiiiim senden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeryerdeyimmmmmmmmBuradada kurtulamiciiiiiim senden
Benim bir kapi paspasim vardi orda kedi yayilmis tembellik yapiyordu altta daa welcome diyordu ama kedi,tom ve jerry de ki jerry fareye o kadar benziyordu ki jerrynin kedi hali gibiydi ondan jerry dedim
Canım benim evladın iyi olsun da mutlu olsun da ❤❤isterse ortalık 56 degil 1556lık olsun hiç takma kuzummBi de benden bak...
2 yaşında yerinde durmayan balparmak bir kizim ve kocisim varr 3 misli hatta 4-5 10 misli olabiliyor
evet o yönden çok iyi oluyo 9luk.9luk aldik bizde ben icine yolluklari paspaslari da atiyorum
Heryerdeyimmmmmmmm
çok tanıdık geldiOrtalığı moklamaya Ege bolgesinden katılıyorum 29 yaşında 3 çocuk annesi
Çok rahat ev işi sevmeyen
Misafir geleceği zaman 1 saat içinde tüm işleri yapmaya çalışan uysugun tekiyim
Hepimiz oyleyiz dimiçok tanıdık geldi
malesefHepimiz oyleyiz dimi
Tam yerıne geldin o zaman bende son 1 saat içinde mıçıma motoru takıyorum kan ter yorgunluk..Ortalığı moklamaya Ege bolgesinden katılıyorum 29 yaşında 3 çocuk annesi
Kiz minikk sen minikroymussun? Dün balbocuu söyledı şok oldumm bende eski arkadaşlarımı mumla arıyım burada? İnsan bir haber verir ben nick değiştirdim derrrHepimiz oyleyiz dimi
YesssssJurasic park diyosun
Aynen cancazim aman o iyi olsun Allah sağlık huzur versin gerisi gelir...Canım benim evladın iyi olsun da mutlu olsun da ❤❤isterse ortalık 56 degil 1556lık olsun hiç takma kuzumm
Kuzu böcüğü yanlış etiket ettin gııı bide o balboriko oldu artıkKiz minikk sen minikroymussun? Dün balbocuu söyledı şok oldumm bende eski arkadaşlarımı mumla arıyım burada? İnsan bir haber verir ben nick değiştirdim derrr
Ne guzel valla benim esimde kirlisini kirli sepetine atmasin radarlarimla bulup yikamami beklesinAynen cancazim aman o iyi olsun Allah sağlık huzur versin gerisi gelir...
Eskiden çok kasardım artık saldım çayıra gelen olacağında kociii3bi yandan ben bi yandan hallediyoz
Danssss..
Evet dun onu da minikro sandim minigim dedim. Totem yapiyolarmis yemek yarismasi icinKuzu böcüğü yanlış etiket ettin gııı bide o balboriko oldu artık
Hahaaa o başka bi şey amaNe guzel valla benim esimde kirlisini kirli sepetine atmasin radarlarimla bulup yikamami beklesin
29 yaş üç çocuk maşaallah diyorumOrtalığı moklamaya Ege bolgesinden katılıyorum 29 yaşında 3 çocuk annesi