• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Benim bir kapi paspasim vardi orda kedi yayilmis tembellik yapiyordu altta daa welcome diyordu ama kedi,tom ve jerry de ki jerry fareye o kadar benziyordu ki jerrynin kedi hali gibiydi ondan jerry dedim
Gerci tom ve jerry deki jerrye bayiliyordum o ayri da ....tembel degildi o 😆 epey ekşın faresiydi

2284613

Jerry kedim bu 😂

Ortalığı moklamaya Ege bolgesinden katılıyorum 29 yaşında 3 çocuk annesi

Çok rahat ev işi sevmeyen

Misafir geleceği zaman 1 saat içinde tüm işleri yapmaya çalışan uysugun tekiyim 🤪
Tam yerıne geldin o zaman bende son 1 saat içinde mıçıma motoru takıyorum kan ter yorgunluk.. 😂

Canım benim evladın iyi olsun da mutlu olsun da ❤❤isterse ortalık 56 degil 1556lık olsun hiç takma kuzumm 😊😊
Aynen cancazim aman o iyi olsun Allah sağlık huzur versin gerisi gelir...
Eskiden çok kasardım artık saldım çayıra gelen olacağında kociii3bi yandan ben bi yandan hallediyoz💃🕺🕺💃🕺💃🕺
Danssss..

Kiz minikk sen minikroymussun? Dün balbocuu balbocuu söyledı şok oldumm bende eski arkadaşlarımı mumla arıyım burada? İnsan bir haber verir ben nick değiştirdim derrr 😑
Kuzu böcüğü yanlış etiket ettin gııı :KK48: bide o balboriko oldu artık :KK48:

Aynen cancazim aman o iyi olsun Allah sağlık huzur versin gerisi gelir...
Eskiden çok kasardım artık saldım çayıra gelen olacağında kociii3bi yandan ben bi yandan hallediyoz💃🕺🕺💃🕺💃🕺
Danssss..
Ne guzel valla benim esimde kirlisini kirli sepetine atmasin radarlarimla bulup yikamami beklesin 😑

Ortalığı moklamaya Ege bolgesinden katılıyorum 29 yaşında 3 çocuk annesi

Çok rahat ev işi sevmeyen

Misafir geleceği zaman 1 saat içinde tüm işleri yapmaya çalışan uysugun tekiyim 🤪
29 yaş üç çocuk maşaallah diyorum 😍

Back