ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Chocolita Chocolita Blue_Peri Blue_Peri anam fıstık gibi hazır yufkalar satıyorlar. Elimizin hamuruyla o işlere girmeyelim biz😄
Ee yanii hem şimdi herkez kendi evinde açsa yufkayı neolcek hee ,yufkacılar işsizmi kalsın onların paraya ihtiyacı yokmu , kızlar hazır yufka kullananlar olarak sloganımızzz ( alın verin ekonomiye can verin yufka ilennnn nokta) :rapci:

Memleket nire hemen çıkıyoruz :KK54::KK19:
Aynennn :KK8: , gell:KK4: ben yola cıktım nerde olduğunu bilmeden:KK55:
Kizlaarr, gayseri ııhh ıhh :KK53: beklerim😂 ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmış:dondurma::KK49:gelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim:hamarat::KK200:

Kizlaarr, gayseri ııhh ıhh :KK53: beklerim😂 ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmış:dondurma::KK49:gelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim:hamarat::KK200:
Limonsuzzcay Limonsuzzcay kuzu bu bizi eziyormu banamı öyle geliyor:işsiz:..

Ellerine sağlık canım 😊 kayserili misin K Kendinisevenbirii

Bak bak belli oldu niye bu kadar gelmemizi istediği Limonsuzzcay Limonsuzzcay kuzu bu bize ütüyü yıkacak oldu pışşııık :ukala:
Hııı önce ütü yaptırceeek sonra da ütüyü astırceeek. K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii seni gidi uyanık biri seniii :KK8: :KK20::KK62::KK70:
Kiz Allah emi sizi🤣 ben ütü karşıtı biri olarak paralarız,asar keseriz,katliam yaparız diyorum,siz ütü yaptircek diyonuz,😂😂 şu topikte denecek laf mi bu Chocolita Chocolita atacak sonra hepimizi topiginden :KK70:

Kiz Allah emi sizi🤣 ben ütü karşıtı biri olarak paralarız,asar keseriz,katliam yaparız diyorum,siz ütü yaptircek diyonuz,😂😂 şu topikte denecek laf mi bu Chocolita Chocolita atacak sonra hepimizi topiginden :KK70:
Haaa öyle mi demek istedin kız tamam ozaman gece gece jeton gideceği yeri şaşırdı :KK48: sen hazırla sofrayı:KK55:

Vaay cok pis kiskandim 😂 mantiya bayiliriiim 😍 boyle hamarat arkadaslara bayiliyorum ya ben hic hevesli degilim 😑 tatli hevesim var ama her cesit yapmak isterim

X