- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
Afiyet bal şeker olsun simit pogaca candırsabah poça yedimde acıktım burda kii iştah artıran msjları okudukça
Valla sorma şeytan diyor kalk mutfağı ele al hepsinden yap ,biyanımda diyor otur oturduğun yerde ne boğaz var sendesabah poça yedimde acıktım burda kii iştah artıran msjları okudukça
Afiyet bal şeker olsun simit pogaca candır
Eveeet ama hep buzlukta saklican dondurma gibi olsun dersen. Ben malzememi alldm yapivercemama esim kahvesiz olsun bu sefer diyor
Afiyet bal şeker olsun güzel olur kakaoda güzwldir candıryani dondurma niyetine abime yutturrum artıkk
Valla sorma şeytan diyor kalk mutfağı ele al hepsinden yap ,biyanımda diyor otur oturduğun yerde ne boğaz var sende
Allah korusun kıııız tamam tşimdi sana saldıracağımmmmmmmmmmmmmmmmmhamile olsak bebede susam işareti çıkar
Yaaa ama saat kaç olduOff offf bende daha kahvalti etmedimmm
Yohh gider gider misss gibinnn amma yapacak hanım lazımyaparsında tek gitmez bacım yaaaaaakonu komşu lazım
Sana yenisni yapsin,onlari nufusuma aldim benBenim de olacak. Alacağım elime. Yiyeceğim çıtır çıtır yiyeceğim kütür kütür
Limonsuzumm kız sen üzülme ifadesi koyma valla içim bir tuhaf oluyorAllah korusun kıııız tamam t
Yaaa ama saat kaç oldu
Evet hepsine birer isim verdin bağlandinSana yenisni yapsin,onlari nufusuma aldim ben
Yo dostum yoooo biz burda bu tip işleri sevmeyizÜtü ve dolap içi duzenlemem var yardım eden yokmu
Bende valla laf anlatmaktan bıktım diyom bari bana sole ben verim yok illa o alacak bide en altta olanı aliyo
Allah korusun kıııız tamam t
Yaaa ama saat kaç oldu
Yohh gider gider misss gibinnn amma yapacak hanım lazım
Ama gerçekten üzüldüğüm için koyuyorum zatenLimonsuzumm kız sen üzülme ifadesi koyma valla içim bir tuhaf oluyorhani begene tiklarken uzgunum seciyosun ya gercekten cok uzuldun gibi geliyo bana