- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Taze simitim ve çayım var bekliyorum koş
yiiaaa mis gibin yanınada peynir domates zeytin uff ufff
grubun adı en çok canınız ne çeker yapalım ne oluyoo len ballandır ballandıra anlatmayın garılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze simitim ve çayım var bekliyorum koş
yiiaaa mis gibin yanınada peynir domates zeytin uff ufff
Ay hemen yapiyoruuum kizlaar bu arada bir tarif ogrendimm tatli tarifi dondurma gibi cok kolaayNerde bu topiğin sahibesi Chocolita üyelerin burda aç bak kısır çekmiş kızın canıı aaa yap gel şuraya kısır ayol ben börek açıyom size
Hepiciği var Lokumum gel ben sana yaparım yeriz kütür kütür geeloyyy içimden turşu geçiyordu ama söylemediydim salatalık olcakkk lahana olcak kütür kütür ağzım sulandı gııııııııııı
Günaydın Limonsuzzcay ımmGünaydın canlarım ciğerlerim tatlı çöreklerim şekersiz ve limonsuz çayım kadar sevdiğim arkadaşlarım
Hepiciği var Lokumum gel ben sana yaparım yeriz kütür kütür geel
Kuzu bunu bende okudum biyerde valla yapmayı planlıyorum biaraAy hemen yapiyoruuum kizlaar bu arada bir tarif ogrendimm tatli tarifi dondurma gibi cok kolaay
İki paket kremsanti
İki paket (kare seklinde olan) burcak biskuvi
Damla cikolata
Biraz ceviz (istege bagli)
1 tane halley
Kahve
Ciko sos
2 paket Krem santiyi 2 bardak sutle hazirlayip burcak puskevitleri, halleyi icine kiriyosun. Robottan gecirmeyin ama. Damla cikoyu koyuyosun. İstersen isine minik minik ceviz koyarsin istersen findik koyarsin cilek olur be istersen koy. Sonra icine bir cay kasigi silme seklinde turk kahvesi. Ama yogun olmasin dersen yarim cay kasigi koy. Bence kahveli mukemmell ♡ ama sade de yapılabilir kakao da konulabilir kahve yerine. Sonra bu buzlukta donuyo. Çikarinca yoğun kıvamli çikolats sos yapılıyo üstüne. Sonra tekrar buzluga. Pişirme falan yok tadi dondurma gibi
vuracam kırbacı vuracam kırbacıBenim de olacak. Alacağım elime. Yiyeceğim çıtır çıtır yiyeceğim kütür kütür
Güzele benziyo pratik herkesin sevecegi cinsten de ben gene bi cinslik yapacagım 2paket kremşanti bence biraz hem daha şekerli hem daha fazla kalorili olmaz mi bide kahvesini biraz daha fazla koysakkAy hemen yapiyoruuum kizlaar bu arada bir tarif ogrendimm tatli tarifi dondurma gibi cok kolaay
İki paket kremsanti
İki paket (kare seklinde olan) burcak biskuvi
Damla cikolata
Biraz ceviz (istege bagli)
1 tane halley
Kahve
Ciko sos
2 paket Krem santiyi 2 bardak sutle hazirlayip burcak puskevitleri, halleyi icine kiriyosun. Robottan gecirmeyin ama. Damla cikoyu koyuyosun. İstersen isine minik minik ceviz koyarsin istersen findik koyarsin cilek olur be istersen koy. Sonra icine bir cay kasigi silme seklinde turk kahvesi. Ama yogun olmasin dersen yarim cay kasigi koy. Bence kahveli mukemmell ♡ ama sade de yapılabilir kakao da konulabilir kahve yerine. Sonra bu buzlukta donuyo. Çikarinca yoğun kıvamli çikolats sos yapılıyo üstüne. Sonra tekrar buzluga. Pişirme falan yok tadi dondurma gibi
Var var olmaz mıyiiaaa mis gibin yanınada peynir domates zeytin uff ufff
Immmm çıtır çıtır tap tazehele o susamlarının ağzımda bıraktığı lezzettabi birde çayımla birleşinceeeeegrubun adı en çok canınız ne çeker yapalım ne oluyoo len ballandır ballandıra anlatmayın garılar
Oyy yimedinmi bişiler daha balldimee öyle karnım guruldadıııı
Bir cay kasigi turk kahvesi tam ideal oluyor. Ama yarim cay kasigida olur. Tatli kasigiyla cok yogun kahve tadi gelir az olculu yapmak istersen 1 paket kremsantiye 1 burcak puskevitGüzele benziyo pratik herkesin sevecegi cinsten de ben gene bi cinslik yapacagım 2paket kremşanti bence biraz hem daha şekerli hem daha fazla kalorili olmaz mi bide kahvesini biraz daha fazla koysakk
Ay siz hep tatli konusmussunuuuz bilmeden bende direk tatlidan girdim zaten yaraniz varmis periiimKuzu bunu bende okudum biyerde valla yapmayı planlıyorum biara
Haa böle daha guzel oldu burcak büskivisi güzel seviyorum da zaten. Aha şimdi tuttum beğendim bu tarifii kahve iyidir iyi kahveyi hissedeyim demi azcıkkkBir cay kasigi turk kahvesi tam ideal oluyor. Ama yarim cay kasigida olur. Tatli kasigiyla cok yogun kahve tadi gelir az olculu yapmak istersen 1 paket kremsantiye 1 burcak puskevit
Kuzuuu harika gorunuyorlar tarif verirmisin bana ozeldenCanlarım iyi geceler hepiciğinizebugün hiç giremedim kk'ya bı selam verip kacayim dedim eşim bekler
Ama gitmeden bı tatlı ikramda da ben bulunayım bari kızlar afiyet olsungece gece kalori biraz ama sbh görüşürüz ❤Eki Görüntüle 2286345
Off offf bende daha kahvalti etmedimmmVar var olmaz mı
Immmm çıtır çıtır tap tazehele o susamlarının ağzımda bıraktığı lezzettabi birde çayımla birleşinceeeee
Var var olmaz mı
Immmm çıtır çıtır tap tazehele o susamlarının ağzımda bıraktığı lezzettabi birde çayımla birleşinceeeee
Ne kadar AC çıktık öyleee pazartesi sendromumu Acep buuAy siz hep tatli konusmussunuuuz bilmeden bende direk tatlidan girdim zaten yaraniz varmis periiim
Oyy yimedinmi bişiler daha ball
Eveeet ama hep buzlukta saklican dondurma gibi olsun dersen. Ben malzememi alldm yapivercem ama esim kahvesiz olsun bu sefer diyor az kakao koycammmHaa böle daha guzel oldu burcak büskivisi güzel seviyorum da zaten. Aha şimdi tuttum beğendim bu tarifii kahve iyidir iyi kahveyi hissedeyim demi azcıkkk