heee şimdi hiç vurmuyoz zatenEllerine saglık balım,Ahh ne iyi olur balımmm valla dedikodununda dibine vururduk valla
Kız kısırları börekleri miğdeye götürünce dahada açılır çenemiz böyle kuru kuruya gitmiyiiiiheee şimdi hiç vurmuyoz zaten
ahanda canım kısır çektiKız kısırları börekleri miğdeye götürünce dahada açılır çenemiz böyle kuru kuruya gitmiyiiii
Nerde bu topiğin sahibesiahanda canım kısır çekti
Nerde bu topiğin sahibesiChocolita üyelerin burda aç bak kısır çekmiş kızın canıı aaa yap gel şuraya kısır ayol ben börek açıyom size
Balküpüm yapta yiyelimm valla bende yapayım bariii çok bahsedince fena canım istedi şöyle turşuyla filan ımmoyyy bnmde canım kısır çekiyor dün pazardan yeşillik aldım özellikle
Katliamı sevdiğimiz kadar,ütüyü sevmediğimiz kadar dedikoduyu da bı o kadar severizzzEllerine saglık balım,Ahh ne iyi olur balımmm valla dedikodununda dibine vururduk valla
Gunaydin üstsüz koptuk geldikGunydin üstsüzlerseyyy utusuzler
Bunları adresime gönderseneCanlarım iyi geceler hepiciğinizebugün hiç giremedim kk'ya bı selam verip kacayim dedim eşim bekler
Ama gitmeden bı tatlı ikramda da ben bulunayım bari kızlar afiyet olsungece gece kalori biraz ama sbh görüşürüz ❤Eki Görüntüle 2286345
Katliamı sevdiğimiz kadar,ütüyü sevmediğimiz kadar dedikoduyu da bı o kadar severizzz
Ahaha hemmeennBunları adresime göndersene
Bir tatli kaşığı ucu dahi koklatmam onlar benemmmmBende isterim bende bende
Günaydın fıstıkellam acıktım valla cok sagolGünaydın canlarım ciğerlerim tatlı çöreklerim şekersiz ve limonsuz çayım kadar sevdiğim arkadaşlarım
Benim de olacak. Alacağım elime. Yiyeceğim çıtır çıtır yiyeceğim kütür kütürBir tatli kaşığı ucu dahi koklatmam onlar benemmmm
Taze simitim ve çayım var bekliyorum koşGünaydın fıstıkellam acıktım valla cok sagol
yiiaaa mis gibin yanınada peynir domates zeytin uff ufffTaze simitim ve çayım var bekliyorum koş
Balküpüm yapta yiyelimm valla bende yapayım bariii çok bahsedince fena canım istedi şöyle turşuyla filan ımm