Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giderayak bitirdin beni kızzz onlar neeeeeynnnnCanlarım iyi geceler hepiciğinizebugün hiç giremedim kk'ya bı selam verip kacayim dedim eşim bekler
Ama gitmeden bı tatlı ikramda da ben bulunayım bari kızlar afiyet olsungece gece kalori biraz ama sbh görüşürüz ❤Eki Görüntüle 2286345
İyi geceler tatlımİyi geceler kim var kim yokk
Teşekkür ederimİyi geceler tatlım
Şükür iyiyim canım takılıyorum KK da. Evet herkez hokus pokus ,sen nasılsınTeşekkür ederim
Nasılsın
Sanırım kimse kalmamış artık topikte
Berbat hatta berbat ötesi hiç iyi değilim maalesef..Şükür iyiyim canım takılıyorum KK da. Evet herkez hokus pokus ,sen nasılsın
Niye kuzum hayırdıryaBerbat hatta berbat ötesi hiç iyi değilim maalesef..
Baya canımı sıkacak üzecek şeylere sahit oldum ki.. pbeden beri hele cuma cumartsi kopus noktamdıNiye kuzum hayırdırya
Hadiyaa konuyu bilmeyince bişeyde diyemiyorum ki ama sana zararı yoksa yada yakınına çok üzme kendiniBaya canımı sıkacak üzecek şeylere sahit oldum ki.. pbeden beri hele cuma cumartsi kopus noktamdı
Sevdiğim deger verdigim bi insanın benim hakkımda söledikleri ha canımı yakmak içinmi yoksa sırf benden intıkam almak iin mi aklınca içini sogutmak için bilmiyorum çünkü sölediği kişiyi ben tanıyorum ama o benim tandigimi bilmiyo..Hadiyaa konuyu bilmeyince bişeyde diyemiyorum ki ama sana zararı yoksa yada yakınına çok üzme kendini
Allah kuru iftiradan saklasınKız bunlar heç kullanılmışa benzemiyor ya ağzı yüzü pek temiz yeni aldında bizimi kekliyon seni seniii
Ellerine sağlıkCanlarım iyi geceler hepiciğinizebugün hiç giremedim kk'ya bı selam verip kacayim dedim eşim bekler
Ama gitmeden bı tatlı ikramda da ben bulunayım bari kızlar afiyet olsungece gece kalori biraz ama sbh görüşürüz ❤Eki Görüntüle 2286345
Gunaydin canımm,cupta tramisu yapmıştım ya yanına kısır, börek çörek falan biseyler daha yapıp gün mü kursak ne şu topiktehep katliam hep katliam acıktırıyor insanıGiderayak bitirdin beni kızzz onlar neeeeeynnnn
Hadiyaa ah kuzuum Allahından bulsun seni üzenSevdiğim deger verdigim bi insanın benim hakkımda söledikleri ha canımı yakmak içinmi yoksa sırf benden intıkam almak iin mi aklınca içini sogutmak için bilmiyorum çünkü sölediği kişiyi ben tanıyorum ama o benim tandigimi bilmiyo..
Ellerine saglık balım,Ahh ne iyi olur balımmm valla dedikodununda dibine vururduk vallaGunaydin canımm,cupta tramisu yapmıştım ya yanına kısır, börek çörek falan biseyler daha yapıp gün mü kursak ne şu topiktehep katliam hep katliam acıktırıyor insanı