ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Aynen pro uye olmadıgımız için belki.. bu arada arkadaslar pro uye nasıl olunuyo bilen var mı
Yoo prolarinda aynisi. Ben guruyum pro ne oluyo ki. Proluk mu benimki acaba :/ parayla olunuyormus canim o. Bana bir arkadas sagolsun hediye etti.. Geri de almadi. Yoksa ben yapmazdim :))

Ya acikcasi pro olunca basim goge ermedi hic bir ozelligi yok bana gore :/ 😁 nickim kirmizi olsa ne olur olmasa ne olur.. ama duuur ben kızılııım unuttum bak 😍😂
Pro üyeliğin hiç mi özelliği yok ne bileyim pro uyelik hediye ediyorlar yarısmada dedim bende diger yyelerden belki biraz daha ayrıcaliklidir. Bi ara nekadar cok asırı reklam çıkıyordu artık yazamıyodrum bide actım mi msjı tak tak tak geriye düsüyo bi baıyosun baska sey acılıyor

:hamarat:
Pro üyeliğin hiç mi özelliği yok ne bileyim pro uyelik hediye ediyorlar yarısmada dedim bende diger yyelerden belki biraz daha ayrıcaliklidir. Bi ara nekadar cok asırı reklam çıkıyordu artık yazamıyodrum bide actım mi msjı tak tak tak geriye düsüyo bi baıyosun baska sey acılıyor
Canim proyum bende de oluyor. Bir dunya reklam var kk de. Her yere reklam koymuslar. Ya benim bildigim ozellik, cevrimici oldugunu gizleyebiliyosun en son baktigin konuyu gizleyebiliyosun. Baska da bir sey bilmiyorum

Mese
:hamarat:

Canim proyum bende de oluyor. Bir dunya reklam var kk de. Her yere reklam koymuslar. Ya benim bildigim ozellik, cevrimici oldugunu gizleyebiliyosun en son baktigin konuyu gizleyebiliyosun. Baska da bir sey bilmiyorum
Mesela özel mesajda aynı anda bikaç kişiyle konuşabiliyormuşsunuz.. Öyle diyollaa😄

Kiizzlaarr😈 Chocolita Chocolita tatliimm yeni bir kurban dahaa💃💃😈😈 nasilll🤣 gebeerr pislik seni al sana al sana diyerekten saplayiverdim picagi:bicak::KK62: IMG_20190706_140341.jpg

X