• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Canım, ben seni iki üç gündür tanıyorum bak benim sende gördüğüm şey, birine çok çabuk kalbini açıyorsun. Sevgi kadınısın sen aşk kadınısın romantiksin :) benim sende hissettiğim şey bu. His konusunda iyiyimdir :))) çok fazla özverili oldugun için aynı karşılıgı bulamadıgında üzülmen çok normal. Bir de iki yüzlü davranmışlar sanırım.. Hayal kırıklıgı çok kötü bir şey. Hani sana biri 1 adım giderse 10 adım giderim dersin ya, sen sana 1 adım gelene 1 adım git. Karşılıklı adımlar devam ettikçe sen 2. Adımı atar tepkisine bakarsın. Ama hiç en başından 2 adım gideyim olayina inanmıyorum ben
Bende analiz isterim:KK51::KK200:

Gün başlamadı nowzaradan'ım bize. Benim adam sabah geldi eve. Kalkmıyor. Daha kahvaltı yapacağız inanır mısın bilmiyorum. Ziyanlığız :olamaz:
Sabah kahvaltisiyla aksam yemegini birlestirdigim bir gun vardi o gunu hatirlayinca evett inanirim sana 😂 olsun aman kendi evinde kendi kurallarinlasinn

Canım, ben seni iki üç gündür tanıyorum bak benim sende gördüğüm şey, birine çok çabuk kalbini açıyorsun. Sevgi kadınısın sen aşk kadınısın romantiksin :) benim sende hissettiğim şey bu. His konusunda iyiyimdir :))) çok fazla özverili oldugun için aynı karşılıgı bulamadıgında üzülmen çok normal. Bir de iki yüzlü davranmışlar sanırım.. Hayal kırıklıgı çok kötü bir şey. Hani sana biri 1 adım giderse 10 adım giderim dersin ya, sen sana 1 adım gelene 1 adım git. Karşılıklı adımlar devam ettikçe sen 2. Adımı atar tepkisine bakarsın. Ama hiç en başından 2 adım gideyim olayina inanmıyorum ben
Sagol canım evet beni iyi tanımışsın diyebilirim Aşk sevgi insanıyım öle kin falan tutmam ama sildim mi son raddeye geldi mi silen silincede geri dönüşü olmayan bi insanım. Evet eskiden gerek ailenin en küçüğü olmam gerek anlayışlı anlayan dinleyen empati kurabilen bi insan oldugum için aklınca onu sömürmeye çalısan insanlar oldu ama yumuşak atın tekmesi serttir bilirsin diğer yuzumu görünce şok oldular beklemiyorlardı çünkü.. evet gelene adım ölede herkese kapıyıda açmam ama suistimal edildiğini görürsem hiç acımam. İşte karsımdaki bazı dengesiz insanlar anlayısımı saygıyı sömürmeye çalışırlarsa karsılıgınıda o şekilde görürler. Sadece beni yıpratan ailedeki üst üste saglık sorunları idi hali ile oan hassas oldugum için bazı durumlardan etkilendim ama Allahın izniyle şimdi daha iyiyim toparlaniyorum şifalanıyorum malum hasta bakımı kolay degil 😕😕 babam artık iyi ayağa kalktı ya gerisi ........ 😀😀😀

Ya asıl bende de var asıl çok damarına basılmadıkça kızmam kolay kolay küsmem kırılmam empati kurma ince düsünme huyum yuksek ama işte o sınıra gelince gözü dönen silen biriyim. Sanırım burç ve Merkürü Koç Yükselen ve Ay Oğlak Mars ve Venüs Terazi 😁😁😁 ortaya karışıkk :eek: :halay:

Back