- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Tembelligimden kötülük bile yapamiyorum yaBen yarın yapıcam inşAllah kahrolsun ev aletleri yaşasın tembel ve mutlu kadınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tembelligimden kötülük bile yapamiyorum yaBen yarın yapıcam inşAllah kahrolsun ev aletleri yaşasın tembel ve mutlu kadınlar
Geçmiş olsun canım babanın neyi vardı?Sagol canım evet beni iyi tanımışsın diyebilirim Aşk sevgi insanıyım öle kin falan tutmam ama sildim mi son raddeye geldi mi silen silincede geri dönüşü olmayan bi insanım. Evet eskiden gerek ailenin en küçüğü olmam gerek anlayışlı anlayan dinleyen empati kurabilen bi insan oldugum için aklınca onu sömürmeye çalısan insanlar oldu ama yumuşak atın tekmesi serttir bilirsin diğer yuzumu görünce şok oldular beklemiyorlardı çünkü.. evet gelene adım ölede herkese kapıyıda açmam ama suistimal edildiğini görürsem hiç acımam. İşte karsımdaki bazı dengesiz insanlar anlayısımı saygıyı sömürmeye çalışırlarsa karsılıgınıda o şekilde görürler. Sadece beni yıpratan ailedeki üst üste saglık sorunları idi hali ile oan hassas oldugum için bazı durumlardan etkilendim ama Allahın izniyle şimdi daha iyiyim toparlaniyorum şifalanıyorum malum hasta bakımı kolay degil babam artık iyi ayağa kalktı ya gerisi ........
Bu arada topiğimizi üstsüz okuyan 235234.kişi oldugun için sana bir sütyen hediye ediyoruzhoşbuldum canım
Dantellii olsun lütfen yoksam kabul etmemBu arada topiğimizi üstsüz okuyan 235234.kişi oldugun için sana bir sütyen hediye ediyoruz
Sagol canım babam 76 yasında 2 sene önce kalca kemiğini kırdı platın takıldı yogun yorucu bi tedavi süresi gecirdi şükür ayaga kalktı yuruyoGeçmiş olsun canım babanın neyi vardı?
Temizlikten sıkıldın mııı bize katıılllll seni buraya getiren algi oyunlarina aldanmaa istersen ustsuz gell mozaik koyariz orayaAy kızlar ben daha bugün şıpır şıpır terleyene kadar yaptım bi yatak odası kaldı onuda kocişle yaparım artık valllaa sıkıldım temizlikten
Tekrar gecmis olsun canim iyilesmesine cok sevindim ♡Sagol canım babam 76 yasında 2 sene önce kalca kemiğini kırdı platın takıldı yogun yorucu bi tedavi süresi gecirdi şükür ayaga kalktı yuruyo
Anacığım Ütüsüz Gezenler Tarikatı diye okuyan enderlerden miyim neyimmKonu başlığını ilk okuduğumda "üstsüz" diye okudum o nasıl bir konu başlığı dedim
Olur olur hiç farketmezSagol canım babam 76 yasında 2 sene önce kalca kemiğini kırdı platın takıldı yogun yorucu bi tedavi süresi gecirdi şükür ayaga kalktı yuruyo
Tekrarı olmaz inşAllah canım. Allah sağlık versin babalarımızaSagol canım babam 76 yasında 2 sene önce kalca kemiğini kırdı platın takıldı yogun yorucu bi tedavi süresi gecirdi şükür ayaga kalktı yuruyo
Burada bile aynı okuyorumAnacığım Ütüsüz Gezenler Tarikatı diye okuyan enderlerden miyim neyimm
Sagol canım benim işte babam yataken annemde birer sene arayla anjiyo oldu hali ile baya yaşlarda olunca.. şükür başımdalar hayattalar iyiler gerisinin önemi yokTekrar gecmis olsun canim iyilesmesine cok sevindim ♡
AlemsinnnBurada bile aynı okuyorum
AlemsinnnBurada bile aynı okuyorum
AminnnnnnnnnnnnnTekrarı olmaz inşAllah canım. Allah sağlık versin babalarımıza
Limonsuzum arkadas yanlis alintiladi bana diyecekti bunuOlur olur hiç farketmez
Ya ekran o kadar hareketli ki saçma sapan yerlere tıklıyor sinir bozucuLimonsuzum arkadas yanlis alintiladi bana diyecekti bunu
Aynen pro uye olmadıgımız için belki.. bu arada arkadaslar pro uye nasıl olunuyo bilen var mıYa ekran o kadar hareketli ki saçma sapan yerlere tıklıyor sinir bozucu
50 tl ödüyorsun kazen e sor o yönlendirir 1 kereliğine ödeniyor o da öğrencilere burs olarak veriliyormuş tam bilmiyorumAynen pro uye olmadıgımız için belki.. bu arada arkadaslar pro uye nasıl olunuyo bilen var mı