Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzeeeeeeel ne oldu sülük süpürgeee yoksa yalvaracak mısın o kada alcalicak misin hee ne olduu evin içinde sürtemedin miiiHahhaa iste bekledigim katliam yaşamaya hakkı yok o süpürgenin,lanet süpürgeee tüm tozları içine hapseden haaiinn gebeerr pislikkk al sana bombee
Vaay seksi morugum gelmişş hoş geldin canım
🕵 huuu slm beybiii avizesini yedigim nabrrrVaay seksi morugum gelmişş hoş geldin canım
Bilmiyorum canım bi kalktım sabah agız yüz yara dudak desen agzımın içi desen yara bilmiyorum artık içime attıklarım mı dışarı çıkıyor vücuttan nedir necidir ee vücutta haklı son 3senedir okadar çok ruh zihin kalp gündem şaşırdıCanımm geçmiş olsun ne oldu neden yara oldu yüzünde ?
Uuuuuv bu cok agir oldu iyidiir sabah kalktim kekimi yaptim komsumda randevum var🕵 huuu slm beybiii avizesini yedigim nabrrr
himm günler günlerr 5 cayiUuuuuv bu cok agir oldu iyidiir sabah kalktim kekimi yaptim komsumda randevum var
Evet canim ucuk gibi strestendir onlar.. Kasma kendini. Ben de son 2 yıldır kendime geldim benimde çok sıkıntılı bir geçmişim vardı olayli bir hayatım vardı. Bu yüzden beynime giden sinirlerden biri tıkanmış. Çarpıntı baygınlık baş dönmesi sürekli bu haldeydim. Kendi kendimi tedavi ettim çok şükür hayati tiiye almam gerektigini öğrendim. Sende düşünme takma kafana.Bilmiyorum canım bi kalktım sabah agız yüz yara dudak desen agzımın içi desen yara bilmiyorum artık içime attıklarım mı dışarı çıkıyor vücuttan nedir necidir ee vücutta haklı son 3senedir okadar çok ruh zihin kalp gündem şaşırdı
Benimde telefonum sıkıntılı bazen hiçbir şey yazmıyor "iyiyim" dicem mesela i harfini basmıyor delirtiyor beni. Giremiyorsam ondan giremiyorum. Minnakın uyudu oh rahatsın benim ki yastiklardan kule yapiyor suanhimm günler günlerr 5 cayi
bnde evde is yapiyorum kiz uyudu simdi kalkip basliycam oyuzden pek gremiyorum buraya
kac yasindaydi senin ki kac cocuk var kiz erkekBenimde telefonum sıkıntılı bazen hiçbir şey yazmıyor "iyiyim" dicem mesela i harfini basmıyor delirtiyor beni. Giremiyorsam ondan giremiyorum. Minnakın uyudu oh rahatsın benim ki yastiklardan kule yapiyor suan
Seni gidi borusu büzüşesice seniiii o çıkardığın sesler içinde patlasın emiiiEki Görüntüle 2285586
Evet ayin gününün ilk kurbanı geldi toplanin ayin yapalim kizlarr herkes bu ş*fsize kötü bir dilekte bulunsun. Herkesten bir cümle rica ediyorum ayinimiz için
@Kendinisevenbiriii önden buyur şekerim
Evet okadar üst üste ailemdeki sağlık sorunu olmak üzere kendi hayatımdada bazı arkadan iş çeviren dost bildiğim insanların gercek yuzunu ve özel hayatımdada bazı durumlar yaşadım. Artık kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü kimseye ve hiçbişeye degmiyo.. İnce düşünen biri olmanın bana hayatıma hiç bi yararı yokmuş yaşayarak gördüm.. eskiden di artık geçtiiiii o günler. Şimdi insanlar benden o alaka anlayısı göremeyince şok olup bide utanmadan bana söz sölemeye cüretinde bulunuyolar ama artık geçtıııı.....Evet canim ucuk gibi strestendir onlar.. Kasma kendini. Ben de son 2 yıldır kendime geldim benimde çok sıkıntılı bir geçmişim vardı olayli bir hayatım vardı. Bu yüzden beynime giden sinirlerden biri tıkanmış. Çarpıntı baygınlık baş dönmesi sürekli bu haldeydim. Kendi kendimi tedavi ettim çok şükür hayati tiiye almam gerektigini öğrendim. Sende düşünme takma kafana.
1 ay sonra 3 yasina girecek bir oglum var basak burcu hiperaktifff sende kac tane varrkac yasindaydi senin ki kac cocuk var kiz erkek
Allah bağışlasın1 ay sonra 3 yasina girecek bir oglum var basak burcu hiperaktifff sende kac tane varr
Ne yapıyoruz takmıyoruzEvet okadar üst üste ailemdeki sağlık sorunu olmak üzere kendi hayatımdada bazı arkadan iş çeviren dost bildiğim insanların gercek yuzunu ve özel hayatımdada bazı durumlar yaşadım. Artık kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü kimseye ve hiçbişeye degmiyo.. İnce düşünen biri olmanın bana hayatıma hiç bi yararı yokmuş yaşayarak gördüm.. eskiden di artık geçtiiiii o günler. Şimdi insanlar benden o alaka anlayısı göremeyince şok olup bide utanmadan bana söz sölemeye cüretinde bulunuyolar ama artık geçtıııı.....
Mutlu ogleler cici hos geldin canim nasil gidiyorMutlu öğleler
Seni gidi borusu büzüşesice seniiii o çıkardığın sesler içinde patlasın emiii
Sagol bitanem evet bu topikleri fotori neden atiyorum saniyorsun.. Bir nevi terapiAllah bağışlasın ☺
Ne yapıyoruz takmıyoruz
Gün başlamadı nowzaradan'ım bize. Benim adam sabah geldi eve. Kalkmıyor. Daha kahvaltı yapacağız inanır mısın bilmiyorum. ZiyanlığızMutlu ogleler cici hos geldin canim nasil gidiyor
Canım, ben seni iki üç gündür tanıyorum bak benim sende gördüğüm şey, birine çok çabuk kalbini açıyorsun. Sevgi kadınısın sen aşk kadınısın romantiksin :) benim sende hissettiğim şey bu. His konusunda iyiyimdir :))) çok fazla özverili oldugun için aynı karşılıgı bulamadıgında üzülmen çok normal. Bir de iki yüzlü davranmışlar sanırım.. Hayal kırıklıgı çok kötü bir şey. Hani sana biri 1 adım giderse 10 adım giderim dersin ya, sen sana 1 adım gelene 1 adım git. Karşılıklı adımlar devam ettikçe sen 2. Adımı atar tepkisine bakarsın. Ama hiç en başından 2 adım gideyim olayina inanmıyorum benEvet okadar üst üste ailemdeki sağlık sorunu olmak üzere kendi hayatımdada bazı arkadan iş çeviren dost bildiğim insanların gercek yuzunu ve özel hayatımdada bazı durumlar yaşadım. Artık kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü kimseye ve hiçbişeye degmiyo.. İnce düşünen biri olmanın bana hayatıma hiç bi yararı yokmuş yaşayarak gördüm.. eskiden di artık geçtiiiii o günler. Şimdi insanlar benden o alaka anlayısı göremeyince şok olup bide utanmadan bana söz sölemeye cüretinde bulunuyolar ama artık geçtıııı.....