• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bende dün evi yaladım yuttum , bugün güya hiç birşey yapmıcaktim, misafir arayıp geliyorum diyene kadar. Misafir gelmeden süpürge, hazırlık, onlar gittikten sonra yine süpürge, 3makina çamaşır astım, bende bitmek tükenmek bilmeyen enerji var şuan 😂 acaba kalkıp 3aydir elimi sürmedigim ütüleri mi yapsam 😁😁😁
Yoo dostum yooo burada temizlikten bahsetmiyoruz ne demek ütü mü yapsam. Tarikatce toplanıp çamaşırlarına ketçap sıkabiliriz 😂😂😂

Bende dün evi yaladım yuttum , bugün güya hiç birşey yapmıcaktim, misafir arayıp geliyorum diyene kadar. Misafir gelmeden süpürge, hazırlık, onlar gittikten sonra yine süpürge, 3makina çamaşır astım, bende bitmek tükenmek bilmeyen enerji var şuan 😂 acaba kalkıp 3aydir elimi sürmedigim ütüleri mi yapsam 😁😁😁
Hızını alamadıysan giriş gel hakkından sık suyunu :KK6: iş yapma önerisi verirken bile vahşiyim ama dimi :KK8:

Zeki müren de bizi görücek, robotlar gelip evi temizlicek sandımdı :KK43:
99 da diyorlardı ki 2020 lerde uçan arabalar olacak. Şimdilerde 3000 lerden bahsediyor. Ya bir gidin bugun neyi kolaylaştırdılar sanki. Çamaşır makinesini herkes yapar ne var ya onda :/

567E48D5-9CFD-4992-8D20-4A8A6FDFA7A3.png

Kızlar bu şarkıya bayılan var mı benim gibi 💃🏻
Hastasıyım ya bence tüm zamanların en başarılı hiti 😁
Youtube’da 6 milyar izlenmiş çılgın 🤣
O zaman dansss 💃🏻

Back