ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Ay vantilatorler ne kadar pahali olmus ben evlenirken 35-40 liraya almistik bugun baktim ayaksiz kısa vantilatör 200 lira 200
Ucuz olan bisey varsa goster canim benm basimda bebek bezleriyle belada her hafta zam geliyor zam gelmezsede icindeki adet sayisini dusuruyorlar artik her turlu hileyi yapiyorlarrrr

Ucuz olan bisey varsa goster canim benm basimda bebek bezleriyle belada her hafta zam geliyor zam gelmezsede icindeki adet sayisini dusuruyorlar artik her turlu hileyi yapiyorlarrrr
Bence bizim cocuklarida ticaretlerine dahil ettiler artik rusvet mi teklif ettiler ne yaptilarsa yeni degisen beze mıçıyolar

Bence bizim cocuklarida ticaretlerine dahil ettiler artik rusvet mi teklif ettiler ne yaptilarsa yeni degisen beze mıçıyolar
Valla cok haklisim benm kizi tuvalete alistrmaya calisyorum bi saat goturp getiriyorum yalvariyorum yapmiyor bezi bagliyorum arkami donuyorum kokular geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…