Ucuz olan bisey varsa goster canim benm basimda bebek bezleriyle belada her hafta zam geliyor zam gelmezsede icindeki adet sayisini dusuruyorlar artik her turlu hileyi yapiyorlarrrrAy vantilatorler ne kadar pahali olmusben evlenirken 35-40 liraya almistik bugun baktim ayaksiz kısa vantilatör 200 lira 200
Bence bizim cocuklarida ticaretlerine dahil ettiler artik rusvet mi teklif ettiler ne yaptilarsa yeni degisen beze mıçıyolarUcuz olan bisey varsa goster canim benm basimda bebek bezleriyle belada her hafta zam geliyor zam gelmezsede icindeki adet sayisini dusuruyorlar artik her turlu hileyi yapiyorlarrrr
Ficut çorabı heeeAy ben anca yazabildim hacılar benimki evdeydi, işe gitti şimdi vücut çorabımı çıkardım, salaş donumu giydim geldim, benim lakabım neydikine
Halbuki gormezden gelebilirdinKendimi hain gibi hissediyorum evin kapısı beyaz lekeler vardı çocukların elinden falan sürülmüş cifledim sildim bi hoşuma gitti beyazlığı nalet ossun
Çok var ya maalesef sona kaldık gibiHayhatun
Cok kişi var mı fal icinben dun atacaktım da falin tipini beğenmedim,yerimi kapmışlar mi cok
Adeta bir tabloKiizzlaarr eşimin bozdum diye cingar çıkarıp tamir etmeye çalıştığıbenim parcaladigim vantilatör heryerde ki tozları üfürüp, temizleyip,tozdan eser bırakmıyordu hain nasıl Eki Görüntüle 2285231
Ben kiydimmVantilatör kıyamam ben ya
Valla cok haklisim benm kizi tuvalete alistrmaya calisyorum bi saat goturp getiriyorum yalvariyorum yapmiyor bezi bagliyorum arkami donuyorum kokular geliyorBence bizim cocuklarida ticaretlerine dahil ettiler artik rusvet mi teklif ettiler ne yaptilarsa yeni degisen beze mıçıyolar
Hee deniyim dedim aldım netten bitane çıkarasım gelmedi kızFicut çorabı heee
Ah cınım bendensinBen falını yiyen insanım telve melve bırakmıyorum ki bardakta
Evet ben falımı yiyorumChocolita falınımı yedin kızıl sonja
Aynen öyle oldum canım 16 da yaşımdayken evlendimCok erken evlenmissin genc annesinbende 24 yasindayim bir oglum var 5 yillik evliyim :)
Sagol canim aminn hepimizin yavrusunu bagislasin insAynen öyle oldum canım 16 da yaşımdayken evlendim
Allah bağışlasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?