- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
Sarılalım şekerimmmTeletabiler deme bana sarılalım sıkı sıkı,ayy gençliğim ve yeğenimle çatışmamız
Yoo dostum yooo burada temizlikten bahsetmiyoruz ne demek ütü mü yapsam. Tarikatce toplanıp çamaşırlarına ketçap sıkabilirizBende dün evi yaladım yuttum , bugün güya hiç birşey yapmıcaktim, misafir arayıp geliyorum diyene kadar. Misafir gelmeden süpürge, hazırlık, onlar gittikten sonra yine süpürge, 3makina çamaşır astım, bende bitmek tükenmek bilmeyen enerji var şuanacaba kalkıp 3aydir elimi sürmedigim ütüleri mi yapsam
Hee ben onları yıkayıp asana kadar mide bulantısından mahvoldumYoo dostum yooo burada temizlikten bahsetmiyoruz ne demek ütü mü yapsam. Tarikatce toplanıp çamaşırlarına ketçap sıkabiliriz
Her zaman böyle olmam. Ben daha çok satirik takılırımbkz. Satirik :eleştirel, alaycı
Hee ben onları yıkayıp asana kadar mide bulantısından mahvoldumbırakır mıyım
İşin şakası ayol. Allah yardımcın olsun gebelikte çık zor ev işiHee ben onları yıkayıp asana kadar mide bulantısından mahvoldumbırakır mıyım
Allah kurtarsın dicem bu ev işi olayı kurtuluncak gibi değilSeni çok iyi anlıyorum ha hem pasaklı hem kroyum
Cikom çadır hayatı yasicamYakarsinda sonra nasil oturcan
İlk başlarda yoktu, sonradan oldu, çok sık değil ama kokuya hassasiyet oluştu,.15 hafta halamı bulantı var
Zeki müren de bizi görücek, robotlar gelip evi temizlicek sandımdıSaf seni sen gelip evimi temizliycekler sandınanca yapay zeka bize bişey yok
Ordu geçmiş gibi hissediyorsundur şimdii :))) bende oğlumu eşimle dışarı postaladım müzik dinliyorum bağırarak da söylüyorum :))))Napıyorsunuz, ben ölüyorum yorgunluktan. Misafir ağırladım
Örtmeniiiiim ben duydum didaktikiiiiArtık edebiyat öğretmenin var
Hızını alamadıysan giriş gel hakkından sık suyunuBende dün evi yaladım yuttum , bugün güya hiç birşey yapmıcaktim, misafir arayıp geliyorum diyene kadar. Misafir gelmeden süpürge, hazırlık, onlar gittikten sonra yine süpürge, 3makina çamaşır astım, bende bitmek tükenmek bilmeyen enerji var şuanacaba kalkıp 3aydir elimi sürmedigim ütüleri mi yapsam
99 da diyorlardı ki 2020 lerde uçan arabalar olacak. Şimdilerde 3000 lerden bahsediyor. Ya bir gidin bugun neyi kolaylaştırdılar sanki. Çamaşır makinesini herkes yapar ne var ya onda :/Zeki müren de bizi görücek, robotlar gelip evi temizlicek sandımdı
Fena seksi geldi bu banaSeni çok iyi anlıyorum ha hem pasaklı hem kroyum
Ben sevmezdim onlarıSarılalım şekerimmmbende çok severimm ahh gençlikk ahh kızzz neremiz yaşlı
Aynen öyle hissediyorumOrdu geçmiş gibi hissediyorsundur şimdii :))) bende oğlumu eşimle dışarı postaladım müzik dinliyorum bağırarak da söylüyorum :))))
100 puanÖrtmeniiiiim ben duydum didaktikiiiinolcak şimdi kaç verceksiniz banaa
Pragmatigi de duydummm şimdi nolcak napabilirsin100 puan ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?