Gel yoldaşım gel kuzum pelerinini al da gel viledanı at da gel ütünü as da gelLutfen su tarikata benide alinn ben utuden vazgectimmmmmm adam vaz gecmiyor ya dun gece utu yapmamak icin 3 saat konustummmmmnmmmm ama yok tsrtle git dedim yok illede gomlek utuleee yokk istemiyorummm sevmiyorummmmm utu yapmak istemiyorumm Allahimmm isyannnn
Ama çok istedinn ben sana kıyamadıydım halbukimsiAhhahahahah çok sevdim ben bu lakabimii ya whatsapda arkadaşlar la konuşurken hep bok emojisini gönderirim bana çok uyumlu oldu çok sağ canım
Utumu yakip gelecemm acilinnnGel yoldaşım gel kuzum pelerinini al da gel viledanı at da gel ütünü as da gel
Geldim geldim suraya otrym durun bakemmOfff canım çekti ya
Gel gel araya sıkış
Eşimin bakışı çok kötüydü banaMal mısın içtin mi deseler iyi kizzAllah senin eline düşürmesin çin iskencesininde beterini uygularsin diyorlar ama desinleerr biz bu yola bass koyduukk evet gaza gelmeyim yeter
Yakarken resim çek belgele de öyle gel bariUtumu yakip gelecemm acilinnn
Ahaha aman Allahım bu avrat benim avradım mi demiştir içinden yazikEşimin bakışı çok kötüydü banakonussa bundan iyiydi boyle taniyamamis da igrenmis de korkmus gibi bir bakis atti sonra uzaklasti yavas yavas yanimdan
Cok pis gaza geldim nerde bu utuuuuuYakarken resim çek belgele de öyle gel bariyeni kurbanlar lazım bizee
O asik oldugu kadin olmadigimi anlayip sessizce aglamistirAhaha aman Allahım bu avrat benim avradım mi demiştir içinden yazik
Asip sallandir s*fsiziCok pis gaza geldim nerde bu utuuuuu
Hoşbuldummm tşk ederimmm lakabim yok ama sizin lakablariniza bayıldım banaaaa bulunnn
Ona göre ayağını denk al deseydinHaha büyük oynadım ama eşime yakalandimnabiyon kız deli manyak kafayı mı yidin dedi görünce lan sen leğene su doldurup benim kafamı da basar boğmaya çalışırsın bu gidişle ben senden korkmaya başladım diyor
Tozlu cam nasılCok israr ettiysen sende boklu naciye olahaha dur dusunelim orjinal bir seyler yapalimmm kizlar kevsere lakap bulalim
Tozlu cam guzel ♡ aynamda iz ♡ kirecilatör ♡ mikrobik ♡ terminatörden ilhamla, lekelatör ♡
Tozlu cam guzel ♡ aynamda iz ♡ kirecilatör ♡ mikrobik ♡ terminatörden ilhamla, lekelatör ♡
@kevsersoylu sen artık tozlu camsın ☺
En çok çamaşır katlamayi sevmiyorum nefrettttt ediyorum şuan bile sinir bastiiiiiiiAma çok istedinn ben sana kıyamadıydım halbukimsien çok hangi ev işini sevmiyorsuun
Bizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuunHemen hemen idami hak etti o artik
O zaman burada dolayli olarak idami gereken sey camasir makinesi oluyürEn çok çamaşır katlamayi sevmiyorum nefrettttt ediyorum şuan bile sinir bastiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?