- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Agzini yedugum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzini yedugum
EeemaaanBen bi çıkıyorum topikk halaya kalkıyo Allah neşenizi her daim daim kılsın Güzel kadınlarr
valla mı ohh ...Kızlaaaar sanırım burdan ses kaydı ve telefondan video da gönderebiliyoruuuz
Profil mesajlarinda ses kaydı gönderme özelligi yok telefonundaki özel videoyu gönderme özelligi yok hep internetten koymak zorundasın. Ama burada sesini kaydedip de gönderebilirsin simdi fark ettm dosya yukle diyo ama sadece foto yok orada video sesssvalla mı ohh ...
Gelsin şarkılar gitsin kahkahalar
19 unda bebeyi eline alınca böyle oluyor29 yaş üç çocuk maşaallah diyorum
Bende Peririko mu yapsam acepEvet dun onu da minikro sandim minigim dedim. Totem yapiyolarmis yemek yarismasi icin
Ben de şey mi yapayım mesela kuturiko ahajsj ya da tiraririririBende Peririko mu yapsam acep
Oyy kurban olduğuuum yiiiyiiAgzini yedugum
Yap yap yoksa kazanacagımız yokBen de şey mi yapayım mesela kuturiko ahajsj ya da tirariririri
Eveeet gercekten bayildiim cunku ben daha hic makineyi yerinden oynatmadimmChocolita canım iyi misin bayldim yapmissin gerçekten mi bayıldin yoksa
Nasilsin limonumm hayat nasil gidiyor :)İş yapmam lazım ama ben sizi okumayı tercih ediyorum
Mutfağa her gidişimde bulaşık makinesi bana bakıyor ben ona. Bende çekip temizliycem bigün ama du bakalımBulaşık makina mi çektim abowwwwww
Yok böyle bir skandal hemde
Artık orda neler olup bittiyse ne yaşanmışlıklar varsa resmen lesti leş
Utancimdan atamadım buraya
Ben hicbirini cekmiyorum ya komsum buzdolabi camasir bulasik cekiyor hepsiniMutfağa her gidişimde bulaşık makinesi bana bakıyor ben ona. Bende çekip temizliycem bigün ama du bakalım
Hastaneye gittik tatlım da yeni okuyorumNasilsin limonumm hayat nasil gidiyor :)
Geçmiş olsun kuzum,Hastaneye gittik tatlım da yeni okuyorum
Oğlanın pipisi şişmişti biraz. Doktor çocuk cerrahına götürün sünnet gerekebilir dedi