- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
halada kullaniyo. bakalim tutucakmi ama herkes karisdiriyo belkim böcüge dönerimAy evett tontriko da bu resmi kullaniyordu bir araaa e totem tutuyorsa tabi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halada kullaniyo. bakalim tutucakmi ama herkes karisdiriyo belkim böcüge dönerimAy evett tontriko da bu resmi kullaniyordu bir araaa e totem tutuyorsa tabi..
Antepfistikli seviyordun heral yada güllü mucilek ve dondurma hic sevilmezmiii tam bi tramvatik bi olayyy sokee oldum
et tavuk delisi olarak sabah ogle aksam yerimm ve asla bıkmammYoo etide sadece köfte olarak seviyorum onun disi yemem
Tavuk damiYoo etide sadece köfte olarak seviyorum onun disi yemem
kuzu ben güllü pudingi sizden ögrendim digerinideAntepfistikli seviyordun heral yada güllü mu
Ben sekerik bitmisti recelle denedimMesela kahveyle özellikle filtre kahveyle visne recelini beraberr deneyen var mıı
Ben onu cok seviyordum profil resmin ozellikle idolumduhalada kullaniyo. bakalim tutucakmi ama herkes karisdiriyo belkim böcüge dönerim
Ehh işte öle etle aram yok özellikle yemegin içindeTavuk dami
kesinlikle yoktur senden baskaMesela kahveyle özellikle filtre kahveyle visne recelini beraberr deneyen var mıı
Ahahah yedin mi pekikuzu ben güllü pudingi sizden ögrendim digerinide
yaaa deme öyle bak hemen dönerim simdiBen onu cok seviyordum profil resmin ozellikle idolumdu
hayirAhahah yedin mi peki
Bende severim kokmadigi surece midem bulanmazsa yerim. Vitamindir.Ehh işte öle etle aram yok özellikle yemegin içinde
Acayip guzeldi 10 numaraydi en muhtesem profil resmiydi seninki buralarinyaaa deme öyle bak hemen dönerim simdi
Olmuyo ya yinede içim almıyo oldu bitti ne yapsamda onun için corbada annem hep kaktırmıs zamanındaBende severim kokmadigi surece midem bulanmazsa yerim. Vitamindir.
Bende antep fistikli pudinq bakiyom cesaret edemiyom ahahha bildigin pudinq sasmiycan cilek muz kakao ahah vanilya çıktı bide
Sen vitamin diye ahahOlmuyo ya yinede içim almıyo oldu bitti ne yapsamda onun için corbada annem hep kaktırmıs zamanında
Çikolatalı candır gerisi cıksss olmassada olur yada normal muhallebi olsunBende antep fistikli pudinq bakiyom cesaret edemiyom ahahha bildigin pudinq sasmiycan cilek muz kakao ahah vanilya çıktı bide