• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bugün evi sidik götürdü saatlerce pis pis oturduk 😂🙄 sen naptın 🙂
Valla tatlisim ben bir suru iskence yaptigim fotograf attim kurbanlar verdim bir iki arkadas daha cesaret edebildii kalani hep geyik hep geyik 😑
Bugün de baklava oldu kizceler dun böreklerdi dugun var komsunun yarinda kendime dolma sarcam bi legen yaprak böğüturdüm çamaşır yoka as boyna akşama kadar.

2284536
cinnet geçiren pasakliçe ve evde korku dolu dakikalar 🙄👹😁🤣🤣🤣

Ooo hanımlar kadınlar klubunun güzelleri bakıyorum da baya baya costurmussunuz topiği cıktıgımda kacıncı sayfadaydı şimdi kacinci soraya gelmissiniz maşallah 😊😊 uykunuz yok mu kızlarrr 😴😴😴Yoksa gece sessizliğinde kahveyle huzuru bulanlardan mısınız
Ben oglumun uyumasini bekliyorum huzura kavusmak icin 😏 sende ne var ne yok canim

Ooo hanımlar kadınlar klubunun güzelleri bakıyorum da baya baya costurmussunuz topiği cıktıgımda kacıncı sayfadaydı şimdi kacinci soraya gelmissiniz maşallah 😊😊 uykunuz yok mu kızlarrr 😴😴😴Yoksa gece sessizliğinde kahveyle huzuru bulanlardan mısınız
Aynen Türk kahvesi içtim fena açtı 😇

Back