- 30 Ocak 2017
- 13.310
- 197.035
- 598
Attiniz mi kizz attiniz mi hani camasir suyunu bogazlicaktin nooolduGece gece kalk doğra deterjanları dıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attiniz mi kizz attiniz mi hani camasir suyunu bogazlicaktin nooolduGece gece kalk doğra deterjanları dıo
İlla Bi işkence arıosun dmekAttiniz mi kizz attiniz mi hani camasir suyunu bogazlicaktin noooldu
Yap da gorelim 93reyhan seniBenim güzel Bi fikrim var lakin yapınca görürsünüz
Burada bir sinerji yaratalimİlla Bi işkence arıosun dmek
Bugün evi sidik götürdü saatlerce pis pis oturduk sen naptın
Bugün de baklava oldu kizceler dun böreklerdi dugun var komsunun yarinda kendime dolma sarcam bi legen yaprak böğüturdüm çamaşır yoka as boyna akşama kadar.Valla tatlisim ben bir suru iskence yaptigim fotograf attim kurbanlar verdim bir iki arkadas daha cesaret edebildii kalani hep geyik hep geyik
Ahahahha ne o sabun mu kizEki Görüntüle 2284536 cinnet geçiren pasakliçe ve evde korku dolu dakikalar
Senin kadar hamarat olamadim canim hic o yuzden anlayamiyorum eline saglik kuzumBugün de baklava oldu kizceler dun böreklerdi dugun var komsunun yarinda kendime dolma sarcam bi legen yaprak böğüturdüm çamaşır yoka as boyna akşama kadar.
Hacı Şakir i bıcakladımAhahahha ne o sabun mu kiz
Iste senin gibi kadinlar sayesinde bir nesil uyanacak! Kahrolsun ev isleri! Reyhan bizi diskoya goturrrHacı Şakir i bıcakladım
Kiz napim yolculul az kaldi kendi işlerimi halledeyim ankaraya gidersem kaynananin evi annemin evi babannemde kalirim onun evi elden geçerim artik.Senin kadar hamarat olamadim canim hic o yuzden anlayamiyorum eline saglik kuzum
Üşenmedim vurdum onu gdeceğiz leş gibi kokuşmuş diskolaraIste senin gibi kadinlar sayesinde bir nesil uyanacak! Kahrolsun ev isleri! Reyhan bizi diskoya goturrr
Ben oglumun uyumasini bekliyorum huzura kavusmak icin sende ne var ne yok canimOoo hanımlar kadınlar klubunun güzelleri bakıyorum da baya baya costurmussunuz topiği cıktıgımda kacıncı sayfadaydı şimdi kacinci soraya gelmissiniz maşallah uykunuz yok mu kızlarrr Yoksa gece sessizliğinde kahveyle huzuru bulanlardan mısınız
Aynen Türk kahvesi içtim fena açtıOoo hanımlar kadınlar klubunun güzelleri bakıyorum da baya baya costurmussunuz topiği cıktıgımda kacıncı sayfadaydı şimdi kacinci soraya gelmissiniz maşallah uykunuz yok mu kızlarrr Yoksa gece sessizliğinde kahveyle huzuru bulanlardan mısınız
Hayırlı gecelerin olsun canım ne olsun buna şükür ne diyelim sende ne var yok nasılsınBen oglumun uyumasini bekliyorum huzura kavusmak icin sende ne var ne yok canim
Afiyet bal şeker olsun yarasın kahve acarmı insanı ya kahve içince gece uyuyan tek ben miyimmAynen Türk kahvesi içtim fena açtı
Beni de gazladin simdi bende yarin bulasik deterjanima yuruyeyim cok sikildim bulasik yikamaktanÜşenmedim vurdum onu gdeceğiz leş gibi kokuşmuş diskolara