- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Tuz dök içine tansuyonunu cıkart onunBeni de gazladin simdi bende yarin bulasik deterjanima yuruyeyim cok sikildim bulasik yikamaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuz dök içine tansuyonunu cıkart onunBeni de gazladin simdi bende yarin bulasik deterjanima yuruyeyim cok sikildim bulasik yikamaktan
Beni acıyor kafein sende tersine işlıoAfiyet bal şeker olsun yarasın kahve acarmı insanı ya kahve içince gece uyuyan tek ben miyimm
Aynen herkes öle diyoo kahve içmezsem ayılamam kahve içmezsem uyuyamam kahve içmezsem kendime gelemem annemde hep der kızım bu kahve sana ne yapıyooo ya hastayken kahve içince ateşi düsen benden baskası olmaz olamazBeni acıyor kafein sende tersine işlıo
Bende iyiyim canim takiliyoruz iste egleniyoruz sikici hayatimizi renklendiriyoruz :)) bir heyecan oluyor. Kocanla oturuyorsun mesela birden kalkip gizlice bir seyin ummugunu sikip fotograf cekiyosun yakalanma duygusu çok heyecanli cunku deli olmak lazim bunlar icinHayırlı gecelerin olsun canım ne olsun buna şükür ne diyelim sende ne var yok nasılsın
Allah daha iyi etsin neşeni daim kılsın ❤❤ valla bende ne ümüğünü sıkacak koca var nede kızacak cocuk ama yinede bende bi taraftan deliyim sagolsun benide delirttilerBende iyiyim canim takiliyoruz iste egleniyoruz sikici hayatimizi renklendiriyoruz :)) bir heyecan oluyor. Kocanla oturuyorsun mesela birden kalkip gizlice bir seyin ummugunu sikip fotograf cekiyosun yakalanma duygusu çok heyecanli cunku deli olmak lazim bunlar icin
Bnm gbi yakalan da git toleti yıka desin kadın dilinden anlamıyorlar kiBende iyiyim canim takiliyoruz iste egleniyoruz sikici hayatimizi renklendiriyoruz :)) bir heyecan oluyor. Kocanla oturuyorsun mesela birden kalkip gizlice bir seyin ummugunu sikip fotograf cekiyosun yakalanma duygusu çok heyecanli cunku deli olmak lazim bunlar icin
Yaa kahve benimde uykumu getiriyo sicak sicak :) sut icince de kafayi buluyorum ben normal olmuyorumAynen herkes öle diyoo kahve içmezsem ayılamam kahve içmezsem uyuyamam kahve içmezsem kendime gelemem annemde hep der kızım bu kahve sana ne yapıyooo ya hastayken kahve içince ateşi düsen benden baskası olmaz olamaz
Süt benim kadar manyak edemez bide portakal suyuYaa kahve benimde uykumu getiriyo sicak sicak :) sut icince de kafayi buluyorum ben normal olmuyorum
Temizlik aletlerinin ummugunu sikican komsumm kocaninkini sikma sakin yanlis olurAllah daha iyi etsin neşeni daim kılsın ❤❤ valla bende ne ümüğünü sıkacak koca var nede kızacak cocuk ama yinede bende bi taraftan deliyim sagolsun benide delirttiler
Portakal suyu dilimi uyusturuyo benimSüt benim kadar manyak edemez bide portakal suyu
Muzlu şekerde buldum Bn careyiUyudum uyandım uykum kaçtı, şimdi uykum var, ama midem bulanıyor ben bende değilim
Acikmissindir belki?Uyudum uyandım uykum kaçtı, şimdi uykum var, ama midem bulanıyor ben bende değilim
Beni sarhos gibi ediyo alkol içsem daha az tesir ederrPortakal suyu dilimi uyusturuyo benim
Senin kadar nickini yansitan bir baayan gormedim kadin dedigin nickinin adami olacakHastayken geçen sene artık baya yogunluk stres bizimkilerin hastalık ve babamın süreci sonucu vucut bayy bayy dedi hiç unutmam kolda serum elde kahve düsünün doktor bileydim önceden verirdim serum diye kahve takdırmazsa sizin kızınız şükredin amca demistii
Kayisidan bahsetmeyelim o zaman konumuzlada pek bir alakali amaBeni sarhos gibi ediyo alkol içsem daha az tesir ederr
Tesekkür ederim canım kahve kitap candır hayattır huzurdur ❤❤❤gercekten o gün kahve içmediysem bil ki ben hastayımdır yada cok iyi bi hasta olacamdır.Senin kadar nickini yansitan bir baayan gormedim kadin dedigin nickinin adami olacak
Tatlı şeyler canım istemiyor, yersem de kötü oluyorumMuzlu şekerde buldum Bn careyi
Tatlı şeyler canım istemiyor, yersem de kötü oluyorum
[/QUOT
Naneli şekern Yanı basında olsun mutlaka o zman