Seni görüyodum hep de denk düşmedik hiçFazla dikkat çekiyosun yapmaaamemnun oldumm bende başından beri chocolitayım. Adım tuğba :)
Üzerinde gemi dümeni resmi var:) hiç zorlama çikolatam benden seksi kız çıkmaz bu geceUUuu demek pijama he kalpli mi neyli yoksam
Hoş geldin limon lekemm buraları poh götürüyorLimon lekesinden herkese iyi gecelerkirlenmek güzeldir
Fazla dikkat çekiyosun yapmaaamemnun oldumm bende başından beri chocolitayım. Adım tuğba :)
Sevap sevap@Evdeki deli maliiiiiçindeki hayvan sevgisine limon sıkayım bi kap su he mi
Kışın kızım bitlendi görüp bağırmışlığım var
Gemi dümeni haÜzerinde gemi dümeni resmi var:) hiç zorlama çikolatam benden seksi kız çıkmaz bu gece
Olmamı var toksit kimyasal içermeyen temizleyicilerim var kullanmaya kıyamam ama senin için klozete döküp sifonu çekcem ama benim oğlan uyumadı size cevabı vc de yazıyorum eşimde kapı önünde çocuğu susturmaya çalışıyorYaaaa siz de göndersenize böyle manyak fotolarr hiç mi hınç yok içinizdee
O zaman sen çok düzenli birisinBende teraziyim ölçüyorum sürekli her şeyi simetri de var bende tam uyumluyum burcumla
Nickimi yanlış söylemene bayıldımAdın çok güzelmiş çokolita❤
Sevap sevap
Demek benim anam olaydın kalpten gittiydin çoktan
Adamın ahı gitmiş vahı kalmış nesini tutcaz bırak ötede bayılsınTutardık kokuşmuş koltuk altlarımızla orhan babayıaah ah ne güzel olurdu
Ucuz bulursam üzerinde kasap hayrinin resmide olsa alırımGemi dümeni hayoksa gemi kaptanı mısın he uuv çok havalı tamam o zaman
Kankalarımda bit varmış.anam da hep derdi kimseyle sarılıp kafa kafaya verme diye.dinlemiyodum tabi.iki gün sonra bi bakar aa bit .sonrası yürü banyoya körolmayasıcaBüyükte vardı küçüğede geçmişti muhtemelen bende de var diye o bit şeyini boca ettim gafamıza sonra arındırma çabaları
Sen niye öyle bit kafaydın
Kankalarımda bit varmış.anam da hep derdi kimseyle sarılıp kafa kafaya verme diye.dinlemiyodum tabi.iki gün sonra bi bakar aa bit .sonrası yürü banyoya körolmayasıca
Sampuanli suyla dene bideCamı bulaşık deterjanına sirke katarak sildim nasıl pıspırıl oldu ama