teşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucusorularınızı alabılırımnerom35
teşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucu cihaz spa shr bu cihazdan olumlu sonuç alan varmı acaba
teşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucu
oncelıkle kesınlıkle biter kelımesı yanlıs ve yanıltıcıdır . tuyler hıc bır zaman bıtmezler sadec ayva tuyu sevıyesne cekılebılırler . ve su kadar seasnta bıter denmesı dep dogru degıl acıkcası . bu durumda kısnın kıl uretım sevıyesıne baglıdır . umarım guzel sonuclar alırsınızteşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucu
diode yontemını kullanmadıgım ıcın bılmeıyorum . Alex- ıpl - nd ag- q-switch v.s aktıf oalrak kullandım . 2 yıldırsoguk hava uflemelı sıstem kulalnıyorum vortex markalı . bende musterılerımde olduka memnunuz acıkcası.ben de bu yöntemle başlayacağım da epilasyona aklıma takılan diode ütüleme sistemi dediler soğutuculu bir cihazmış cihazın tam adını sormadım acaba bu cihaz mıdır? işlem nasıl geçti ağrı ve acı oldu mu sizde?
SPA SHR diode miş benim girdiğim cihaz. acı beklediğimden az oldu sadece hassas bölgelerde biraz hissediliyo okadar açıkcası bana masaj gibi geldi seans.ben de bu yöntemle başlayacağım da epilasyona aklıma takılan diode ütüleme sistemi dediler soğutuculu bir cihazmış cihazın tam adını sormadım acaba bu cihaz mıdır? işlem nasıl geçti ağrı ve acı oldu mu sizde?
diode yontemını kullanmadıgım ıcın bılmeıyorum . Alex- ıpl - nd ag- q-switch v.s aktıf oalrak kullandım . 2 yıldırsoguk hava uflemelı sıstem kulalnıyorum vortex markalı . bende musterılerımde olduka memnunuz acıkcası.
SPA SHR diode miş benim girdiğim cihaz. acı beklediğimden az oldu sadece hassas bölgelerde biraz hissediliyo okadar açıkcası bana masaj gibi geldi seans.
evet benim dökülmeler başladı. kılları elimle çekiyorum yani güç uygulayarak değil tabiki hemen geliyo köklerinin zayıfladığı belli oluyo zaten. bakalım sonraki seanslarda daha net anlarım dökülmelericihazlarımız aynı sanırım benim gidecegim yerde de masaj konforunda epilasyon diyorlar.Dökülmeler iki hafta içinde olacakmış sizede mi öyle söylediler?
Mrh gittiginiz yer istanbuldami banada ozelden bilgi verirmisiniz yer.ve fiyat konusunda.tesekkurlercihazlarımız aynı sanırım benim gidecegim yerde de masaj konforunda epilasyon diyorlar.Dökülmeler iki hafta içinde olacakmış sizede mi öyle söylediler?
diode yontemını kullanmadıgım ıcın bılmeıyorum . Alex- ıpl - nd ag- q-switch v.s aktıf oalrak kullandım . 2 yıldırsoguk hava uflemelı sıstem kulalnıyorum vortex markalı . bende musterılerımde olduka memnunuz acıkcası.
Evet benimki soprano accord cihazı,3 seans gördüm,henüz,
Valla benim ayva tüylerim bi hayli sertleşti çok tedirginim
6.seansı yaPtırdım fakat belirgin bi azalma yok.İşin kötü tarafı yüzümde gözenekler büyüyor.Kıllar dökülüP tekrar çıktığından yüzümde deliklenmeler başladı ne yaPcağımı bilmiyorum bu saaatten sonrayol yakınken yüzüne iğneli yaptır, ben yüz bölgeme lazer yaptırmıştım bütün ayva tüylerim sertleşti ve yer yer siyah çıkmaya başladı. Yüz bölgesine iğneli dışında hiçbir şey yaptırmayın inanın sizi kandırıyorlar. Yüzde tek çare iğneli, ben de iğneli yaptırcam başka yolu yok bunun canım
6.seansı yaPtırdım fakat belirgin bi azalma yok.İşin kötü tarafı yüzümde gözenekler büyüyor.Kıllar dökülüP tekrar çıktığından yüzümde deliklenmeler başladı ne yaPcağımı bilmiyorum bu saaatten sonra
Elmina ; ayrıca beyaz sert tüylerim var demişssin onla ilgili bir şey demem gerek. O beyaz sert tüylerin köklerinin nasıl olduğunu görmek istemezsin. İğneli epilasyon yapan kadın inanamadı benim beyaz tüylerimin köklerini görünce. Lazer onları o kadar çok köklü çıkartıyor ki onlardan mümkünatı yok lazerle kurtulamazsın.Çünkü görmüyor lazer onları. Serseri mayın gibi atış yapıyorlar nereye denk gelirse. Bir de lazer oncesi benim uzamış tüylerimi kısaltıyorlardı her seferinde, o alet de tüylerimizi azdırdı bizim. Neyse kardeşim inşallah benim düştüğüm hatalara düşmezsin sen de. Ben sana yardım etmek için bu kadar ısrarla yazdım, çünkü bu insanlar gerçekten ahlaklı insanlar değil, umut verip kurtulcaz diye inandırıp paramızı ceplerine atıyorlar. Sarı tüylülere lazer yapıyoruz diyenlerin yüzüne tüküresim geliyor artık. Neyse bu kadar isyan yeterkarar sana kalmış
valla canım üstünden baya zaman geçti marka isimlerini bi türlü aklımda tutamıyorum ama aleksandrit mi ne öyle bişe olması lazım, yalan da söylemek istemiyorum şimdi. Artı bir de jel sürüp atış yapılan bir alete daha girmiştim o zaten yüzümü azcık yaktı. Haram zıkkım olsun valla verdiğim paraya. Yüzünde ayva tüyü sarı tüyler varsa hiçbir lazeri deme bence, direk iğneli yap. korkutucu duruyor evet ama inan kesin çözüm..hangi lazerden yaptırdınız yüz bölgesine nd yag da kötü mü acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?