Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

kızlar ben yeni üye oldum. sitede reklam falan yasaktı diye düşünüyorum. ama rica etsem bana message atabilirmisiniz bahçelievler yada bakırköy civarında olan lazer yaptıracağım yerler. bilgilerinizle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. benim araştırma yapmaya zamanım yok maalesef. sorun şu ki mayıs ayına kadar bitmeli seanslarım. çünkü istanbul dışına taşınacam.

gecen ay ikinci seansa gittim canım bir aydır acayip rahatım keşke daha önce gideydim :) 2 hafta sonra üçüncüye gidicem sabırsızlıkla bekliyorum :)

bebeğim ilk seansıma geçen hafta cuma gittim. henüz 10 gün olmadan ciddi bir dökülmem oldu.. ilk 3 hafta hiç bir temizleme işlemi uygulamam gerektiğini söylediğinde korkmuştum ama hiç öyle olmadı.. ikici seansım 7 hafta sonra.. soprano iyi bir tercih oldu gerçekten umarım daha hızlı şekilde alırım sonuçlarımı

Güzel sonuçlar aldığına sevindim canım beklediğine değmiş .benimde 10. günde başlıyor bazılarını ben çekmeden geliyor onları da acımayanları alırsan bir cımbızla diğer köke etki eder acıyanları hiç kökten alma

Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/

Benim de ütüleme diod sisteminde 3.seansım bitti.Tüm bölgelere yaptırıyorum.Ama yüzümde ayva tüyleri kesik kesik resmen tırmalıyor elimi tersten sürdğümde.Bu sıkıntıyla karsılasan var mı?

Merhaba sirf sormak icin uye oldum genelde hep okumaktaydim. Ankarada bi guzellik merkezine gittim maalesefki diode tarama diye bi makinamiz var diye beni kandirdilar. Tum vucut gittim 10 seans ilk 3 seansta super bi sekilde dokulme oldu. 10 seans bittikten sonra yuzum dahil heryerim felaket bi sekilde tekrardan cikti 3 ay sonra. Simdi yuzume diode utulemeye gidicem ama kesin giden sonuc alan varmi ankarada giden varsa nereleri oneirsiniz

iyi gunler bende utulemeyle yapilan lazere baslayacagim ama cihalari opt adli bir cihazmi bilginiz varmi?

Benim de ütüleme diod sisteminde 3.seansım bitti.Tüm bölgelere yaptırıyorum.Ama yüzümde ayva tüyleri kesik kesik resmen tırmalıyor elimi tersten sürdğümde.Bu sıkıntıyla karsılasan var mı?
benim de öyle canım bende 3. ye 2 hafta önce gittim yüz için en az 9. seansdan sonra bir fark görebilirsin demişti bana ben 6. seansdan sonra iğneliye mi gitsem diye düşünüyorum yüz en geç sonuç veren bölge ve en çok dikkat çeken bölge malesef

benim yaptırdığım yerde,beklerken bi kaç kişiye sordum yüzlerine de yaptıran 4.seans ve baya temizdi yüzü,
çok korkuyorum açıkcası baş edemezsem daha sonra diye.gittiğim yer ısrarla biteceğini söylüyor

zaten seansa kısaltıp gidiyorsun canım ondan temizdir yüzleri benm gittiğim yer en geç yüz cevap verir dedi 9 seansı görmeden farkı anlayamassın diyor 6. seans bitince bende kararsızım ek paket mi yokas iğneli epilasyona mı başlasam diyorum en hızlı olan iğneli yüzde jilet falan vurunca iyice kalınlaşıyor şimdi olsa yüze sadece iğneliye başlardım insan kuaförde aldırmadan rahat olamıyor yüz de önemli

Peki sizde sarı ayva tüyleri sertleşti mi? elme sert sert geliyorlar ve tamamen öyle yüzüm diken gibi.görünmüyorlar ama dokununca yüzüme elime batıyorlar.Sizde de var mı bu sıkıntı?

Peki sizde sarı ayva tüyleri sertleşti mi? elme sert sert geliyorlar ve tamamen öyle yüzüm diken gibi.görünmüyorlar ama dokununca yüzüme elime batıyorlar.Sizde de var mı bu sıkıntı?

benim bıyık kısmında sertlik oluyor ama öyle erkeklerin ki gibi çok batmıyor ilk uzadığında sert oluyor biraz uzayınca sertlık açısından rahatsız etmiyor beni ama uzun durunca da çirkin oluyor tabi. eskisinden daha sert yüz için iğneli önermişti bana bende lazere devam mı etsem yoksa iğnelimi seçsem ya da farlı bir cihaz mı bilemiyorum sadece yüz için kararsız kaldım

Ben iğneliden korkuyorum açıkcası iz kalması açısından,tek tek bütün kıl köklerine girdiklerini düşünemiyorum.acıdan ziyade iz konusu sıkıntılı.Benim yüzümü trimmerle kısaltırken bile tahriş olup çizildi hatta tüyler sert çıktığı için kaşınıp kabarıyor yüzüm.
Görüntü olarak eskisinden daha az belli oluyor ama,o sert beyaz tüyleri napcam bilmiyorum.Yüz geç cevap verdiği için umutla bekliyorum.İğneliye gerek duymazsınız umarım

Bende iğneli de doğru kişi yaptı mı iz kalmadıgını çogu yerde okudum memnun olanları yapıldıktan sonra hafif kabarması gerekiyormuş etkili olması için sadece yüz oldgunudan iğneli de tek tek yapılmasında sakınca olmaz az zten bende kararsızım umarım gerek kalmaz

Yüz çok hassas bi bölge ,eğer gerçekten güvenebileceğim,iz kalmaması açısından emin olacağm birini bulsaydım lazerden ziyade iğneli tercih ederdim ama malesef
Şimdi yüzüm resmen beyaz sert tüy dolu

bende aynı fikirdeyim ama kk da yüz için iki cihaz modelinde iyi sonuçlar alanları okumuştum sopranoya mı gidiyorsun bende beyaz tüy olmadı çok şükür varla yok arası boyları biraz çıkınca sert oluyor biraz uzayınca hiç rahatsız edici olmuyor kısa kısa oluyor seansa kadar

Evet benimki soprano accord cihazı,3 seans gördüm,henüz,
Valla benim ayva tüylerim bi hayli sertleşti çok tedirginim

ütüleme diyot yontemıyle yaptırıyorum ıkı seansta bıttı gıbı nerdeyse:)

selam kızlar. ben de bugün bi güzellik merkeziyle görüştüm ütüleme sistemli spa shr isimli geniş bant diode özellikli epilasyon cihazı kullanıyolarmış. bu işler hakkında pek bi bilgim yok kandırılmak da istemiyorum sırf bu yüzden uye oldum valla:)) bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen işe yarar bi cihazmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…