• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

teşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucu cihaz spa shr bu cihazdan olumlu sonuç alan varmı acaba

teşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucu

ben de bu yöntemle başlayacağım da epilasyona aklıma takılan diode ütüleme sistemi dediler soğutuculu bir cihazmış cihazın tam adını sormadım acaba bu cihaz mıdır? işlem nasıl geçti ağrı ve acı oldu mu sizde?

teşekkür ederim öncelikle:)) ütüleme epilasyon hakkında bilgi almak istedim işe yarar bişeymi diye ama başladım artık ilk seansa girdim. bakalım 7 seansta biter dediler merakla bekliyorum sonucu
oncelıkle kesınlıkle biter kelımesı yanlıs ve yanıltıcıdır . tuyler hıc bır zaman bıtmezler sadec ayva tuyu sevıyesne cekılebılırler . ve su kadar seasnta bıter denmesı dep dogru degıl acıkcası . bu durumda kısnın kıl uretım sevıyesıne baglıdır . umarım guzel sonuclar alırsınız

ben de bu yöntemle başlayacağım da epilasyona aklıma takılan diode ütüleme sistemi dediler soğutuculu bir cihazmış cihazın tam adını sormadım acaba bu cihaz mıdır? işlem nasıl geçti ağrı ve acı oldu mu sizde?
diode yontemını kullanmadıgım ıcın bılmeıyorum . Alex- ıpl - nd ag- q-switch v.s aktıf oalrak kullandım . 2 yıldırsoguk hava uflemelı sıstem kulalnıyorum vortex markalı . bende musterılerımde olduka memnunuz acıkcası.

SPA SHR diode miş benim girdiğim cihaz. acı beklediğimden az oldu sadece hassas bölgelerde biraz hissediliyo okadar açıkcası bana masaj gibi geldi seans.

SPA SHR diode miş benim girdiğim cihaz. acı beklediğimden az oldu sadece hassas bölgelerde biraz hissediliyo okadar açıkcası bana masaj gibi geldi seans.

cihazlarımız aynı sanırım benim gidecegim yerde de masaj konforunda epilasyon diyorlar.Dökülmeler iki hafta içinde olacakmış sizede mi öyle söylediler?

cihazlarımız aynı sanırım benim gidecegim yerde de masaj konforunda epilasyon diyorlar.Dökülmeler iki hafta içinde olacakmış sizede mi öyle söylediler?
evet benim dökülmeler başladı. kılları elimle çekiyorum yani güç uygulayarak değil tabiki hemen geliyo köklerinin zayıfladığı belli oluyo zaten. bakalım sonraki seanslarda daha net anlarım dökülmeleri

diode yontemını kullanmadıgım ıcın bılmeıyorum . Alex- ıpl - nd ag- q-switch v.s aktıf oalrak kullandım . 2 yıldırsoguk hava uflemelı sıstem kulalnıyorum vortex markalı . bende musterılerımde olduka memnunuz acıkcası.

Merhaba Size bir kaç sorum olacak eğer ki cevaplayamak isterseniz...

● 6 Seans Koltuk Altı Bölgesi Uygulaması 350 TL yerine 49,90 TL! gibi (SHL LAZER FOCUS Makinası)
acaba önce buradan atış yaparak tüyleri azaltmak ne kadar mantıklıdır?

ben inanmıyorum o kadar ucuz samimim gelmıyor. 6 seans 200 tl olsa tamam da, 49,90 çok komik, ya insanı başından savarlar ya ilglenmezler vs vs

Evet benimki soprano accord cihazı,3 seans gördüm,henüz,
Valla benim ayva tüylerim bi hayli sertleşti çok tedirginim

yol yakınken yüzüne iğneli yaptır, ben yüz bölgeme lazer yaptırmıştım bütün ayva tüylerim sertleşti ve yer yer siyah çıkmaya başladı. Yüz bölgesine iğneli dışında hiçbir şey yaptırmayın inanın sizi kandırıyorlar. Yüzde tek çare iğneli, ben de iğneli yaptırcam başka yolu yok bunun canım

yol yakınken yüzüne iğneli yaptır, ben yüz bölgeme lazer yaptırmıştım bütün ayva tüylerim sertleşti ve yer yer siyah çıkmaya başladı. Yüz bölgesine iğneli dışında hiçbir şey yaptırmayın inanın sizi kandırıyorlar. Yüzde tek çare iğneli, ben de iğneli yaptırcam başka yolu yok bunun canım
6.seansı yaPtırdım fakat belirgin bi azalma yok.İşin kötü tarafı yüzümde gözenekler büyüyor.Kıllar dökülüP tekrar çıktığından yüzümde deliklenmeler başladı ne yaPcağımı bilmiyorum bu saaatten sonra

6.seansı yaPtırdım fakat belirgin bi azalma yok.İşin kötü tarafı yüzümde gözenekler büyüyor.Kıllar dökülüP tekrar çıktığından yüzümde deliklenmeler başladı ne yaPcağımı bilmiyorum bu saaatten sonra

gözeneklerin büyümesi normal mi ne dediler peki? ben ütüleme yaptırmadım bu yeni bir şey zaten ama inan bana yüzünde sarı beyaz renkte tüylenmeler varsa hiçbir lazer benzeri alet sonuç vermez.Ben lazer denedim, yok yüzüne jel sürüp atış yapıyorlar onu denedim (makine isimleriyle aram hiç iyi değil) sonuç sıfır.. Bak ben çok çektim gerçekten başkasının başına bunun gelmesini istemem. Gerekirse git ordakilerle tartış, umarım paranı peşin vermemişsindir.Eğer peşin vermediysen koşarak uzaklaş çünkü ilerde iğneliye başlarsan tedavi sürecini neden uzattım neden kılları iyice sertleştirdim diye başını duvarlara vurursun. Ayva tüyleri once sertleşir sonra da ufak ufak siyah kıl hallerine gelir umursamazsın. Ardından bir bakarsın bölgesel yayılmaya başlar lazerde bu böyle.
Bak sana tavsiyem gözeneklerin de büyümüşken adam gibi bir iğneli epilasyoncu bul. Nerde oturuyorsun bilmiyorum burdaki arkadaşlar yardımcı olup iline göre sana öneride bulunacaklardır. (bu arada iğneli epilasyon yaptırıp da gözenekleri büyüyen arkadaşlar vardı, onların süreç içinde bakımla beraber yok olduğunu okudum, bir de iğne kalınlığı da etkiliymiş incecik bişe olması gerekli)
Yüzde iğneli epilasyon acı çektirir doğrudur, ben dediğim gibi başladım 2.seanstayım şu anda. bugün çok acıdı mesela ama umrumda değil, sonunda kurtulabiliceğim bir yönttem buldum çünkü. İz kalır diye korktum mu korktum evet, ama bakımına çok dikkat ediyorum asla su değdirmiyorum.
kendini ve cebini düşünüyorsan bu paragöz insanlardan hemen kurtul. Resmen kul hakkına girmektir bu, para kazancam diye sarı tüylere müdahale edip evet kurtulcaksın diyerek insanlara yalan söylüyorlar

Elmina ; ayrıca beyaz sert tüylerim var demişssin onla ilgili bir şey demem gerek. O beyaz sert tüylerin köklerinin nasıl olduğunu görmek istemezsin. İğneli epilasyon yapan kadın inanamadı benim beyaz tüylerimin köklerini görünce. Lazer onları o kadar çok köklü çıkartıyor ki onlardan mümkünatı yok lazerle kurtulamazsın.Çünkü görmüyor lazer onları. Serseri mayın gibi atış yapıyorlar nereye denk gelirse. Bir de lazer oncesi benim uzamış tüylerimi kısaltıyorlardı her seferinde, o alet de tüylerimizi azdırdı bizim. Neyse kardeşim inşallah benim düştüğüm hatalara düşmezsin sen de. Ben sana yardım etmek için bu kadar ısrarla yazdım, çünkü bu insanlar gerçekten ahlaklı insanlar değil, umut verip kurtulcaz diye inandırıp paramızı ceplerine atıyorlar. Sarı tüylülere lazer yapıyoruz diyenlerin yüzüne tüküresim geliyor artık. Neyse bu kadar isyan yeter :D karar sana kalmış

Elmina ; ayrıca beyaz sert tüylerim var demişssin onla ilgili bir şey demem gerek. O beyaz sert tüylerin köklerinin nasıl olduğunu görmek istemezsin. İğneli epilasyon yapan kadın inanamadı benim beyaz tüylerimin köklerini görünce. Lazer onları o kadar çok köklü çıkartıyor ki onlardan mümkünatı yok lazerle kurtulamazsın.Çünkü görmüyor lazer onları. Serseri mayın gibi atış yapıyorlar nereye denk gelirse. Bir de lazer oncesi benim uzamış tüylerimi kısaltıyorlardı her seferinde, o alet de tüylerimizi azdırdı bizim. Neyse kardeşim inşallah benim düştüğüm hatalara düşmezsin sen de. Ben sana yardım etmek için bu kadar ısrarla yazdım, çünkü bu insanlar gerçekten ahlaklı insanlar değil, umut verip kurtulcaz diye inandırıp paramızı ceplerine atıyorlar. Sarı tüylülere lazer yapıyoruz diyenlerin yüzüne tüküresim geliyor artık. Neyse bu kadar isyan yeter :KK70: karar sana kalmış

hangi lazerden yaptırdınız yüz bölgesine nd yag da kötü mü acaba ?

hangi lazerden yaptırdınız yüz bölgesine nd yag da kötü mü acaba ?
valla canım üstünden baya zaman geçti marka isimlerini bi türlü aklımda tutamıyorum ama aleksandrit mi ne öyle bişe olması lazım, yalan da söylemek istemiyorum şimdi. Artı bir de jel sürüp atış yapılan bir alete daha girmiştim o zaten yüzümü azcık yaktı. Haram zıkkım olsun valla verdiğim paraya. Yüzünde ayva tüyü sarı tüyler varsa hiçbir lazeri deme bence, direk iğneli yap. korkutucu duruyor evet ama inan kesin çözüm..

nd yağ hiç yaptırmadım içeriğini de bilmiyorum, şimdi baktım şöyle bir şey gördüm
http://www.lazercihazlari.com/ndyag-lazerler-epilasyonda-kullanilmamali/

canım yüzde lazer uygulamayın gerçekten, sonuçta kaç yıllık olay bu kim bilir ne yan etkileri çekicez ilerde.
bir de şu kıl olayında resmen şunu gördüm, acı çekmediğin tedavi süreci kesinlikle işe yaramıyor. o kadar lazere gittik fos çıktı. 2 kere iğneliye gittim acımı çektim ama yavaş yavaş sert tüylerim yumuşamaya başladı inşallah da yok olcak...

Back