saol şekerim ben de ndyag 1 kere yaptı doktor ..iğneliye gitmekistiyorum ama leke falan kalmış burda bazıları heralde yanlış ellerde izfalan ka lr . yoksa kalmaz bende iz falandiorumvalla canım üstünden baya zaman geçti marka isimlerini bi türlü aklımda tutamıyorum ama aleksandrit mi ne öyle bişe olması lazım, yalan da söylemek istemiyorum şimdi. Artı bir de jel sürüp atış yapılan bir alete daha girmiştim o zaten yüzümü azcık yaktı. Haram zıkkım olsun valla verdiğim paraya. Yüzünde ayva tüyü sarı tüyler varsa hiçbir lazeri deme bence, direk iğneli yap. korkutucu duruyor evet ama inan kesin çözüm..
nd yağ hiç yaptırmadım içeriğini de bilmiyorum, şimdi baktım şöyle bir şey gördüm
http://www.lazercihazlari.com/ndyag-lazerler-epilasyonda-kullanilmamali/
canım yüzde lazer uygulamayın gerçekten, sonuçta kaç yıllık olay bu kim bilir ne yan etkileri çekicez ilerde.
bir de şu kıl olayında resmen şunu gördüm, acı çekmediğin tedavi süreci kesinlikle işe yaramıyor. o kadar lazere gittik fos çıktı. 2 kere iğneliye gittim acımı çektim ama yavaş yavaş sert tüylerim yumuşamaya başladı inşallah da yok olcak...
saol şekerim ben de ndyag 1 kere yaptı doktor ..iğneliye gitmekistiyorum ama leke falan kalmış burda bazıları heralde yanlış ellerde izfalan ka lr . yoksa kalmaz bende iz falandiorum
Arkadaşlar ütüleme lazer yapan yerler nereler istanbulda?
aynen canım uygulamayı yanlış yapanlar var maalesef... sen düzgün birini bul dene kendin gör. inşallah hepimiz kurtuluruz bu çileden :)
"Bu yöntemle yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var. Böylece deriye etki ihmal edilebilir düzeyde kalıyor. Yanık bir yana, ağrı da tamamen ortadan kalkıyor: Uygulama masaj rahatlığına dönüyor. Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, prob deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar çok çabuk bitiyor. Derinin minimal etkilenmesi, güneşten kaçınmayı da gerektirmiyor. Dört mevsim uygulama için epilasyon etkisi zayıf Nd:YAG lasere başvurmaya da gerek kalmadı. Spa Accord diyot lazer ütüleme epilasyon yapan cevher cihazlardan bir tanesi."
mrh.bende yaptırıyorum ama ütüleme lazer makinası yeni aldı gttiğim yer.2 kez yaptı.hiç ağrı yok ama acaba önceki acıtan makina dahamı etkili?şuanda zaten 4 ayda bir gidiyorum yaklaşık bitti sayılır."Bu yöntemle yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var. Böylece deriye etki ihmal edilebilir düzeyde kalıyor. Yanık bir yana, ağrı da tamamen ortadan kalkıyor: Uygulama masaj rahatlığına dönüyor. Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, prob deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar çok çabuk bitiyor. Derinin minimal etkilenmesi, güneşten kaçınmayı da gerektirmiyor. Dört mevsim uygulama için epilasyon etkisi zayıf Nd:YAG lasere başvurmaya da gerek kalmadı. Spa Accord diyot lazer ütüleme epilasyon yapan cevher cihazlardan bir tanesi."
Kalın kökler acıyor mesela benim favori ve çene bıyık dışında acı olmuyor.Zaten soğuk jel sürüyorlar.Git gide o bölge ısınıyor o zaman biraz acı hissediliyor.yavaş yavaş ısıtılırsa kıl folikülü acı olmuyor.mrh.bende yaptırıyorum ama ütüleme lazer makinası yeni aldı gttiğim yer.2 kez yaptı.hiç ağrı yok ama acaba önceki acıtan makina dahamı etkili?şuanda zaten 4 ayda bir gidiyorum yaklaşık bitti sayılır.
lazerin bu tip yan etkisi yok normalde. lazer sonrası bosalan kıl koklerı oldugundan yeterlı tıtzlık gosterılemeyn cıltlerde olması mumkundur. ve genelde lazer sonrası , makyaj yasagı (kapatıtıcılar v.s ) - kesleme veya sabun kulllanmama yasagına uymamak veya el ıle tuylerı cekıstırmekten dolayı oldugu goruluyor. .IMG_20160226_225152[1].JPG
lazerden önce bu halde değildi yüzüm başka bi sebep göremiyorum. Yüzümde cok fazla skar ve gözenek olustu akne olusmadan.Ve hep yanma karıncalanma hissi oluyor.bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
IPL sadece kıl köklerini uyutuyor. 9 seans ellerimin üzerine yaptırdım. Yaptırırken hiç uzamadı. Ama seansım bitince 1 ayda eskisi gibi geri geldi. SHR sistemdi. Ama IPL di. Yüzüne buz lazeri öneririm. Soprano ICE şu an bende ona başladım yüzüm için. İlk seansımı oldum. Ama benim de tedirginliklerim var tabi bu konuda.Herkese merhaba. Biyik bolgesine igneli yaptiricaktim fakat yapan uzman kalin koklu oldugu için lazerin daha uygun oldugunu soyledi. Onun cihazi ipl oldugundan yaptirmak istemedim. Bu cihaz biyik bolgesi icin uygun mudur, yoksa yuzde yaptigi gibi daha da arttirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?