• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

valla canım üstünden baya zaman geçti marka isimlerini bi türlü aklımda tutamıyorum ama aleksandrit mi ne öyle bişe olması lazım, yalan da söylemek istemiyorum şimdi. Artı bir de jel sürüp atış yapılan bir alete daha girmiştim o zaten yüzümü azcık yaktı. Haram zıkkım olsun valla verdiğim paraya. Yüzünde ayva tüyü sarı tüyler varsa hiçbir lazeri deme bence, direk iğneli yap. korkutucu duruyor evet ama inan kesin çözüm..

nd yağ hiç yaptırmadım içeriğini de bilmiyorum, şimdi baktım şöyle bir şey gördüm
http://www.lazercihazlari.com/ndyag-lazerler-epilasyonda-kullanilmamali/

canım yüzde lazer uygulamayın gerçekten, sonuçta kaç yıllık olay bu kim bilir ne yan etkileri çekicez ilerde.
bir de şu kıl olayında resmen şunu gördüm, acı çekmediğin tedavi süreci kesinlikle işe yaramıyor. o kadar lazere gittik fos çıktı. 2 kere iğneliye gittim acımı çektim ama yavaş yavaş sert tüylerim yumuşamaya başladı inşallah da yok olcak...
saol şekerim ben de ndyag 1 kere yaptı doktor ..iğneliye gitmekistiyorum ama leke falan kalmış burda bazıları heralde yanlış ellerde izfalan ka lr . yoksa kalmaz bende iz falandiorum

saol şekerim ben de ndyag 1 kere yaptı doktor ..iğneliye gitmekistiyorum ama leke falan kalmış burda bazıları heralde yanlış ellerde izfalan ka lr . yoksa kalmaz bende iz falandiorum

aynen canım uygulamayı yanlış yapanlar var maalesef... sen düzgün birini bul dene kendin gör. inşallah hepimiz kurtuluruz bu çileden :)

aynen canım uygulamayı yanlış yapanlar var maalesef... sen düzgün birini bul dene kendin gör. inşallah hepimiz kurtuluruz bu çileden :)

Benim cildim de iyileşme hızı çok yavaş ondan korkuyorum iğneliden 2 3 yer de iz kalır dediği için başladım sopranoya.Malesef parayı ödedim.yüz biraz geç yanıt veriyor demişlerdi bilmiyorum. 6.seansım bitti yine varlar aynen bıyık bölgesi hiç alınmamış gibi çıkıyor

Diod ütüleme sistemiyle bacak ve koltukaltı yaptırdım Ş.urfa nın bi ilçesinde. Düşünün ilçede bile var :) ben ki iğneden korkan bi insan bi anlık cesaretle yaptırdım. Ben bike yapyırdıysam herkes yaptırır.:) bi anlık gözünüzü kararttığınızda dayanılmayacak bi acı değil inanın. Ama tayin den dolayı Yarıda bıraktım :( şuan kütahyadayım ve araştırma yapıyorum. Aynızamanda bikini bölgesi ve dudak üstü de düşünüyorum. İğneli Epilasyon başlığını okudum bi korktum açıkcası. Iz kabuk leke vs.

Şu an gerçekten hiç memnun değilim ütüleme soprano accord dan.benim 7 seans oldu ve tüyler sert ve daha korkunç oldular yanaklarımdakiler faul kısmı.bıyık aynen cıkıyor zaten işin kötüsü yüzümde skar ve gözenek acılmaları oldu ben lazere bağlıyorum.tüylerin dökülüp yeniden sert ve kalın cıkmasına.çünkü burnum hariç gözeneklerim cok dardı.su an neye üzüleyim bilmiyorum izlere mi daha kalın tüylere mi
3 seansım daha var ama umudum pek kalmadı.

sg güzellik var bostancı da onlarda yaptırıyorum gayet etkili fiyatları da uygun dokuz taksit yapıyorlar.

IMG_20160226_225152[1].JPG
lazerden önce bu halde değildi yüzüm başka bi sebep göremiyorum. Yüzümde cok fazla skar ve gözenek olustu akne olusmadan.Ve hep yanma karıncalanma hissi oluyor.bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı?

Eklentiler

• IMG_20160226_225152[1].JPG
    35,7 KB · Görüntüleme: 2.434
Bildiğim kadarıyla yüze lazer yaptırmak çok sakıncalı. Yani daha da çoğaltıyor. O yüzden iğneli epilasyonu öneriyorlar yüz için

hep bu forumda daha fazla yayar sakın yaptırmayın yorumlarını gördüğümde acaba derdim.Şimdi gercekten yasayarak pişman oldum.

"Bu yöntemle yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var. Böylece deriye etki ihmal edilebilir düzeyde kalıyor. Yanık bir yana, ağrı da tamamen ortadan kalkıyor: Uygulama masaj rahatlığına dönüyor. Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, prob deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar çok çabuk bitiyor. Derinin minimal etkilenmesi, güneşten kaçınmayı da gerektirmiyor. Dört mevsim uygulama için epilasyon etkisi zayıf Nd:YAG lasere başvurmaya da gerek kalmadı. Spa Accord diyot lazer ütüleme epilasyon yapan cevher cihazlardan bir tanesi."

"Bu yöntemle yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var. Böylece deriye etki ihmal edilebilir düzeyde kalıyor. Yanık bir yana, ağrı da tamamen ortadan kalkıyor: Uygulama masaj rahatlığına dönüyor. Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, prob deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar çok çabuk bitiyor. Derinin minimal etkilenmesi, güneşten kaçınmayı da gerektirmiyor. Dört mevsim uygulama için epilasyon etkisi zayıf Nd:YAG lasere başvurmaya da gerek kalmadı. Spa Accord diyot lazer ütüleme epilasyon yapan cevher cihazlardan bir tanesi."
mrh.bende yaptırıyorum ama ütüleme lazer makinası yeni aldı gttiğim yer.2 kez yaptı.hiç ağrı yok ama acaba önceki acıtan makina dahamı etkili?şuanda zaten 4 ayda bir gidiyorum yaklaşık bitti sayılır.

mrh.bende yaptırıyorum ama ütüleme lazer makinası yeni aldı gttiğim yer.2 kez yaptı.hiç ağrı yok ama acaba önceki acıtan makina dahamı etkili?şuanda zaten 4 ayda bir gidiyorum yaklaşık bitti sayılır.
Kalın kökler acıyor mesela benim favori ve çene bıyık dışında acı olmuyor.Zaten soğuk jel sürüyorlar.Git gide o bölge ısınıyor o zaman biraz acı hissediliyor.yavaş yavaş ısıtılırsa kıl folikülü acı olmuyor.
yüzünüze yaptırıyor musunuz?

lazerden önce bu halde değildi yüzüm başka bi sebep göremiyorum. Yüzümde cok fazla skar ve gözenek olustu akne olusmadan.Ve hep yanma karıncalanma hissi oluyor.bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
lazerin bu tip yan etkisi yok normalde. lazer sonrası bosalan kıl koklerı oldugundan yeterlı tıtzlık gosterılemeyn cıltlerde olması mumkundur. ve genelde lazer sonrası , makyaj yasagı (kapatıtıcılar v.s ) - kesleme veya sabun kulllanmama yasagına uymamak veya el ıle tuylerı cekıstırmekten dolayı oldugu goruluyor. .
bunun dısında vucudun reaksıyon gosermıs olabılır. durum ıle ılgılı dermatologa gorunmen tavsıyem.

ten makyajı yapmıyorum,kese sabun kullanmıyorum.cildime irritasyon yapacak seyler kullanmıyorum.2 dermatoloğa gittim biri dediki lazer yaptırırsan böyle olur! diğeri ise lazerden olabilir dedi kesin bi teşhis koyamadı.hormon vitamin testlerim normal.fakat yüzüm skarlanmaya devam ediyor.faul kısmında ise sert tüyler olduğunu için kırmızı pütürler olustu batık da olabilir sivilcelenme de.
tek bildiğim lazer önce bu kadar cilt problemi yasamadığım,işin kötüsü tüylerim azalmadı ve ayva tüylerim beyaz semsert oldu
merak ediyorum böyle bi sorun yasayan var mı

Arkadaşlar sanırım bu cihazı ilk deneyenlerdenim geçmişteki yorumlarımı görmüşsünüzdür ben bu spa accordan çok memnun kaldım hamilelikte ara verdim daha sonra devam ettim şu anda hiç kıl çıkmıyor değil ama gerçekten çok çok az kesinlikle rahatsız edecek boyutta değil 2 -3 seans daha gitsem biteceğine eminim acısı az tüm bacak koltukladı ve genital yaptırdım ve 45 de filan sürüyordu Maximum

Herkese merhaba. Biyik bolgesine igneli yaptiricaktim fakat yapan uzman kalin koklu oldugu için lazerin daha uygun oldugunu soyledi. Onun cihazi ipl oldugundan yaptirmak istemedim. Bu cihaz biyik bolgesi icin uygun mudur, yoksa yuzde yaptigi gibi daha da arttirir mi?

Herkese merhaba. Biyik bolgesine igneli yaptiricaktim fakat yapan uzman kalin koklu oldugu için lazerin daha uygun oldugunu soyledi. Onun cihazi ipl oldugundan yaptirmak istemedim. Bu cihaz biyik bolgesi icin uygun mudur, yoksa yuzde yaptigi gibi daha da arttirir mi?
IPL sadece kıl köklerini uyutuyor. 9 seans ellerimin üzerine yaptırdım. Yaptırırken hiç uzamadı. Ama seansım bitince 1 ayda eskisi gibi geri geldi. SHR sistemdi. Ama IPL di. Yüzüne buz lazeri öneririm. Soprano ICE şu an bende ona başladım yüzüm için. İlk seansımı oldum. Ama benim de tedirginliklerim var tabi bu konuda.

Kızlar ben de gidiyorum Şişli'de Arist Estetik diye güvenilir bir yer.Burayı ilk evlenirken keşfettim.Gelin paketleri vardı.Orada çok ilgili davrandılar.Başka yerde lazere gidiyordum ama yakmışlardı.Burada Arzu Hanım var kampanyalı fiyattan yararlandırdılar beni.Ütüleme lazer gerçekten iyi diğerlerine göre.Deneyen biri olarak çok çok memnun kaldım.tavsiye ederim.:super:

Back