- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Öylemi diyosun..temmuzda bana çok uzun geldi.. Bayan çArşmba sabahı tekrar arayın dedi bakayım inş ayarlar bi yer çok teşkkr ederim sana canım gelişmeleri hbrdar ederim yine öpüyrm
Rica ederim canım para vermişken güvenilir bitme garantili olsun gelişmeleri paylaşırsın ben ikinci seansa haziranın ikinci haftası gidicem şimdilik memnunum :)
Senin adına sewindim canım.. Beni en sinir eden olay şu ilk seanstan sonra çıkanları temizlemek.. Sert sert çıkarlar kesin
Canım bence hiç ağdaya gitme kökler yeniden canlanıcaktır.bn 5 ay önce lazere basladım %50 dökülmelerim var fakat tatile gidicem jilet kullanmak istemiyorum hala devam edicem ama tatil için 1 defalık agda yaptırsam ters bi etkisi olurmu basa dönermiyim
5 ayda bitmemesi enteresan . Jiletle al bence. Bende tek tük var. Tekrar gitmedim lazere komple jiletliyorum.aynı şekilde çıkıyo.diğer yerlerde yine yokbn 5 ay önce lazere basladım %50 dökülmelerim var fakat tatile gidicem jilet kullanmak istemiyorum hala devam edicem ama tatil için 1 defalık agda yaptırsam ters bi etkisi olurmu basa dönermiyim
aynen bende de öyle oldu tüy dökücü kremlerle haftasına dökülmeden aldım hemen :)
bebeğim haber vermeyisun bayadır.. nasıl gidiyor lazer sonuçlarını görmeye başladınmı?
gAZİANTEPTE LAZER YAPTIRIPTA SONUÇ ALDIGINIZ MERKEZ OLDUMU YARDIMCI OLURMUSUNUZ.ya bu makine ilgilimi çekiyor ama istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde var sanırım...ben gaziantepte yaşıyorum..burda bu makineyle işlem yapan biyer olacagını sanmıyorum arastırdıgım kadarıyla..şanslısınız
Kadından kadına çok farklılik gösteriyor muş bnde anlamadım biran önce bitse de kurtulsam artik5 ayda bitmemesi enteresan . Jiletle al bence. Bende tek tük var. Tekrar gitmedim lazere komple jiletliyorum.aynı şekilde çıkıyo.diğer yerlerde yine yok
Tskkur ederim bu aradaKadından kadına çok farklılik gösteriyor muş bnde anlamadım biran önce bitse de kurtulsam artik
gecen ay ikinci seansa gittim canım bir aydır acayip rahatım keşke daha önce gideydim :) 2 hafta sonra üçüncüye gidicem sabırsızlıkla bekliyorum :)
selamlar :)) nasıl gidiyor seanslar sonuçlar?? bende bu hafta sopranoya başlıyorum inşş:))
Ben üçüncü seansa girdim koltukaltı sadece %50 dökülme vardı ikinci seanstan sonra.bikini ve bacakta az dökülme vardı niye böle oldu çok kaygılıyımsopranoyu bekledin demek en iyisini yaptın en azından emin olduğun bir cihaza para verirsin boşa gitmez
ben geçen hafta aradım 2 ay dolmadığından önümüzdeki hafta gidicem üçüncü seansa . şimdilik kol altı ve genitan %50 bitti diğer yerler dökülme %80 azalma %20 falan var yok en az da yüz bölgemde sonuç aldım geç çıkıyor ve dökülmeler gözle görülemeyecek kadar az . yüz için 12 dan aşagısı bitirmiyormuş .
Ben üçüncü seansa girdim koltukaltı sadece %50 dökülme vardı ikinci seanstan sonra.bikini ve bacakta az dökülme vardı niye böle oldu çok kaygılıyım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?