• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütüleme diode acıtmıyor demişlerdi...

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
98
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar. Ben şu ütüleme teknolojisi olan diode lazer yaptırmaya başladım 1 hafta önce. Koltuk altı ve genital yaptırıyorum. Herkes bu lazerin acıtmadığını söylüyor ama ben resmen çığırdım epilasyon esnasında. Bu durumda bir terslik mi var sizce yoksa benim acıya tahammülüm mü düşük? Çünkü kampanyayla normale göre çok ucuz fiyata yaptırıyorum. Telaşlandım birden işe yaramazsa diye. Biriniz içimi rahatlatsın lütfeeen :(

Bence normal Diode Daha acılı olduğunu biliyordum. Alexandrate daha az acılı ona göre.

Hepsi cok acitiyor kizlar, bende hepsinden denedim. Eczanelerde sprey var, buz sprey sanirim, sporcular kullaniyormus, fiyati 75 TL idi sanirim, ondan dene, hemen sIkIyorsun ve o anda uzerine lazer yapiyorlar, her kullanisin 5 saniye suruyo, sonra yavas yavas etkisi gidiyor. Onunla hic birsey hissetmiyorsun. Birde emla kremi kullanabilirsin, uyusturuyor surdugun bolgeyi ama en iyisi sprey, kremle yine birseyler hissediyorsun. Emla nin fiyatini bilemiycem, ben yurtdisindan aliyorum cunki.

Lazerler arasinda en iyi Alexandrite, ikincisi diode lazer en dandik olanida isin (IPL).

Gecmis olsun canim.

Hepsi cok acitiyor kizlar, bende hepsinden denedim. Eczanelerde sprey var, buz sprey sanirim, sporcular kullaniyormus, fiyati 75 TL idi sanirim, ondan dene, hemen sIkIyorsun ve o anda uzerine lazer yapiyorlar, her kullanisin 5 saniye suruyo, sonra yavas yavas etkisi gidiyor. Onunla hic birsey hissetmiyorsun. Birde emla kremi kullanabilirsin, uyusturuyor surdugun bolgeyi ama en iyisi sprey, kremle yine birseyler hissediyorsun. Emla nin fiyatini bilemiycem, ben yurtdisindan aliyorum cunki.

Lazerler arasinda en iyi Alexandrite, ikincisi diode lazer en dandik olanida isin (IPL).

Gecmis olsun canim.

bilgi için sağol canım :)
bu ütüleme diode yeniymiş acıtmıyormuş falan. Neyse ki bir arkadaşım da başladı o hiç ama hiç acıtmadığını söyledi aynı yere gidiyoruz zaten. Senin ağrı eşiğin düşük dedi bana :D Dediğin yöntemi uygulayacağım :)

Bence aci kıl yoğunluğuna göre değişiyor. Tabi bölgeye göre de.genital cok acıyor. Bir de daha önce hep jiletle aldiysan benim gibi ziplatiyor. Benim koltuk altim biraz acidi, bacaklar çok acimadi

evet cnm çok acıyor, özellikle genital. hayatımda çektiğim en büyük acıydı diyebilirim. ama için rahat olsun, ben daha 1 seans girdim. 1 aydır neredeyse hiç çıkmadı. ikinci seansa az tüyle gidicem ve umarım daha az acır :)

evet cnm çok acıyor, özellikle genital. hayatımda çektiğim en büyük acıydı diyebilirim. ama için rahat olsun, ben daha 1 seans girdim. 1 aydır neredeyse hiç çıkmadı. ikinci seansa az tüyle gidicem ve umarım daha az acır :)

korkum boşunaymış aynen canım 15.gün bir baktım daha ilk seanstan resmen tüy kalmamış yarısından çoğu gitmiş. Yumuşacık oldum ahahaha. 8.seansın sonunu çok merak ediyorum :D:52:

korkum boşunaymış aynen canım 15.gün bir baktım daha ilk seanstan resmen tüy kalmamış yarısından çoğu gitmiş. Yumuşacık oldum ahahaha. 8.seansın sonunu çok merak ediyorum :D:52:

acaba başkalarında da böyle mi oluyor :) yani döküldü zannedip yeniden mi çıkıyor. çünkü ben genitali afedersiniz ama hiç doğru düzgün alamıyordum. yani çok çok fazla tüy(kıl) vardı sanki hepsi bi arada çıkmış gibi :D acaba hepsi mi gitti diye düşünüyorum, çünkü üst kısmı elleyince de elime takılan bişi yok ilginç :) inşallah ikimizinki de çabuk biter.

acaba başkalarında da böyle mi oluyor :) yani döküldü zannedip yeniden mi çıkıyor. çünkü ben genitali afedersiniz ama hiç doğru düzgün alamıyordum. yani çok çok fazla tüy(kıl) vardı sanki hepsi bi arada çıkmış gibi :D acaba hepsi mi gitti diye düşünüyorum, çünkü üst kısmı elleyince de elime takılan bişi yok ilginç :) inşallah ikimizinki de çabuk biter.

Kızlar cihazın diod olduğunu nasıl anladınız üstünde mi yaziyo

kızlar bugün 2. seansıma gittim ve 1. kadar acımadı. çok mutluyum :) 2,5 ay sonra filan olucak sonraki seansım.

normal diodu görenlere göre ütüleme hiç acıtmıyo sayılır :) yoksa o bile acıtıyo bikiniyi normal diodla yaptırmak için hissiz olmak lazım herhalde yaptırsam ancak alexle yaptırırm diod yüzde dayanılmaz bikiniyi napar allah bilir:27:

normal diodu görenlere göre ütüleme hiç acıtmıyo sayılır :) yoksa o bile acıtıyo bikiniyi normal diodla yaptırmak için hissiz olmak lazım herhalde yaptırsam ancak alexle yaptırırm diod yüzde dayanılmaz bikiniyi napar allah bilir:27:

haklısın valla çok kötüymüş, ben de duydum. ama benim de ilk seansa normal diod kadar acıdı. çünkü çok yoğun ve kalındı tüylerim. hiç sir/ağda yapmamıştım, hep jilet. hal böyle olunca acıdı tabi :D

Cihaz markasına dikkat edin birsürü uyduruk cihaz varmış bu forumda çok okudum ben, cihaz markasının Soprano olmasına dikkat edin sonuç alırsınız

Benim genitalde bu 11 seansim falandir tüyler inceliyor arkadaşlar artik ele batmiyo ve ayva tüyü olarak cikmaya basliyo ancak çok yakindan bakinca belli oluyor.ilk kalin tüyler alexle yapiliyor incelince diyodla yappiliyorum tüyler azalainca acida azaliyor.Allah bu makineleri yapandan razi olsun:)çok büyük bi rahatlik.sorulariniz varsa cevapla ya bilirim arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4. seansta hiç ama hiç acı hissetmediimm :D ama ara vermek zorunda kaldım yaz tatili nedeniyde 3 ay kadar. Şimdi yine eskisi gibi çıktı tüylerim :( kadın hızlanma dönemi falan diyodu ama size de dediler mi öyle bi şey?

Back