ben bu yakıştırmanızı çok ayıpladım.
Ve birçok kişide beğenmiş.
şaşırdım!
Konu size böyle bir çağrışım yapsa dahi bunu buraya yazmadan önce,konu sahininde uyandırabilcek pskolojıye düşünseniz keşke!
Ne yapsınlar,bu problem yüzünden yuvamı dağıtsınlar!
Birçok erkekte vardır bu problem.
Ve adam güzel bir ütü alalım demiş,çözüm üretmeye çalışmış.
Bazen anlamıyorum kk kadınlarını.
çözüm üretmek yerine,konu sahibi basit bir konu yüzünden dahada dolduruyorlar..
Konu sahibi ferahlamak,dertleşmek için konu açıyorsa,ruh hali kötü bir şekilde kapatıyordur pc yi..
Ben bu yakıştırmanızı çok ayıpladım.
Ve birçok kişide beğenmiş.
Şaşırdım!
Konu size böyle bir çağrışım yapsa dahi bunu buraya yazmadan önce,konu sahininde uyandırabilcek pskolojıye düşünseniz keşke!
Ne yapsınlar,bu problem yüzünden yuvamı dağıtsınlar!
Birçok erkekte vardır bu problem.
Ve adam güzel bir ütü alalım demiş,çözüm üretmeye çalışmış.
Bazen anlamıyorum kk kadınlarını.
Çözüm üretmek yerine,konu sahibi basit bir konu yüzünden dahada dolduruyorlar..
Konu sahibi ferahlamak,dertleşmek için konu açıyorsa,ruh hali kötü bir şekilde kapatıyordur pc yi..
Öff, hep aynı geyik! Biz de sizin gibi kadınları anlamıyoruz.Kimse yuva dağıtsınlar demiyor. Ama kadınlar da kendilerini bu kadar ezdirmesinler. Erkeklerin bir ütü yüzünden bağırma hakları varsa kadınların da cevap verme hakları vardır. Mesela "beğenmiyorsan sen yap" gibi...
"beğenmiyorsan sen yap" deme hakkı var da arkadaşım, konuda en çok beğenilen mesajda "kızgın ütüyü yüzüne bas" tavsiyesi geçiyor, bu mu hak? önemli olan kadına şiddete karşı olmak değil, önemli olan şiddete karşı olmak.
Öff, hep aynı geyik! Biz de sizin gibi kadınları anlamıyoruz.Kimse yuva dağıtsınlar demiyor. Ama kadınlar da kendilerini bu kadar ezdirmesinler. Erkeklerin bir ütü yüzünden bağırma hakları varsa kadınların da cevap verme hakları vardır. Mesela "beğenmiyorsan sen yap" gibi...
Bu benim cümlem olduğuna göre cevap verme hakkım var: o yazdığım ironiydi; bazen bu forumda ironi ile gerçeği ayırt edemeyecek insanlar olduğunu unutuyorum.
Şiddetin bir de psikolojik olanı var ve ben bunu kullanmayı seviyorum. Kadını aşağılayan erkeklerden nefret ediyorum ve bu şiddet yöntemini sık sık uyguluyorum.
ironi olduğunu anladım merak etmeyin, ancak yine de mesajınız çok itici.
"İtici" kelimesi de beni bu şekilde yargılamanız gibi itici olmuş.
Neyse ben tavsiyemi verdim, konu sahibi de uyguladı. Yani mesajımdaki doğru olanı aldı. Sizin ne düşündüğünüz beni ilgilendirmiyor.
''Keşke bilgisayarda kafasını tost yap ifadeni kullansaydın, bu sıcaklarda ütü haksız şiddet oluyor :)))
ironi olduğunu anladım merak etmeyin, ancak yine de mesajınız çok itici.
Bi kez de onu yazmıştım değil mi ama sen ona rağmen beni seviyorsun, beni olduğum gibi kabullendin
Hani profesyonel ütüler var ya tost makinası gibi ondan alıcam eve, basıcam kafasına kafasına
''Beğenmiyorsan sen yap''ifadesi hiçbir zaman çözüm olmaz, derdinide anlatmaya yetmez.
''Bu yaptığın çok ayıp.Bunu asla kabul etmiyorum.Bu şekilde devam ederse sabır etmeyi bir tarafa bırakıp huzursuzlukları görmezlikten gelemem'' '' Senin için birşeyler yapmak zevk veriyor bana. Bu şekildeki dayatmalar beni mutsuz ediyor.Huzursuzluk yaratıyor içimde.Bu da bir süre sonra bize yansımaya, bağları koparmaya başlar ''
Tarzında ifadelerde derdimizi anlatmamız gerekiyor..Ne geliyorsa insanoğlunun başına iletişimsizlikten geliyor zaten.
Katılıyorum, bu nedenlerden dolayı yuva yıkılmaz ama yuva sağlıklı ilerlemez. Kimse yuva yıkma derdinde değil burada, buna gücüde yetmez.
ben yapıyorum gayet de çözüm oluyor
sizin söylediğiniz elbette daha iyi bir seçenek. ama bazen insan böyle söyleyemeyebilir. eşi ona bir kırışık yüzünden bağırırken ilk cümle kuvvetle muhtemel söylenecektir.adamın hak ettiği budur.öyle ya da böyle, önemli olan cevap verebilmektir. suskun kalmak daha kötü.
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
:)) Sevindim çözüm olmasına ama sonuçta yine yapan siz oluyorsunuz değil mi ?
Sizi gerçekten anlıyor mu, yoksa bir daha duymamak için mi beğenmiş gibi yapıyor bunu merak ettim ?
Bir kırışık için bağıran adama ''beğenmiyorsan sen yap'' ifadesi yaptığı saygısızlığı bir nevi kabul etmektir inanın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?