ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

adamın eşine ütücü muamelesi ayıp değil de ben söyleyince mi ayıp
konu sahibi de belli ki ya durumun farkında değil ya da durumdan rahatsız değil
sorun ütü markası diyor başlık yuvam yıkılacak
ben bunu göze sokunca neden ayıp oluyor

Sizi üzmek istemiyorum, niyetim kışkırtmakta değil ama eşinizin size karşı yaptığı çok büyük bir saygısızlık bu.

Asla asla asla kabul etmeyin..
Size ütüden dolayı bağırıp kırdığında bunu hak etmediğinizi ve buna kırıldığınızı tatlı dille ifade edin.
Bir daha bağırdığında sert uyarın.Bir daha tekrarlarsa tavrınızı ortaya koyun.

200'tl.ye aldığı gömlek sizin kalbinizden değerliyse bir ütücüyle anlaşsın ve yaptırsın onlara.

Bu saygısızlığa dur deyin..
İnternetten ütü aramanız, marka ütü aramanız ise kendinize yaptığınız saygısızlıktır..

Şimdi okudum, kurutemizlemeyle çözüm bulmuşsunuz sevindim adınıza ama böyle davranışlara asla izin vermeyin olur mu hangi konuda olursa olsun.

Eşiniz iyi diye yaptığı haksızlıklara göz yummayın.

Öff, hep aynı geyik! Biz de sizin gibi kadınları anlamıyoruz.Kimse yuva dağıtsınlar demiyor. Ama kadınlar da kendilerini bu kadar ezdirmesinler. Erkeklerin bir ütü yüzünden bağırma hakları varsa kadınların da cevap verme hakları vardır. Mesela "beğenmiyorsan sen yap" gibi...

"beğenmiyorsan sen yap" deme hakkı var da arkadaşım, konuda en çok beğenilen mesajda "kızgın ütüyü yüzüne bas" tavsiyesi geçiyor, bu mu hak? önemli olan kadına şiddete karşı olmak değil, önemli olan şiddete karşı olmak.

Bu benim cümlem olduğuna göre cevap verme hakkım var: o yazdığım ironiydi; bazen bu forumda ironi ile gerçeği ayırt edemeyecek insanlar olduğunu unutuyorum.

Şiddetin bir de psikolojik olanı var ve ben bunu kullanmayı seviyorum. Kadını aşağılayan erkeklerden nefret ediyorum ve bu şiddet yöntemini sık sık uyguluyorum.

''Beğenmiyorsan sen yap''ifadesi hiçbir zaman çözüm olmaz, derdinide anlatmaya yetmez.

''Bu yaptığın çok ayıp.Bunu asla kabul etmiyorum.Bu şekilde devam ederse sabır etmeyi bir tarafa bırakıp huzursuzlukları görmezlikten gelemem'' '' Senin için birşeyler yapmak zevk veriyor bana. Bu şekildeki dayatmalar beni mutsuz ediyor.Huzursuzluk yaratıyor içimde.Bu da bir süre sonra bize yansımaya, bağları koparmaya başlar ''

Tarzında ifadelerde derdimizi anlatmamız gerekiyor..Ne geliyorsa insanoğlunun başına iletişimsizlikten geliyor zaten.

Katılıyorum, bu nedenlerden dolayı yuva yıkılmaz ama yuva sağlıklı ilerlemez. Kimse yuva yıkma derdinde değil burada, buna gücüde yetmez.

ironi olduğunu anladım merak etmeyin, ancak yine de mesajınız çok itici.

"İtici" kelimesi de beni bu şekilde yargılamanız gibi itici olmuş.

Neyse ben tavsiyemi verdim, konu sahibi de uyguladı. Yani mesajımdaki doğru olanı aldı. Sizin ne düşündüğünüz beni ilgilendirmiyor.

''Keşke bilgisayarda kafasını tost yap ifadeni kullansaydın, bu sıcaklarda ütü haksız şiddet oluyor :)))

''Keşke bilgisayarda kafasını tost yap ifadeni kullansaydın, bu sıcaklarda ütü haksız şiddet oluyor :)))

Bi kez de onu yazmıştım değil mi ama sen ona rağmen beni seviyorsun, beni olduğum gibi kabullendin

Hani profesyonel ütüler var ya tost makinası gibi ondan alıcam eve, basıcam kafasına kafasına

bir üyenin kişisel yorumunu gönlü dilediğince yapması mı itici,
yoksa birinin çıkıp, sanki kendisi bir otoriteymiş gibi konuda yorum yapan bir üyeyi kendisine seçip onun cümlesini irdelemesi mi?

Bi kez de onu yazmıştım değil mi ama sen ona rağmen beni seviyorsun, beni olduğum gibi kabullendin

Hani profesyonel ütüler var ya tost makinası gibi ondan alıcam eve, basıcam kafasına kafasına

Tabii seviyorum Hatta bir kere gözlerini çıkarıp eline mi vermiştin ya da başka bir şiddet miydi onu hatırlayamadım.

Bazen bilg. başında çok kaldığımda o ifaden geliyor aklıma çok gülüyorum.

ben yapıyorum gayet de çözüm oluyor
sizin söylediğiniz elbette daha iyi bir seçenek. ama bazen insan böyle söyleyemeyebilir. eşi ona bir kırışık yüzünden bağırırken ilk cümle kuvvetle muhtemel söylenecektir.adamın hak ettiği budur.öyle ya da böyle, önemli olan cevap verebilmektir. suskun kalmak daha kötü.

:)) Sevindim çözüm olmasına ama sonuçta yine yapan siz oluyorsunuz değil mi ?
Sizi gerçekten anlıyor mu, yoksa bir daha duymamak için mi beğenmiş gibi yapıyor bunu merak ettim ?

Bir kırışık için bağıran adama ''beğenmiyorsan sen yap'' ifadesi yaptığı saygısızlığı bir nevi kabul etmektir inanın bana.

kurutemizleme ile çözmeniz iyi olmuş. :)

Son düzenleme:
hiç polemiğe giremiyeceğim arkadaşlar. esen kalın

Gerçekten anlıyor, çünkü konuyu uzatırsa yapmayacağımı biliyor, çünkü ona tavrımı net şekilde ortaya koyuyorum. Zaten eşim bana böyle bir sebepten bağırmadı hiç.En fazla ütülü gömleği kalmazsa şakayla karışık sitem eder.Önceki mesajda söylediğim gibi, sizin yazdığınız daha doğru ama o an durum neyi gerektiriyorsa söylenmeli.Zaten çok kötü, üzerinde duracağınız bir söz de değil. Ütü, yemek v.s., bunlar kadınların görevi değildir. Toplum tarafından yüklenilen her rolü kabul etmek zorunda değiliz. Önemli olan bunları erkeklerin de anlaması.

bayanlar boşuna tartışıyorsunuz
konu sahibinin eşinin yaptıkları söyledikleri konunun dışındaymış onun derdi sadece ütü markasıymış
önce eşinin yaptıklarına kızdı sonra bizde kızınca karşı ataga geçti dediğim gibi konuyu açan eşini savunmaya geçtiyse sorununun %50 si çözülmüş oluyor
eşinin gömlekleri içinde çözümü bulunca eşi sütten çıkmış ak kaşık olarak konu kapandı
bir dahaki konusunu merak etmiyorda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…