Ütü tavsiyesi istiyorum arkadaşlar...

philips tek geçerim ben memnundum ama eşim sevmedi tefal aldık hiiiiiççççççç memnun değilim hele şu 8 programlı olan tam bir facia
philiipssss allll

eltimin ütüsü çok güzeldi memnundu tefalden ,bende tefal ütü aldım en son çıkan modelini 8 programlı power jeans
satarken öve öve bitiremediler ütüyü ama hiç memnun değilim
eltimin düşük modelli ütüsü (tefal) benim en son model ütümden daha güzel çıktı
sigortası garantisi var allahtan gönderecem geri yenisini versinler

boshayallersmile
eltimin ütüsü çok güzeldi memnundu tefalden ,bende tefal ütü aldım en son çıkan modelini 8 programlı power jeans
satarken öve öve bitiremediler ütüyü ama hiç memnun değilim
eltimin düşük modelli ütüsü (tefal) benim en son model ütümden daha güzel çıktı
sigortası garantisi var allahtan gönderecem geri yenisini versinler

sigortadan değiştirebildiniz mi?
sigortayı çok ön plana çıkardılar, merak ettim değiştirmek isteyince problem çıkarıyorlar mı?

en kaliteli ütüyü philips yapar, tefal alıp memnun kalanlarda var olmayanlarda var, ancak tefali tavsiye etmiyorum eski ütüleri daha iyiydi,ilk tercih edeceğiniz markalar philips ve braun olmalı...

Philips Azur GC-4860/02 2600 Watt Buharlı Ütü $ütü.webp

Bunu almaya karar verdim arkadaşlar, umarım pişman olmam...

Tefal'e niyetlenmiştim ama sonra Rowenta'nın STEAMIUM CONTROL DW9040 ÜTÜ $ütü 2.webp ile Philips'in yukarıdaki modeli arasında kaldım, kampanya 2 gün içinde bitiyor yarın ya da pazar günü almış olacağım...

P.S. Konuyu açalı bayağı oldu ama halihazırda bir ütüm olunca ağırdan aldık, eşim onu da düşürünce :-(( mecburen karar vermek gerekti (fönü de düşürdü sevgili eşim, bir de o çıktı, artık o da ya tamir ya yenisi olacak).

arçelik ütü kullanan yok mu?

ben kullandım hiç güzel ütülemiyordu buhar vermiyordu doğru düzgün.
sonra braun aldım ek tabanlı. 4 yıl oldu artık o da ütülemiyor. açmıyor kırışıklıkları.. buharı çok ii.
perdelerimi yıkadıktan sonra asıp buharıyla ütülüyorum.

tefali kazanlı ütüsünü kullanıyorum harika birşey ütü yapmak o kadar kolay ki kırşıklıklarla falan uğraşmadan anında jilet gibi oluyorlar. ben çok memnunum kazanlı ütümden:nazar:

canım bende yeni aldım çeyizime ütü deyince philips diyorlar daha kullanmadım aldığım yer tanıdıkdı eşi kullanıyo:31:rmuş çok memnunmuş modelini hatırlayamadım ama siyah ve kenarları altın sarısı renklerinde..:)

Philips Azur GC-4860/02 2600 Watt Buharlı Ütü Eki Görüntüle 130430

Bunu almaya karar verdim arkadaşlar, umarım pişman olmam...

Tefal'e niyetlenmiştim ama sonra Rowenta'nın STEAMIUM CONTROL DW9040 ÜTÜ Eki Görüntüle 130432 ile Philips'in yukarıdaki modeli arasında kaldım, kampanya 2 gün içinde bitiyor yarın ya da pazar günü almış olacağım...

P.S. Konuyu açalı bayağı oldu ama halihazırda bir ütüm olunca ağırdan aldık, eşim onu da düşürünce :-(( mecburen karar vermek gerekti (fönü de düşürdü sevgili eşim, bir de o çıktı, artık o da ya tamir ya yenisi olacak).

arkadaşlar bana da yardım edebilecek olan var mı bu yukarıdaki iki model arasında kaldım rowentanın buhar püskürtmesi 200 gr / dk iken philips inki 170 gr / dk. tek kararsızlık yaşadığım özelliği bub kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Ben dün bunu hepsiburada dan aldım, henüz ulaşmadı elime.
$Tefal-GV5240-Easy-Pressing-Buhar-Jeneratorlu-Utu__51364504_0.webp

Tefal easy pressing gv5240 modeli

Tefal bayisinde 400 lira, sahibinden.comda 605 lira, hepsiburada.comda 280 lira, gittigidiyor.comda 290 lira, sanalreyonum.com da 214 lira, ebeyaz.com da 319 liraydı. Sanalreyonum en uygunuydu ama çevremde oradan alışveriş yapan kimse olmayınca güvenemedim. Hepsiburada dan aldım tefalin kendi bayisinde bile 400 liraya satılan ütüyü. Siz siz olun sakın fiyat araştırması yapmadan almayın bir şeyi, bir sitede 214 liraya satılan ürünün aynısı diğerinde 605 lira yaa, ne kadar kandırabilirsem kardır diyenler var, AMAN DİKKAT! :67:

canım ben phılıpsın azur serisini aldım çokk güzell vee memnunumda 165 tl ye aldım):mavi rankte internetde 220 fiyatı elime düşeşe geldi:40:

Ben dün bunu hepsiburada dan aldım, henüz ulaşmadı elime.
Eki Görüntüle 398605

Tefal easy pressing gv5240 modeli

Tefal bayisinde 400 lira, sahibinden.comda 605 lira, hepsiburada.comda 280 lira, gittigidiyor.comda 290 lira, sanalreyonum.com da 214 lira, ebeyaz.com da 319 liraydı. Sanalreyonum en uygunuydu ama çevremde oradan alışveriş yapan kimse olmayınca güvenemedim. Hepsiburada dan aldım tefalin kendi bayisinde bile 400 liraya satılan ütüyü. Siz siz olun sakın fiyat araştırması yapmadan almayın bir şeyi, bir sitede 214 liraya satılan ürünün aynısı diğerinde 605 lira yaa, ne kadar kandırabilirsem kardır diyenler var, AMAN DİKKAT! :67:

Ütüm elime geçti,denedim çalışıyor mu, iyi mi diye. Güzel, ben beğendim.Yalnız alacaklara tavsiyem, ütü sıcakken buhar kazanının kapağını açmayın. Düdüklü tencerede olduğu gibi çok yoğun buhar çıkıyor, korkutuyor. Tecrübelerle sabit. :1:

Back
X