Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eltimin ütüsü çok güzeldi memnundu tefalden ,bende tefal ütü aldım en son çıkan modelini 8 programlı power jeans
satarken öve öve bitiremediler ütüyü ama hiç memnun değilim
eltimin düşük modelli ütüsü (tefal) benim en son model ütümden daha güzel çıktı
sigortası garantisi var allahtan gönderecem geri yenisini versinler
arçelik ütü kullanan yok mu?
fiyatı ne acaba :80:
Philips Azur GC-4860/02 2600 Watt Buharlı Ütü Eki Görüntüle 130430
Bunu almaya karar verdim arkadaşlar, umarım pişman olmam...
Tefal'e niyetlenmiştim ama sonra Rowenta'nın STEAMIUM CONTROL DW9040 ÜTÜ Eki Görüntüle 130432 ile Philips'in yukarıdaki modeli arasında kaldım, kampanya 2 gün içinde bitiyor yarın ya da pazar günü almış olacağım...
P.S. Konuyu açalı bayağı oldu ama halihazırda bir ütüm olunca ağırdan aldık, eşim onu da düşürünce :-(( mecburen karar vermek gerekti (fönü de düşürdü sevgili eşim, bir de o çıktı, artık o da ya tamir ya yenisi olacak).
Ben dün bunu hepsiburada dan aldım, henüz ulaşmadı elime.
Eki Görüntüle 398605
Tefal easy pressing gv5240 modeli
Tefal bayisinde 400 lira, sahibinden.comda 605 lira, hepsiburada.comda 280 lira, gittigidiyor.comda 290 lira, sanalreyonum.com da 214 lira, ebeyaz.com da 319 liraydı. Sanalreyonum en uygunuydu ama çevremde oradan alışveriş yapan kimse olmayınca güvenemedim. Hepsiburada dan aldım tefalin kendi bayisinde bile 400 liraya satılan ütüyü. Siz siz olun sakın fiyat araştırması yapmadan almayın bir şeyi, bir sitede 214 liraya satılan ürünün aynısı diğerinde 605 lira yaa, ne kadar kandırabilirsem kardır diyenler var, AMAN DİKKAT!![]()