ütü masası fikri

Banada çok kullanışlı gibi gelmedi ütü yapmayı seven biri olarak bunda ütü işkence gibi gelirdi sanki

ütü odan olucaksa ayrı bı sekılde olur :)

ama bu gunumuz evlerınde ımkansız gibi birşey..

çok kullanışsız görunuyor.

canım onlar pek kullanışlı olmaz zannetmiyorum hasır örgü olduğu için ütünün nemine ne kadar dayanır bilemedim bak annem buna benzer bişey kullanıyo bende evime böyle dolaplı aldım bi çok yerde de bulabilirsin ütülenecekler iiçin ayrı yeri var ütü için yanmaz tabanlı yeri var daha kullanışlı oluyo rahat bi 10 yıldır kullanıyoruz tavsiye ederim yani bununla bizimkinin tek farkı bizim çekmeceli

görüşleriniz için saolun kızlar. saosbilal bu resimdeki daha kullanışlı sanki seyyarda kllanılabilir gibi duruyor. nerden aldınıza bunu ???????????

görüşleriniz için saolun kızlar. saosbilal bu resimdeki daha kullanışlı sanki seyyarda kllanılabilir gibi duruyor. nerden aldınıza bunu ???????????

valla benim aldığım biraz garip ama arçelik bayii den aldım
çok kullanışlı hemen hemen her mobilya satan mağazalarda oluyo bi de annem orjinalini teleset diye bi marka var ya ordan almıştı yardımcı olabildiysem ne mutlu:81:
senin eklediğini ben bi magazada görmüştüm oyuncak gibi duruyodu ve dayanıklı olduğunu da sanmıyorum ama benim söylediğime kefilim emin ol

çok saol canım yardımcı oldun tabi. soruam mağazalara. bunun bir ismi varmı yada markası satıcıya ne dicem.:) birde fiyatı hakkında fikir verirsen sevinirim kazıklanmayalım demi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…