• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar ütü markalarımız nelerdir memnun muyuz değil miyiz?

Not:
ailemin evinde tefal var hiç memnun değiliz
ablamde premier var çok memnun..
sositososito

ben 2 senedir tefal aquaspeed kullanıyorum kağıt gibi ütülüyo valla memnunumm

bende de "tefal ultragliss diffüsion 90" var.... geçen sene aldım çok da memnunum........kaydirigubbakcemile2

limon kolonyam, beni çok etkileyen yeni bir konuyla karşımızdasın hayatım :):) tefal aquaspeed var bizde de, aşığıyız kaydirigubbakcemile3

limon kolonyam, beni çok etkileyen yeni bir konuyla karşımızdasın hayatım :):) tefal aquaspeed var bizde de, aşığıyız kaydirigubbakcemile3

sen benı mı takıp edıyorsun bakayım lülülülülülü herkes aquaspeed dıyor şunu da duydum ben tefal 8500power jeans

tefal ın lıla rengı olan var onu kullanbıyorum fena sayılmaz
kazanlı utu almak ıstıyorum ama bakalımsengözlerimebaksanab

valla ben tefalinn buhar jeneratörlü ütülerine bayılıyorum protect pro süper bi ütü amcamlarda var ama çok pahalı yaaaa

benimkide tefalin 8500 ü çok çok memnunum arkadaşlar
ayrıyeten.. almak isteyenlere tavsiyem...mağazalarda pahalı olan bu ütü
bazı internet sitelerinde ucuz.kampanya yapıyorlar...

bende braun var.çift tabanlı.memnunum.

Philips Azur Precise GC 4330 cnm bne bunu kullanıoyrum 3yıl once 200 ytl almıstım sımdı dusmus fıyalar

Philips Azur Precise GC 4330 cnm bne bunu kullanıoyrum 3yıl once 200 ytl almıstım sımdı dusmus fıyalar

düşmüş tatlım yıne 200 cıvarı fıyatı guzel ütü gibi görunuyor özellıklerı ıyıymıs,
pekı memnun musun yoksa daha ıyısı olsa dıyor musun?

bizim bi 7 senedir tefal difusyon 50 tık demedi daha gayette memnunuz.

canım ben tefal kullanıyorum ..
çok memnunum

düşmüş tatlım yıne 200 cıvarı fıyatı guzel ütü gibi görunuyor özellıklerı ıyıymıs,
pekı memnun musun yoksa daha ıyısı olsa dıyor musun?

cnm bne utu yapmakta sıfır bırıyım ve masa ortum bıle kocaman danteldennn hersey dantel ve ıyı utuluyo uc kısmında bogaz yaka ıcn ozel buhar delıklerı var tavanda ıyı yanı ben memnunumda obenden memnunmu acaba:) not dogu banktan almıstım ben

ütümm iki gece önce bozuldu kızlarr tam da üzerine oldu bu konu
tefal almayı düşünüyorum bende a.s
kullandığım arçelikti hiç memnun değildim :1no2:

cnm bne utu yapmakta sıfır bırıyım ve masa ortum bıle kocaman danteldennn hersey dantel ve ıyı utuluyo uc kısmında bogaz yaka ıcn ozel buhar delıklerı var tavanda ıyı yanı ben memnunumda obenden memnunmu acaba:) not dogu banktan almıstım ben

:roflol: :roflol:

ütümm iki gece önce bozuldu kızlarr tam da üzerine oldu bu konu
tefal almayı düşünüyorum bende a.s
kullandığım arçelikti hiç memnun değildim :1no2:

hihoyyyt İyi denk gelmiş.
arçelik ürünlerini ben pek sevmiyorum hızlıca bozuluyorlar gibi geliyor...
Nedense beko aynı marka olmasına ragmen onlar daha saglam cıkıyormuş gibi :1ninca:

Back
X