• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu an evimizde tefal var,fena değil ama ben çeyizime philips almayı düşünüyorum...philipsin herşeyini çok beğeniyorum....

ben ceyızıme tefal aldımm evde de tefal kullanıyoruz cokta memnunuzz

Delonghi VVX 1840 kazanlı ütü...yeni aldım...inanılmaz...
hele ki o tefal ütümden sonra mucize gibi, hiç bastırmıorum, yorulmuorum, kırışıklıklar kendiliğinden açılıyor...
bence kampanyasını yakalayan kaçırmasın...

ben bugün bunu aldım

evphgc4412.jpg

otomatik kapanma özelliği var
2400 watt
dk.da 100 gr buhar çıkışı

kafam bu 100gr a takıldı

satıcı yeterli olur dedi,gayette açar kırışıklıkları dedi ama yinede sormak istedim,kullanan var mı?

diğer baktığım 170gr.dı,2600 wattı ama otomatik kapanması yoktu ve daha pahalıydı bunu önerdiler....çok fiyat farkı yoktu ama otomatik kapanması da var diye bunu aldım....:97:

Delonghi VVX 1840 kazanlı ütü...yeni aldım...inanılmaz...
hele ki o tefal ütümden sonra mucize gibi, hiç bastırmıorum, yorulmuorum, kırışıklıklar kendiliğinden açılıyor...
bence kampanyasını yakalayan kaçırmasın...
tatlım birde 2200 var de longinin nerden aldın ne kadarada aldın 50 tl fark var seninkiyle arasında 5 bar nasıldır acaba gördünmü

cacaluna; sonunda bende delonghi vvx1860 aldım gerçekten harika bişey :21::36:

Son düzenleme:
:84: kızlar biz şuan annemle Philips (Azur Ionic Buharlı ütü GC4730 İyonik Derin Buhar) kullanıyoruz.
her seferinde ütüyü duvara atıp kırmak istiyorum. ütü ısınınca ışığı söner,soğuyunca tekrar ışığı yanar ve ısınmaya başlar.işte bu soğuyup ısınmaya başladığı evrede, ütü kireçli ve beyaz bi su akıtıyor. ve bütün eşyalaramı mahvediyor. bide bu ütüye annem 300 tl para vermişti. şikayet ettik değiştirdiler gene aynı :84:

ben tefal kullanıyoırum. tefalin denediğim bütün ütüleri güzeldi. bi de braun denemiştim o da baya iiydi. ama model yazamıyorum gidip bakmaya üşendim:37:

:84: kızlar biz şuan annemle Philips (Azur Ionic Buharlı ütü GC4730 İyonik Derin Buhar) kullanıyoruz.
her seferinde ütüyü duvara atıp kırmak istiyorum. ütü ısınınca ışığı söner,soğuyunca tekrar ışığı yanar ve ısınmaya başlar.işte bu soğuyup ısınmaya başladığı evrede, ütü kireçli ve beyaz bi su akıtıyor. ve bütün eşyalaramı mahvediyor. bide bu ütüye annem 300 tl para vermişti. şikayet ettik değiştirdiler gene aynı :84:

ne suyu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yeni nesil ütülerde musluk suyu kullanmamanız gerekiyor.
tatlı su, dama cana filan kullanın, inanın hiç bir şey dökülmeyecek. aynı ütüyü annem de almıştı, kullanmış, hiç güzel değil filan dedi, bi pantolon ütülücem üzeri beyaz beyaz oldu filan dedi.
aynı şeyi yaptık sonra, düzeldi. bir de fişe takmadan su koymamak gerek. su koyarken de buhar ayarını kapatıp, suyu koyup, ısınmasını bekleyip, sonra buharı açmak gerekiyor. bi deneyin, belki sorun çözülür. çözülmezzse de ısrarla servisine gönderin, sorun çözülmesi deyin. garantisi olduğu için 3. kez aynı problemde değiştirmek durumunda kalıyorlar, sıfırı geliyor.

ben de tefal aquaspeed kullanıyorum. 2200w, memnunum ben de. geçen yıl çeyizim için almıştım. fiyatını hatırlayamıyorum ama çok pahalı değildi

ne suyu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yeni nesil ütülerde musluk suyu kullanmamanız gerekiyor.
tatlı su, dama cana filan kullanın, inanın hiç bir şey dökülmeyecek. aynı ütüyü annem de almıştı, kullanmış, hiç güzel değil filan dedi, bi pantolon ütülücem üzeri beyaz beyaz oldu filan dedi.
aynı şeyi yaptık sonra, düzeldi. bir de fişe takmadan su koymamak gerek. su koyarken de buhar ayarını kapatıp, suyu koyup, ısınmasını bekleyip, sonra buharı açmak gerekiyor. bi deneyin, belki sorun çözülür. çözülmezzse de ısrarla servisine gönderin, sorun çözülmesi deyin. garantisi olduğu için 3. kez aynı problemde değiştirmek durumunda kalıyorlar, sıfırı geliyor.

İçme suyu kullanıyorum, yani damacadan kullanıyorum.
kullanma talimatlarına da dikkat ediyorum, genede akıtıyor. zaten ütüyü 2.problemde değiştirdiler.yeni gelende akıtıyor. demekki benim aldığım philips serisinde hata var,zaten artık satmıyorlarda galiba.
$ütü.webp
bu ütüden başka kullanan var m? yoksa duvara fırlatıp kırıcam:37:

Son düzenleme:
En iyisi tefal diyor herkes...Sanırım çeyizime 8 programlı olanı alacağım bnde

italyan markası de longhi yi satıcı kız yere göğe sığdıramadı.2600watt enerjisi 140 gr buhar çıkışını başka hiç bir ütüde bulamadık .şu an memnuniyetle ütü yapıyorum fakat 1 ay oldu henüz ilerleyen yıllarda göreceğiz

yıllardır annem Philips kullanıyor

bende çeyizime Philips aldım. ve geçen hafta çeyizim gittiğinde açıp kullandık. her hangi bir problem yoktu

Back
X