Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım birde 2200 var de longinin nerden aldın ne kadarada aldın 50 tl fark var seninkiyle arasında 5 bar nasıldır acaba gördünmüDelonghi VVX 1840 kazanlı ütü...yeni aldım...inanılmaz...
hele ki o tefal ütümden sonra mucize gibi, hiç bastırmıorum, yorulmuorum, kırışıklıklar kendiliğinden açılıyor...
bence kampanyasını yakalayan kaçırmasın...
:84: kızlar biz şuan annemle Philips (Azur Ionic Buharlı ütü GC4730 İyonik Derin Buhar) kullanıyoruz.
her seferinde ütüyü duvara atıp kırmak istiyorum. ütü ısınınca ışığı söner,soğuyunca tekrar ışığı yanar ve ısınmaya başlar.işte bu soğuyup ısınmaya başladığı evrede, ütü kireçli ve beyaz bi su akıtıyor. ve bütün eşyalaramı mahvediyor. bide bu ütüye annem 300 tl para vermişti. şikayet ettik değiştirdiler gene aynı :84:
ne suyu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yeni nesil ütülerde musluk suyu kullanmamanız gerekiyor.
tatlı su, dama cana filan kullanın, inanın hiç bir şey dökülmeyecek. aynı ütüyü annem de almıştı, kullanmış, hiç güzel değil filan dedi, bi pantolon ütülücem üzeri beyaz beyaz oldu filan dedi.
aynı şeyi yaptık sonra, düzeldi. bir de fişe takmadan su koymamak gerek. su koyarken de buhar ayarını kapatıp, suyu koyup, ısınmasını bekleyip, sonra buharı açmak gerekiyor. bi deneyin, belki sorun çözülür. çözülmezzse de ısrarla servisine gönderin, sorun çözülmesi deyin. garantisi olduğu için 3. kez aynı problemde değiştirmek durumunda kalıyorlar, sıfırı geliyor.
sonunda bende delonghi vvx1860 aldım gerçekten harika bişey![]()