Uterin Arter Embolizasyonu Yaptırdım

Hımmm,sanırım dr.söyledi nerden geldğimi size..Çünkü ben bulunduğum şehrin ismini yazmamıştım,batı karadenizde bir il demiştim :)

Dediğiniz gibi dr.umuzun diğerlerine nazaran daha tecrubeli ve işine önem veren biri olduğunu düşünüyorum...Bana yüksek ateş pek beklenen bir durum değil demişti ama olabiliyor demek ki....

inşallah ikimiz için de sevindirici olur durum..İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim..

Son düzenleme:

AlminaCinar,iyiyim canım sen nasılsın geçen hafta biraz adet oldum galiba galiba diyorum çünkü diğer küçük lekelenmelerim devam ediyordu normal adet günümdü çok ağrılı az küçük kanamalar oldu bilmiyorum normalmi doktora sormadım bir dahaki dönemi bekliyorum çok da merak ediyorum dr menapoz riski az bir olasılık da olsa olabilir demişti,sen ilkten sonra adet oldunmu nasıldı ve ağrılar devam ediyormu benim çok azaldı.Üzgünüm ben özel mesaj gönderemiyormuşum,mesajlarım azmış

Doktor 3-5 ay gerekir etkisini hissetmek için demişti..Evet,bir sonraki adetimi de oldum ve 10 gün kadar sonra tekrar adet olmayı bekliyorum...Kanamalarım daha önceki adetlerime göre epey az oldu :) Ağrı da eskiye nispeten az ama hiç ağrısız değil...Bakalım önümüzdeki adet dönemlerinde giderek azalacak mı...Biraz kilo verdim ve karnım da biraz küçüldü eskiye göre...........:)

Son düzenleme:
Ben de biraz kilo verdim,karnımda da birazcık küçülme var,eski iştahıma daha dönemedim.Birde ben sana birşey sormak istiyorum(bu konuyu doktora sormadım)benim yaşım kırkı biraz geçiyor,aralıklarla d.k.hapı kullandım,operasyon öncesi bırakmıştım birsüre sonra başlasammı yoksa altı ay sonra emardan sonra mı başlasam bilemedim(d.k.h.nın miyomları tetiklediği gibi düşünceler varya birde yaştan dolayı tabi korkuyorum.Gerçi bu doktora gitmeden önce gittiğim kadın doğumculara söylemiştim hap kullandığımı ama pek yorum yapmamışlardı ben de o zaman pek bu konuyu düşünecek halde değildim)herşey yüzün kadar güzel olsun arkadaşım minikleri öpüyorum

canım birde herkese yararlı olabilirmiyim diye miyomlu hatunlar bölümüne yazmıştım kimse merak etmedi galiba
evet,okudum..kendileri bilirler,boşver canım...ameliyat olmak daha kolay geliyorsa ameliyat olsunlar...

doğum kontrol hapları östrojen içerdikleri için myomları büyütebilirler diye biliyorum...çünkü myomlar östrojenle besleniyor...Şu an çocuğun var mı ? Ya da çocuk düşünüyormusun canım ?? ben de seni öpüyorum :)

çocuk düşünmüyorum canım bir tane kızım var,Allah isteyen herkese versin,hepsine sağlık versin,hap daha önceleri aralıklarla kullanmıştım da tekrar kullanmak daha kolay olur diye,başka yöntemler de pek düşünmedim(spiral falan)

canım nasılsın,adet düzenin nasıl ? ağrıların azaldı mı ? ben her adet döneminde biraz daha azalma hissediyorum eskiye nazaran..:)

2. adetine daha var mı ?doğum.k.hapı kullanıyormusun ?
ilk adeti normal zamanda olmuştum ama lekelenmeler de sürüyordu sonra hepsi bitti bir süre sonra yine kanamalar oldu,bitti ama eski regl tarihime göre bir hafta on gün oldu hiç bir şey yok biraz endişeliyim ama ne yapayım ne olacaksa olacak(hapları ameliyat öncesi bıraktım içmiyorum)

Dr. adet düzenin değişebilir demişti canım..Hamilelikten mi şüpheleniyorsun yoksa :)

canım unuttum sana söylemeyi operasyon sonrası sivilceler çıkmaya başladı benim hiç olmazdı önceden acaba operasyonla ilgisi varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…