• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanmaz oğlum benim

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
slm arkadaşlar 29 haftalık hamişim dün kontrolüm vardı utrasona girdim çok şükür herşeyi çok iyi 1.750 gr kilosu yüzünü göstermedi bir eliyle kapamış doktorum bu çok utangaç dedi bakalım pipisi düşmüştü dedi bi de baktık ne görelim benim oluşumun diğer elide pipisinde pipisiyle oynuyor ay görcektiniz nasıl oynuyor pipisiyle avuçluyor resmen doktorumda şaşırdş bu pipisiyle oynuyor dedi allahım herkeze nasip etsin olmayanlarada versin sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize:nazar:

Canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Karnına düştüğü andan itibaren sevgisi de düşüveriyor insana hele bi de ilk doğduğunda görsen için kıpır kıpır olcak hayatımızda yaşayacağımız en güzel duygu bu olsa gerek:)

Vayy şimarik vayyyyyyyyyyyy
:))))))))))
allah size bağişlasin

vay kerata vay simdiden baslamis oynamay yaramaz seni
Allah anne'ne baba'na bagislasin seni tombik bebek insallah

Çok fena yakalamışsınız bebeşi:))) Çok hoş ya Allah isteyen herkese nasip etsin demek eliyle yüzün kapatarak pipisiyle oynuyor. neyse annesi en azından utanma duygusu var. Yerim ben onun pipisini.

birakin cocugun girmeyin mahremine
benim oglanlar 2 yasinda basladilar oynamaya ben esime erken degilmi dedim meger ana karnindada baslayan varmis oynamaya hihihihih:))))))))))))))

acaba kontrolmu ediyorduki ben erkekmiyim kızmıyım diye........ canım saglıkla al bebegini kucagına

ya sormayın kıslar çok fena yakalandı bizim oğlan allahım herkeze versin çok güzel bi duygu geleceği günü
büyük sabırsızlıkla bekliyoruz

Yasel oğluna çok dikkat etmen gerekecek ya senin. Konuşmayı öğrenir öğrenmez Anne beni evlendirsene derse hiç şaşma. Baksana şimdiden pipisiyle oynuyor kerata. Canım allah sanada oğlunada hayırlı ve uzun ömür versin.

Yasel oğluna çok dikkat etmen gerekecek ya senin. Konuşmayı öğrenir öğrenmez Anne beni evlendirsene derse hiç şaşma. Baksana şimdiden pipisiyle oynuyor kerata. Canım allah sanada oğlunada hayırlı ve uzun ömür versin.

sağol canım ya bizde eşimle bunu konuştuk şimdiden başladı yürümeye konuşmaya başladınmı durduramıcaz heralde :nazar:

benimkide ( hatta cd yi saklıyorum büyüyünce göstercem ona ) eni konu ayaklarını emiyodu karnımda...ayy özledim bak hamileliği :)...muhteşem bi his değil mi?:asigim:

benimkide ( hatta cd yi saklıyorum büyüyünce göstercem ona ) eni konu ayaklarını emiyodu karnımda...ayy özledim bak hamileliği :)...muhteşem bi his değil mi?:asigim:

evet canım ya gerçekten çok güzel bi duygu bende saklıcam cdleri büyüğünce izletçem pipisiyle oynarken görmek çok güzel bi duyguydu anlatamam:nazar:

erkek işte erkek şimdiden hazırlanıyor:asigim:

ALLAH herkese nesip etsein:Saruboceq:

maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar:
kilosu çok iyi geldi bana..
29.haftaya göre tosun gibi..

vay edepsiz vay:lepi::lepi::lepi: ayy ne cok güldüm valla oglusuna rabbim sana bagislasin isallahhh

şu çirkine bak sennn...
izlediğinizi anlamıştır da,annesine babasınaa şov yapıodurr o.
hay maşallah:nazar:

Back