Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetistirilme tarzımız böyle olduğu için utanma duygusunu hissediyorsun.Herkese merhaba belki bir çoğunuz beni yargılamak işter yinede görüşlerimizi merak ediyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok utanıyorum ve kendimi suçlu hissediyorum. Kendimi dinden çıkmış Allah bir daha beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum. Sizce Mastürbasyon normal mi ?
Dini açıdan mi,soruyorsun anlamadim kız gerekli bence ama dinen bilmiyorumHerkese merhaba belki bir çoğunuz beni yargılamak işter yinede görüşlerimizi merak ediyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok utanıyorum ve kendimi suçlu hissediyorum. Kendimi dinden çıkmış Allah bir daha beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum. Sizce Mastürbasyon normal mi ?
Suçluluk psikolojisinin oluşması mahalle baskısı ve bekaret kaybının korkusudur. Yapıp yapmaman senin kararın ama dinden çıkmanın okadar kolay olacağını sanmıyorum.Herkese merhaba belki bir çoğunuz beni yargılamak işter yinede görüşlerimizi merak ediyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok utanıyorum ve kendimi suçlu hissediyorum. Kendimi dinden çıkmış Allah bir daha beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum. Sizce Mastürbasyon normal mi ?
Genel olarak yaptığım ayıp ve utanılacak bisey mi diye merak ediyorumDini açıdan mi,soruyorsun anlamadim kız gerekli bence ama dinen bilmiyorum
Ben utanman gerektiğini düşünmüyorumGenel olarak yaptığım ayıp ve utanılacak bisey mi diye merak ediyorum