Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısacası bu maymun istahliligindan kaynaklaniyo yeminle gözlerim yandı yaOkuyan biri ozet gecse gozumuzden olmayalim
Cok tesekkurlerKonu sahibesi annesinden şiddet görerek büyümüş. Annesinden tırsan babasıda duruma karışmamış. İlk ilişkisini "adi" diye tabir ettiği biriyle yaşamış. Anladığım kadarıyla cinsellik yoğunluklu olarak o kişi konu sahibesini kullanmış. Daha sonra internet üzerinden biriyle tanışmış. Onunla da başta tutkulu bir ilişki yaşamış (ismi Mehmet) sonrasında Mehmet'te bu kişiye karşı soğuk davranmaya başlamış. Ve araları düzelmemiş. Konu sahibesinin saygın iyi bir işi varmış bir işe başlamış burada kendisinden 1 yaş büyük bir erkekle flörtöz şekilde iletişim kurmaya başlamışlar. Sonra adamın kendisinden öğrenmiş ki 1 yaş büyük adam evli ve çocuklu ama sevmeyerek aile zoruyla evlenmiş. Şimdi konu sahibesi bu adamla ilişiğini kesmek istiyor ama bir türlü yapamıyor kendisini frenleyemiyor. Konu bu.
Teşekkürler bu ödülü gözleri okuyamamaktan gözleri şasi olmuslara adiyorumBu ne ya işgence vallahi gözlerimin durumu şuanda pert tamamini okuyamadigimdan konuya bir yorum yazamayacağim sonuna kadar okuyanlara okuma ödülü gelsin
sanal sarılma nasıl oluyor ben bu kısma takıldım. Çok merak ettim açıklayabilir mi birileri?Ve o fırsatta bna sarıldı sanal tabi.Snrasnda bi ilşkiye bşladk..
Kısa anlatmya çalşmama ragmen uzun oldu oralara giremedm.Çocuk da bi ölçüde gariban bnm gibi.yaşadkları acı.Evlilği ise aşırı talihsizlik..Tabi bna anlattgna göre..Bn de masu yavrucak zaten babayı seviyo anne garip bişey ona mı bıraklcak die dşndm ondan ama şu cümleleri kurmam bile öyle garip ki ne diyorm ben bilmiyorm inanın..Bn kim bşka birnn kzına annelk etmek kim bn dha çocuk olamammşm .Önünü alamıyorm gün gçtikçe ilerliyo bi de mehmet olnca imreniyorum kndmden.bi arkdş adam evli ilişkiyi kes yazmş..iyi de nasıl..nasıl???işimiz iç içe.üstelk tüm bunlar dha 6 gün içnde flan oldu..Zaten işyernde hrkesin hrkesle yıllardır tanşr gibi bi hali var.İşi bırakmam şuan içn imkansz.Üstelk bşka yerde yaşamicagmı nası bilcemgözlerim kanadı ama okumaya gayret ettim. adam EVLİ görüşmeyi kes ayrıca bir yavaş gider misin, adam daha boşanmamış ne o öyle daha şimdiden çocuğuna annelik yapabilir miyim filan?
Büyük emek bu yaziyi okumak rica ederim efendim cok gayret cok emek okuyanlar hakettilerTeşekkürler bu ödülü gözleri okuyamamaktan gözleri şasi olmuslara adiyorum
Buda benim maymun iştahlı tezimi kanıtlıyor dimiDemekki hayatına biri girince diğerini unutuyorsun.
Sevgi mi,ilgi mi,aşk mı ne arıyorsun anlamıyorum ama onu böyle bulamazsın.Huzursuz aile ortamında büyüyen tek kişi sende değilsin.Kendine acımayı bırak.Yaşadıkların için birini suçlayacaksan da kendinden başla.
Adamın karısı var çocuğu var.Senin için boşanmayacak o yüzden " aman çocuğa nasıl annelik yaparım aman aileme nasıl söylerim boşandığını" gibi uçuk düşüncelerle kendini yorma.
aklıma bu geldii :) böyle olmuştur sanıırm ifadelerlesanal sarılma nasıl oluyor ben bu kısma takıldım. Çok merak ettim açıklayabilir mi birileri?
Ya ben hsg ile ilgili konuya bakarken kendimi bu konuda buldum valla nasıl geldim hatırlamıyorumBüyük emek bu yaziyi okumak rica ederim efendim cok gayret cok emek okuyanlar hakettiler
sanal sarılma nasıl oluyor ben bu kısma takıldım. Çok merak ettim açıklayabilir mi birileri?
olmuyor diye bir şey yok. kendini o kadının yerine koy, empati yap aynısı sana yapılsa nasıl canın yanar değil mi? bugün eşine seni tercih ediyor diyelim, ne malum yarın öbür gün başkasını sana tercih etmeyeceğine ki ayrıca adam biraz karakterli olsa boşandıktan sonra yapar ne yapıyorsa. küçük bir çocukları var bir de. gerekiyorsa iş değiştir ciddiyim, en azından kafan rahat olur.Kısa anlatmya çalşmama ragmen uzun oldu oralara giremedm.Çocuk da bi ölçüde gariban bnm gibi.yaşadkları acı.Evlilği ise aşırı talihsizlik..Tabi bna anlattgna göre..Bn de masu yavrucak zaten babayı seviyo anne garip bişey ona mı bıraklcak die dşndm ondan ama şu cümleleri kurmam bile öyle garip ki ne diyorm ben bilmiyorm inanın..Bn kim bşka birnn kzına annelk etmek kim bn dha çocuk olamammşm .Önünü alamıyorm gün gçtikçe ilerliyo bi de mehmet olnca imreniyorum kndmden.bi arkdş adam evli ilişkiyi kes yazmş..iyi de nasıl..nasıl???işimiz iç içe.üstelk tüm bunlar dha 6 gün içnde flan oldu..Zaten işyernde hrkesin hrkesle yıllardır tanşr gibi bi hali var.İşi bırakmam şuan içn imkansz.Üstelk bşka yerde yaşamicagmı nası bilcem
Bunnla başedebilmem gerek..ama olmuyo kahretsn ki olmuyo.. :/