Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Birde empati kurabilse. O adamin esinin yerine koysa kendini acaba neler hissederdi.
Koymadım işin aslı.Çünkü kadını öyle bi anlattı ki anneme olan nefretim ve eşinin de huylarını biraz anneme benzetmem çocuğuna acımama neden oldu.Eşi ile tanışmadan bilemem tabi.Adamın anlattılaklarına güvendim ilk etapta.Ama sizden gelen yorumlarla kadın kim olursa olsun bunu yanlış buldum.Boşansın öyle baksın başka kadınlara.Hem belki de altı üstü kavgalılar bilemiyorum.Ama bana dedği babasına çok düşkün emrine amade.Ve babası da bu evlilği bozmasını istemiyo.Adam da babası hayattayken bunu yapamayacağını söyledi zaten.Yani adamın anlatışına göre bana klasik karısını boynuzlayan biri gibi gelmedi.Çok üzüldüm anlatırken.Zorla evlendirilmişsin karından nefret ediyosun ayrılamıyosun.Vs vs.Ama sizin yorumlardan sonra ne biliyim öyle oldgunu dedim ve inanmıyorum şuan..Ne bilim yaa diyosunuz ki nası inandın şöle böle.E biz kime inanalım herkes mi yalancı ?

dünyada adam mı kalmadı. bak adam diyorum üstüne basa basa erkek mi kalmadı demiyorum. bırak gerçekten bu söylediklerinde samimiysen o insanla irtibatı kes. erkek adam zorla evli kalmaz. ataerkil bir toplumdayız yemişim siirtlisini doğulu olmasıyla bunun hiç bir ilgisi yok.
üstelik yaşamak için mutlu olmak için asla ve asla bir erkeğin sevgisine ihtiyacın yok.

niye sürekli böyle oluyorsunuz ya. cidden niye yani. mutlu olmak hayatında bir erkek olmasından mı geçiyor? illa bir erkekten ilgi şevkat vs vs görünce mi yüzünüz gülebiliyor cidden ya. hayatı yaşamak için çok sebep var.

Koymadım işin aslı.Çünkü kadını öyle bi anlattı ki anneme olan nefretim ve eşinin de huylarını biraz anneme benzetmem çocuğuna acımama neden oldu.Eşi ile tanışmadan bilemem tabi.Adamın anlattılaklarına güvendim ilk etapta.Ama sizden gelen yorumlarla kadın kim olursa olsun bunu yanlış buldum.Boşansın öyle baksın başka kadınlara.Hem belki de altı üstü kavgalılar bilemiyorum.Ama bana dedği babasına çok düşkün emrine amade.Ve babası da bu evlilği bozmasını istemiyo.Adam da babası hayattayken bunu yapamayacağını söyledi zaten.Yani adamın anlatışına göre bana klasik karısını boynuzlayan biri gibi gelmedi.Çok üzüldüm anlatırken.Zorla evlendirilmişsin karından nefret ediyosun ayrılamıyosun.Vs vs.Ama sizin yorumlardan sonra ne biliyim öyle oldgunu dedim ve inanmıyorum şuan..Ne bilim yaa diyosunuz ki nası inandın şöle böle.E biz kime inanalım herkes mi yalancı ?
Herkes demeyelim de
Evli barklı çocuklu olup "karımı sevmiyorum,zorla evlendim,boşanırım" minvalinde masallar anlatanların topu yalancıdır diyelim :110:

Bak sana durust olucam. Benim yuvamda esimin isyerindeki bayan yuzunden yikildi. Ama bana seni aldatiyorum aldattim demedi. Ayrilmak istiyorum dedi. Sebep dedim. Sebebi yok dedi. Ve ben herkesin icinde sordum. Ilgisizmiyim dedim hayir dedi. Bakimsizmiyim hayir. Cirkinmiyim hayir. Beceriksizmiyim hayir. Cocugumami bakamiyorum hayir. Hirsizmiyim hayir. Oro.. hayir. Eee bana bisi soyle dedim. Kafasi onunde 4/4 luksun ama ayrilmak istiyorum dedi. Bende iyi o zaman dedim. Omrun boyunca yuzun gulmesin ins dedim ve carptim kapiyi ciktim gittim. Megerse kadina benim hakkimda bir suru seyler uydurmus. Bu kadinda bakireymis. Yatmis kalkmis bununla. Sonrada baslamis evlenelim ben nolucam diye. Daha yazacagim seyler cokta neyse. Bu kadinla evlendi. Bana 9 yilda dokunmayan adam evlendigi kadini habire dovuyormus. Herkes ettigini ceker. Noldu bak adam mutsuz ahimi aldi. Kadinda ettigini cekiyor iste..

evli bir erkek başkasıyla üstelik de 6 günlük tanıdığı bir kadınla bunları paylaşıyorsa evet yalancıdır.

yorumlarınıza bakıyorum da başka iş yerine geçsem bile yine böyle biriyle karşılaşabilirim diyorsunuz. sorun sizde. neden sadece evli erkeklerle ilgileniyorsunuz? ayıp gerçekten. adam da sizin ona yüz vereceğinizi düşünmüş 6 günde.davranışlarınızı gözden geçirin. evli bir erkek bana yakınlaşamaz. çünkü tavrımdan belli veto edeceğim. bilmem anlatabildim mi ?

Çnkü adam eşini çok kötü ve sorunlu anlattı.Kadın anormal.Onun anlattgna göre.Hiçkimse ile hiçbişeklde konşmuyo çocuk babasnı dha çok seviyomuş falan.Ben yanlızca gidebileceği yeri düşündüm bu görşmenin.Yani şu şeklde ben adam ilgilensin die bekliyorm karşlklı yakınlaşıyoruz e bunun sonu nolcak sen evlensen bu adamla çocugu var bu sebepten olmaz diye düşündüm.Tabiki bu yakınlaşma yanlış da olsa birine karşı bişey hissedince evlilik düşünürm eğlenmek degil.Ama bu yaşadklarımdan kafam o kadar karıştı allak bullak oldum ki..Bugün tavsiyeler üstüne tavrımı düzelttim :)).Mesafeli davrandım.O da anladı.Tüm gün güzel sürdürdüm bunu yapabildiğimi gördüğüm için çok mutluyum ve size de teşekkür ediyorum çok desteğiniz için.Önceden görürdüm bazıları durumunu anlatınca nolur sert kırıcı yorumlar yapmayın derlerdi.İlk başta ben de dicektim.Sonra söylenebilcek herşeyi görmek istedim.İyiki istemişim ama yine de biraz üzülüyorum yazdıklarınıza ben öyle birisi değilim :KK43:.Eminimki burda birileri beni anlıyo...Adama aşıksın yazmışlar..ne aşkı ??Aşk maşk yok..Birisi çok iyi tespit etmiş sanırım annemden babamdan görmem gereken şefkati başkalarından bekliyorum bana biraz insani davranana yaklaşıyorum..Çnkü çok ihtiyacım var buna.. :KK43:.Yine de böyle bişey yok bu ilşki olmicak inşallah olamaz.İşin aslı dün yazarken öyle korkuyodum ki bu yakınlaşmanın önünü alamicam diye :KK43:.Çokk. Ama biraz destekle bugün kendimi güçlü hissettim.Kendime hep cemre bunlara ihtiyacın yok dedim kndimle ilgilenmye çalştım selfi melfi çektim :KK70: .Namazlarıma agırlık verme kararı aldım.Adım attım...Tehlikeli yine..Hep dikkatli olmam lazım ona karşı ama bugün iyiydi ve bunu kontrol edersem güzel olcak zaten şuan 1 yıllığına girdim bu işe.1 yıl dayanırım inşallah
Eşi dünyanın en kötü en sorunlu kadını da olsa PARDON!!! Size ne??? Evli adamla size ne b.k yemek düşer? Kılıf uydurmaya çalış Canım sen bu haline aferin..

Valla gözlerim çıkacak sandım. O nasıl bir yazım şekli nasıl yazım kuralları. Bide en statüsü yüksek mesleklerden birine sahip olduğunuzu yazmışsınız ama imla kuralları 0 nerdeyse. Madem inanclisiniz ne işiniz var evli adamla? Çok hatalar yapmışsınız olabilir. Kadının sevgiye muhtaciz ama kendinizi evli adamla flört edecek kadar dusurmeyin. Ayrıca o mehmet midir nedir o cacuga da ihanet etmiş olmazsınız bence cünkü adamın size karşı hissi ilgisi kalmamış. Bide o gorustugunuz evli adam karısıyla konuşmuyormus da, aile baskısı ile evlenmiş de, doguluymus da da da... diye uzar bu konular. Inanmayin bunlara. Biz kadınlar bile sevmedigimiz erkeğe tahammül edemeyiz boşanmayi göze alabiliyor isek bir erkek nasıl sevmediği konusmadigi kadına mahkum olsun? Biraz mantıklı düşünün lütfen. Evli adamlardan da uzak durun...

Icim sisdi ama hepsini okudum aklini basina al esiyle konusmasa bile evli ve cocugu var isine bak calis hayatini yasa illa hayatinda biri olacak degil zamani gelince olur zaten acele etme ne yasatirsan onu yasarsin unutma

Zorla evlendiği kadından çocyk yapmış...yav he he derler...demişlerdir muhtemelen okumadım sayfalarca...

Ben yazdıklarından aynı hisleri coşkuyu 3 kez de yaşadığını düşünüyorum...çabuk kaptırıyorsun....bu herif de bariz yalancı sahtekar...

Yanlış anlamadıysam eğer, ilk beyefendinin senden beklentisi varmış (büyük bir ihtimal cinsellik) sende ben inançlı biriyim falan dilan diyerek bu kişiyi kendinden uzaklaştırmışsın. Şaka mısın? Hem onu kendinden uzaklaştırıyosun -temiz(!) bir evlilik istediğin ve inançlı olduğun için- hem de evli adamla görüşüyosun. Dişilik falan
Şakasınız herhalde. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor

Onlari sevdiginden falan degil, ilgi eksilikligin yuzunden senle ilgilenen biri oldugunda ona baglaniyorsun sadece. Bunun icin tedavi alman sart. Ama surekli ailem yuzunden diyerek yaptiklarina kilif bulamazsin, yetimhanede buyuyenler naapsin? Bunlari senin halletmen onune bakman gerek.
İse gelince adam demis eglence olsun, alalim ise, isi bitince yada karisi hissedince isinden de olursun...

Ah ah emin ol bütün eşini aldatan erkeklerin yalanı ayrı yatıyoruz,konuşmuyoruz,cinsellik yok,çocuk için katlanıyorum vs vs ama koca bir yalan buna emin ol. Millet kendinden çok güvenip hayatını adadığı 20yıllıl kocalar neler yapıyor güvenmeyin

Okuyamadım ama başlığa ve ilk bikaç satıra bakarak; kendinden utanacağın şeyler yapma :KK66:

Aldatan erkekler yakalandığında şeytana uydum...
Erkeklerin,ben daha önce kimseye böyle hissetmedim...
Evli adamın, karımla aram kötü boşanmak üzereyiz...
Bu safsatalar kalıplaşmış halen bunlara kandığını söyleyip kendi vicdanını rahatlatan kızlar.Bakın ben evlenmeden cinsel hayat yaşanmasını asla ahlaksızlık ya da namussuzluk olarak görmüyorum.Ben kendim aile yapımında etkisiyle yaşamadım, ama yaşanmasını doğal karşılıyorum.
Ama biriyle beraberken(evliyken) birine böyle yavşamak.Ya da beraberliği olan( evli) birine yavşamak işte bu ahlaksızlık.Otokontrol diye birşey var bu sizin toplumda yaşamanızı sağlar nasıl kardeşinize birşey hissetmezseniz, evli barklı adamlarada birşey hissetmemeniz gerektiğini anlarsınız.
Ben aldatıldığımda kızı aradım bana dediki senin ki evlilik mi be!Kendinde bu hakkı buldu.Çünkü eşim bana nöbete gidiyorum deyip onlarla takılmaya gidiyordu , ben de arkasından daha normal saatlerde çalışacağı bir işi olsun diye dua ediyordum.Başkasının üzüntüsünün sebebi olmayın, madem kariyeriniz iyi madem anneniz merhametsizdi.Bari siz iyi bir insan olmayı başarın

Senin dişi tarafın ortaya çıkacak diye kadın yuvasından mı olsun? Kendine gel ve gerekirse işten ayrıl bak sana da yazık...Biraz erkeklerle olan ilişkine ara vermeyi becerirsen gerçek aşk kendiliğinden seni bulacak.

Aldatan erkekler yakalandığında şeytana uydum...
Erkeklerin,ben daha önce kimseye böyle hissetmedim...
Evli adamın, karımla aram kötü boşanmak üzereyiz...
Bu safsatalar kalıplaşmış halen bunlara kandığını söyleyip kendi vicdanını rahatlatan kızlar.Bakın ben evlenmeden cinsel hayat yaşanmasını asla ahlaksızlık ya da namussuzluk olarak görmüyorum.Ben kendim aile yapımında etkisiyle yaşamadım, ama yaşanmasını doğal karşılıyorum.
Ama biriyle beraberken(evliyken) birine böyle yavşamak.Ya da beraberliği olan( evli) birine yavşamak işte bu ahlaksızlık.Otokontrol diye birşey var bu sizin toplumda yaşamanızı sağlar nasıl kardeşinize birşey hissetmezseniz, evli barklı adamlarada birşey hissetmemeniz gerektiğini anlarsınız.
Ben aldatıldığımda kızı aradım bana dediki senin ki evlilik mi be!Kendinde bu hakkı buldu.Çünkü eşim bana nöbete gidiyorum deyip onlarla takılmaya gidiyordu , ben de arkasından daha normal saatlerde çalışacağı bir işi olsun diye dua ediyordum.Başkasının üzüntüsünün sebebi olmayın, madem kariyeriniz iyi madem anneniz merhametsizdi.Bari siz iyi bir insan olmayı başarın
Harika....

X