Çnkü adam eşini çok kötü ve sorunlu anlattı.Kadın anormal.Onun anlattgna göre.Hiçkimse ile hiçbişeklde konşmuyo çocuk babasnı dha çok seviyomuş falan.Ben yanlızca gidebileceği yeri düşündüm bu görşmenin.Yani şu şeklde ben adam ilgilensin die bekliyorm karşlklı yakınlaşıyoruz e bunun sonu nolcak sen evlensen bu adamla çocugu var bu sebepten olmaz diye düşündüm.Tabiki bu yakınlaşma yanlış da olsa birine karşı bişey hissedince evlilik düşünürm eğlenmek degil.Ama bu yaşadklarımdan kafam o kadar karıştı allak bullak oldum ki..Bugün tavsiyeler üstüne tavrımı düzelttim :)).Mesafeli davrandım.O da anladı.Tüm gün güzel sürdürdüm bunu yapabildiğimi gördüğüm için çok mutluyum ve size de teşekkür ediyorum çok desteğiniz için.Önceden görürdüm bazıları durumunu anlatınca nolur sert kırıcı yorumlar yapmayın derlerdi.İlk başta ben de dicektim.Sonra söylenebilcek herşeyi görmek istedim.İyiki istemişim ama yine de biraz üzülüyorum yazdıklarınıza ben öyle birisi değilim
.Eminimki burda birileri beni anlıyo...Adama aşıksın yazmışlar..ne aşkı ??Aşk maşk yok..Birisi çok iyi tespit etmiş sanırım annemden babamdan görmem gereken şefkati başkalarından bekliyorum bana biraz insani davranana yaklaşıyorum..Çnkü çok ihtiyacım var buna..
.Yine de böyle bişey yok bu ilşki olmicak inşallah olamaz.İşin aslı dün yazarken öyle korkuyodum ki bu yakınlaşmanın önünü alamicam diye
.Çokk. Ama biraz destekle bugün kendimi güçlü hissettim.Kendime hep cemre bunlara ihtiyacın yok dedim kndimle ilgilenmye çalştım selfi melfi çektim
.Namazlarıma agırlık verme kararı aldım.Adım attım...Tehlikeli yine..Hep dikkatli olmam lazım ona karşı ama bugün iyiydi ve bunu kontrol edersem güzel olcak zaten şuan 1 yıllığına girdim bu işe.1 yıl dayanırım inşallah