- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
ay yok koca olmasın bunu fikirdemesi var bu soğuklarda banyo yapamamSana bi koca lazim oda bu gece lazim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok koca olmasın bunu fikirdemesi var bu soğuklarda banyo yapamamSana bi koca lazim oda bu gece lazim![]()
ay yok koca olmasın bunu fikirdemesi var bu soğuklarda banyo yapamam![]()
ufoyla yapışık geziyorum işteİsitmalik kullanırsın sendeufo al en iyisi çok ısıtıyor çok kalın giyinme ufo da ısınırsın o zaman
Canım bana en son gittiğim dr sıtmamı var acaba sende dedi çok kan aldılar test yapıldı acile gitmiştim bende sürekli var dedim idrar testimde mikrop çıkmıştı titremen ondan dedi kiii o güne has birşey değildi o gün belki 4 dr bakdı acilde sadece 1 tanesi idrarında mikrop çıkdı dedi diğerleri anlamadı bile bende anlamadım gitmediğim dr kalmadı en son hastane aradı kan değerleriniz çok düşük ve vitamin d eksikliğiniz var dedi diyetisyen ayarladı 1 yıl gördüm diyetisyeni en son ıraklı arkadaşım dedi işte bunları ye diye öyle yaptım en son gittiğimde yükselmiş güzel dedi dr bakdım üşümem bayılmalarımda geçti sen yine dr gitte test yaptır annemde ne zaman depresyona girse üşürdü delirmişcesine titrerdi acil şifalar dilerimbende va rhem kanszılık hem vitaminsizlik ilaç kullanıyorum ama geçmiyor şuan bile ellerim donmaktan yazıları zor yazıyorum
sorun orda et balık pek yemiyorum olsada olur olmasada olur et benim için
benim vucüdümda soğuk canım atlet badi kazak hırka ama soğuk ben komple buzdolabıyımArkadaşlar bu arada bende kansizim ama ben çok ince giyinirim tenim çok sıcaktır kışın çok soguklarda elimi tutarak okunanlar vardır yaz kis farketmez hep kolluyla atletsiz gezerim bu aralar mecbur atlet giyiyorum sebebi bebek emziriyorum o yüzden nasıl..üşünuyor o.kadar enteresan
Vay kansızşaka bi yana bende kansızım
Kansızlık önemli, çözmeye bak
Ben sallamıyodum aman zaten ne yaparsam yapayım kansızım gibi
Hamilelikte günümü gördüm , değerler 7 ye inince demir hapı bile kar etmeyince 10 kallavi iğneyi yedim
Yoksa masada kalabilirmişim
Ürkünçlü anlattım ki şimdiden çaresine bak
Kırmızı pancarı alışkanlık edin salatalarına at
Pekmez ye mümkünse keçi boynuzu
Bi de bi kan ver, güncel ilaç yazdır kendine
çok sağolun allah herkese şifa versinCanım bana en son gittiğim dr sıtmamı var acaba sende dedi çok kan aldılar test yapıldı acile gitmiştim bende sürekli var dedim idrar testimde mikrop çıkmıştı titremen ondan dedi kiii o güne has birşey değildi o gün belki 4 dr bakdı acilde sadece 1 tanesi idrarında mikrop çıkdı dedi diğerleri anlamadı bile bende anlamadım gitmediğim dr kalmadı en son hastane aradı kan değerleriniz çok düşük ve vitamin d eksikliğiniz var dedi diyetisyen ayarladı 1 yıl gördüm diyetisyeni en son ıraklı arkadaşım dedi işte bunları ye diye öyle yaptım en son gittiğimde yükselmiş güzel dedi dr bakdım üşümem bayılmalarımda geçti sen yine dr gitte test yaptır annemde ne zaman depresyona girse üşürdü delirmişcesine titrerdi acil şifalar dilerim
İğne yersin bişeycik olmazBanada hep bunu diyorlar. Nasil doguracaksin, yok masada kalirsin?! Uyuz oluyorum
benim vucüdümda soğuk canım atlet badi kazak hırka ama soğuk ben komple buzdolabıyım![]()
sorun orda et balık pek yemiyorum olsada olur olmasada olur et benim için
Bendede var yillardir kansizlik. Demir haplari midemi bulandiriyor. Suan düsününce bile mideme kraplar giriyor o derce.
eski sözlümde sıcacıktı yanıyordu resmen oda evlenince kata kat lahana gibi giymiyceksin demi derdiBende çok üşürüm eşimde şikayet eder yatakta kadın değil buzdolap almışım der allahtan o kalorifer gibi
pekmez bi işe yaramıyor kuru üzüm çekirdekli iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum yapısal sanırım bende annemin tabiriyle buzdolabı gibi kızsınBende de kendimi bildim bileli bu sorun var. Bir ara hemoglobin değerim 6lardaydı hatta. Neyse sonra ilaç kullandım vs yükseldi sürekli demir kullanmama rağmen gene ellerim ayaklarım hep üşür hiçbir zaman değişmedi bu durum.. Biraz da yapısal olduğunu düşünmeye başladım. Neden derseniz demir vs değerleri benden daha düşük arkadaşlarım benim kadar üşümüyor bunu farkettim. Tabi biraz da beslenmeyi düzeltmek lazım haftada en az 1 kırmızı et yemek şart. Sevmeseniz de tüketmeye çalışın bi şekilde. Onun dışında pekmez kullan dediler onu da kullandım içinde demirden çok şeker olduğu söyleniyordu kesinlikle doğru, aşırı kilo yapıyor..