üşümekten yoruldum..

ayni durumdayim, ayaklarimi isitana Kadar uyuyamiyorum.

araştırma hastanesi varsa oraya git , tam anlamıyla baksınlar orada sana ,

bende üşürüm normalde kan değerlerim gayet iyi ama genede ailemde en çok üşüyen benim ,
1 yıldan fazladır c vitamını , koenzim qh içiyorum kolajen takviyesi alıyorum cilt için , inan bana bende kendime inanamadıgım zamanlar oluyor artık benım üşümem lazım dediğim anlar mesela ,

Oglumunki bundan. Benimki turkuaz gibi, bogazi 1 karış fermuarli. Ama boydan fermuar olup kiyafet uzerine giy çıkar yapmak daha pratik. Internet sitesinde hangisinin hangi derecede giymeye uygun oldugu yazıyor
sizinki dışa giyilenden ozaman ...o da güzeldir...ev ortamı için ilk etapta içlik almalıyım buaksam gidecem bakalım neler var

darısı başıma artık usumeden ölürsem gözüm açık gitmez ...ilk fırsatta hastaneye gitmek istiyorum ...

ben kansizlikla cok alakalı oldgnvu düşünmüyorum bende de kansızlık var ama suan atletle oturuyorum yaz kış ben tshirt giyerim kalın kazaklar beni boğar giyemem daralırım icinde sıkıntı basar bendeki pskoljk olabilir ama belki sizinde oyledir

Ama bu benim tüm kan değerlerim mükemmel ( maşallah diyeyim kendime ) ama üşüyorum . Bir çözümü yok kendimden başka birini de tanımadım böyle ...

sizinki dışa giyilenden ozaman ...o da güzeldir...ev ortamı için ilk etapta içlik almalıyım buaksam gidecem bakalım neler var
Evet ben kıyafetin uzerine giyiyorum. Sonra da montumu giyiyorum. Iclik olunca icine giy sonra kiyafeti giy vs daha uzun.

sonuçlardan sonra anlaşılacak bakalım psikolojikmi hastalikmi

Şuan ev 15 derece ama ben donuyorum parmaklarım çok soğuk d vitamini aldım sizde bi değerlerinize baktırın gerçi ben kafama göre aldım doktora gitmedim siz gidin ama
D vitaminini kafaniza göre almayın derim geçen sene 9 civarı olan d vitamini değerim yaklaşık 8 ay sonucunda 50 'li değerleri gördü ve hep takipli gitti böbreklere ciddi zararları varmış

Tam kan sayım testinizi yaptirin herşey normalse doğal takviye alın pekmez polen propolis gibi saf yünden içlikler giyin coraplarinizda iç giyiminizde naylon karışımı olmasın yüzde yüz pamuk olmasına dikkat edin buna rağmen üşüyorsanız demek ki yapısal.

suan petek yandigi halde üşüyorum yine garip garip giyindim kafamı polarla sarasim var biraz daha sıkı giyinmezsen hasta olacakmış gibi üşüme var ..yine aynı yine aynı sırtım buz bedenim buz

Tiroid beziniz normal calismiyordur belki gorumcemde kis gununde cam acar kisa kollu giyer cok sicak der ondada troidle ilgili problem varda belki sizdede tam tersi durum olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…