- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan (( kış derdi başladı benim;(