• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üşümekten yoruldum..

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan :((( kış derdi başladı benim;(

Tabii ki geçirir, tüm kan değerleriniz normal aralıkta olduğunda 22 derecede üşümek yerine biraz ürperirsiniz sadece.
Yapısal olarak sıcağı seviyor olabilirsiniz ama sizinki normal değil.
istemsiz üşüyorum şuan üst üste giyindim polar dahil yetmedi fön makinesi açtım en sıcak ayarda ısınmayı bekliyorum...sırtım yüzüm burnum hala buz gibi

Şuan ev 15 derece ama ben donuyorum parmaklarım çok soğuk d vitamini aldım sizde bi değerlerinize baktırın gerçi ben kafama göre aldım doktora gitmedim siz gidin ama

istemsiz üşüyorum şuan üst üste giyindim polar dahil yetmedi fön makinesi açtım en sıcak ayarda ısınmayı bekliyorum...sırtım yüzüm burnum hala buz gibi
İhmal etmeyin, bayağı büyük bir eksiklik yaşıyorsunuz belli ki.
Şuan balkonda 1 cam açık şekilde, üzerimde polarla oturuyorum, evet üşüyorum ama oturabiliyorum.
Dışarıda hava 13 derece.

Tırnak dipleriniz morsa kansızlık yüksek ihtimal 2 sene önce delice üşüye üşüye oturduğum yerden dahi kalkamadığım zamanlarda bi rahatsızlandım tahlil yaptılar doktor, sende kansızlık var değerlerin çok düşük demişti.

Aksam ablamla konustum ,o da donar hep hatta yatagin icine uzatma prizi getirip fon makinesiyle isitmaya calisiyordu.Onda feritin (demir) eksikligi olur genelde.Ilac kullanir.Eli ayagi soguktur hep yapisal.Bazen bazi bunyeler demir deposunu hizli tuketir beslenme seklinizi degistirin kan var olmasi demek deponuzun dolu oldugu anlamina gelmiyor.

Doktora gidene kadar geçici bi çözüm olarak sıcak su torbasını sırtınıza koyup uyuyun.geçen yıl bende öyle olmuştum uzun bi süre tek ısıtan oydu

Doktora gidene kadar geçici bi çözüm olarak sıcak su torbasını sırtınıza koyup uyuyun.geçen yıl bende öyle olmuştum uzun bi süre tek ısıtan oydu
şimdi nasıl duzeldiniz peki doktora mi gittiniz ...şu torbaları dan olduk olasi korktum canım ya sebmiyorum onu ...termal içlik alayım diyorum ..bitane var yün ama eşimden çekiniyorum onu giyince nebilim yanında asker arkadaşı gibi dolaşmak istemiyorum kış boyu

Aksam ablamla konustum ,o da donar hep hatta yatagin icine uzatma prizi getirip fon makinesiyle isitmaya calisiyordu.Onda feritin (demir) eksikligi olur genelde.Ilac kullanir.Eli ayagi soguktur hep yapisal.Bazen bazi bunyeler demir deposunu hizli tuketir beslenme seklinizi degistirin kan var olmasi demek deponuzun dolu oldugu anlamina gelmiyor.
bende fon makinesiz bir kış dusunemem ....hatta kışın kimselerin evinde kalamam fon acamayacagim için ..eğer ki onla isinmazsam mutlaka hastayimdir ogece...kan hapı var şuan kalkıp içsem mi bilemedim damla da var ..iyi geleceklerini bilsem içecem de

Tırnak dipleriniz morsa kansızlık yüksek ihtimal 2 sene önce delice üşüye üşüye oturduğum yerden dahi kalkamadığım zamanlarda bi rahatsızlandım tahlil yaptılar doktor, sende kansızlık var değerlerin çok düşük demişti.
ilaç verdim i peki ...kullanıp duzeldinizmi usunmek yönünde ....tırnak dipleri mor değil buarada ama yüzüm çok solukdur

22 derece de usumekte ne bileyim...Baska birsey var demek ki vucudunuzda yolunda gitmeyen. Benim odam su an 13 derece. Kisa kolluyla yatiyorum. Camimda hic kapanmaz ancak sicaklik eksinin altina duserse. Kasim ayina kadar da hic acmam kalorifer. Tabi ben kismen soguk bir ulkede yasiyorum, vucudum buna alisik. Bende de kansizlik vardi sukur gecti. Ben serum yiyordum haplar kusturdugu icin. Turkiye'de serum seklinde almaniz mumkun mu? Serum hemen etkisini gosteriyor. Ben oyle 3 sefer serum yedim, ondan beri sukur sikayetim yok.

Back