• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usui Reiki Tecrubelerimizi Paylaşalım mı ?

irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2006
97
11
86
41
İstanbul
BAYA UZUN BIR ARADAN SONRA TEKRAR HEPINIZE MERHABALAR :)
UZUN YILLARDIR (yaklasık 13 sene kadar ) REIKI UYGULUYORUM VE son 3,5 yıldır
profesyonel olarak EGITIMLERINI VERIYORUM. Reıkı benım hayatımda bana cok yardım eden bır
enerjı olmustur. Her zaman yardım ıcın hazır bekleyen ve sızı rahatlatan bır dost gıbı:) Ellerınızı
koydugunuz andan ıtıbaren akmaya baslar :) Usuı Reıkı En cok farkındalıgımın gelısmesınde ve ofke
sorunumu yenmemde yardımcı oldu. Enerjımı dengelememde ve yukseltmemde dogal olarak ıyı
olaylarla ve ıyı kısılerle karsılasmama yardımcı oldu. ofke sorunum ıcın bıraz e.f.t den de yardım
almadım degıl :) ama benım en cok sevdıgım reıkı 2 derecesıdır. daha fazla kısıye yardım edebılme ve
aktara bılme sansına sahıp oluyorsunuz. Tabıkı bu surec ıcersınde sıkıntılar zorluklar rahatsızlıklar
yasamadım degıl yasadım ama yasadıklarımın ıcerısınde %1 lık bıle olsa pozıtıflıgı gorebıldım ve
kendım ıcın onu besleyerek cok rahatlıkla atlattım .
sızlerde tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım
sevgıler
İrem

merhaba,

Ben de reiki 1. seviyeyim. Arınma sürecinden önce göbek bölgemde aura yırtığı vardı fakat 21 gün kendime reiki verdikten sonra yapılan kontrollerde durumum iyi çıktı. Sonrasında ağrılarda v.s. çok sık kullanmadım taki bilgisayarım bozulana kadar. Eşim de ben de defalarca açtık kapattık v.s. v.s. daha da yeni almıştık o kadar da para verdik bozuldu diye ödümüz patladı. İçimden bir ses ona reiki ver dedi... Daha önce printerlarını v.s. düzelttiğini belirten kişileri okumuştum internetten. Ve içimdeki sesi dinledim ve reiki vermeye başladım , buz gibi olan diz üstü bilgisayarım ısınmaya başladı ve düzeldi. Eşim zaten böyle şeylere ılımlı bakan biridir ve resmen şok oldu ... Bana çaktırmadan çünkü o da bayaa uğraşmış bilgisayarla, bana şarjı bitmiştir v.s. diye üzmek istememiş arızalandığını. Neyse böyle bir deneyimim oldu. Bence çok güzel birşey reiki insanı çok rahatlatıyor , Kısmetse bu sene 2. seviye inisinasyonu almak istiyorum. Vakti geldiyse olur , geçen sene kısmet olmadı demek ki daha vakti gelmemiş..

Bana hem kişisel olarak iyi hem de enerji seviyesi çok yüksek bir master lazım , tavsiye ettiğiniz biri var mı ?

Sevgiler

Merhaba,

Ben de UR 2. seviyedeyim...

Reikiyi birinci seviyeyi aldıktan sonra arınma döneminde, fiziksel olarak bir çok rahatsızlığım ortaya çıkmıştı... Çok şükür hem reikiyle hem de tıp yardımıyla bunların üstesinden geldim...

Birinci seviyede yaşadığm bir olayı paylaşmak istiyorum...

Uzun yıllar süren ve sürekli ilaçlarla geçiştirilmeye çalışılan, rahimde yara problemim vardı.... Yakma işlemini yapmak istemiyordu doktorlar (doğum yapmadığım için) En son yarayı dondurmuşlardı ama tekrar nüksetmişti bir türlü kurtulamıyordum... ur1 aldıktan sonra problem tekrar ortaya çıktı... Doktora gittim yine ilaç vs. verir diyerek... o gün yara yakılmasına acilen karar verildi.... Ardından yine ilaçlara devam tabi... aynı zamanda her gün mutlaka reikiye de devam ettim... Bir hafta sonra doktora gittiğimde...muayene sırasında doktorum resmen şok!! geçirdi.... Söylediği aynen şu.... Mucizevi bir şekilde iyileşme var!!!... inanılmaz!!! Tabi ben sadece gülümsedim.... Ve o gün bu gündür çok şükür bu konuyla ilgili problem yaşamadım.....

Rabbime şükürler olsun....

Bu super bir mucize insanın beyni bazen bunu red ediyor olamaz vs. diye ama oluyor ,

Reiki eğitimini nerde aldın , memnun musun ?

sevgiler

reiki 1 ve reiki 2 ye uyumlandım
reiki 3 düşünmüyorum.master olmak gerçekten çok vakit isteyen çok özverili bir şey

reikiye uyumlandıktan sonra hayatımda değişen şeyler oldu tabii
öncelikle tiroidle ilgili problemim vardı ve gözümde iğrenç bir pörtleme söz konusuydu:çok üzgünüm:
gözüme ve boynuma düzenli olarak reiki uygulaması yaptığımda gözümden yaşlar geliyordu..ve azimle inatla,inanarak ve reiki uygulayarak bu rahatsızlığımdan tamamen kurtuldum..hatta dokorları bile şaşırtacak bir hızda...

ve aslında en önemlisi fiziksel olarak değil de ruhsal olarak çok değiştirdi beni reiki
hayata farklı gözlerle bakmayı öğrendim,aslında herşeyin içimde saklı olduğunu,yüreğimin sesini dinlersem herşeyin istediğim gibi olabileceğini öğrendim..her ne olursa olsun herkesi olduğu gibi kabullenerek ,yargılamadan sevmeyi,karşımdaki herkesin aslında benim birer aynam olduğunu öğrendim
ve daha o kadar çok şey var ki yazacak......

kısaca
bana farkettirdiği herşey için reikiye teşekkür ediyorum

iyi ki reiki

sevgiyle kalına.s.

Son düzenleme:
istanbulda nerede eğitim aldınız ? uyumlama sırasında hiç değişik şeyler hissettiniz mi ?

Ben ağlama krizine girdim bir sinir boşalması oldu ...

sevgiler

ben turgay hocamdan aldım reiki eğitimini
aslen izmirde kendisi ama seminer için dolaşıyor bazı illeri
özellikle onu bekleyip 1 e de 2 ye de turgay hoca tarafından insiye oldum ben

ve uygulama sırasında hiçbir değişiklik hissetmedim.sadece sağ koluma bi kramp girdi o kadar

ya ne güzelbüyükşehirlerin avantajları.benim bulunduğum şehirde bu eği
timi veren birinin olduğunu sanmıyorum.eğitim hakkında bilgi verirmisiniz. ücreti falan

hepınıze konuya gosterdıgınız ılgı ve alakadan dolayı cok tesekkur ederım
kusura bakmayın cok zaman bulup konuyu ınceleme ımkanım olmamıstı yazılara cevap veremedım.

ıstanbul ıcınde egıtım almak ısteyen arkadaslar olursa seve seve yardımcı olmak ısterım

ben 2.seviyedeyım ama sızın anlattıklarınız gıbı bana suranda bu var aurand ayırtılma var gıbı bırsey demedı kımse acaba ben ınsıye olmus olmuyormuyum sımdı

ben 2.seviyedeyım ama sızın anlattıklarınız gıbı bana suranda bu var aurand ayırtılma var gıbı bırsey demedı kımse acaba ben ınsıye olmus olmuyormuyum sımdı

:) sayın sisasum bu tarz tepkımeler herkesde olacak dıye bır sey yok bende hıc bır ogrencıme bu tarz yorumlarda bulunmuyorum o yuzden endıse etmeyın lutfen ıcınız rahat olsun .

benim gittiğim yerde insiye olmadan önce ölçümler yapılıyor , enerji bedenimi auramız ile ilgili , yaşam enerjimiz v.s. insiye 21 gün arınma sonrası kontrol ölçümleri oluyor , değişim v.s. bakılıyor

benim yaşadıklarım solar çakrama denk gelen kısımda auramda yırtık oluşmuş fakat sonrasında hem yaşam enerjim hem de yırtık tamir olmuştu. Ama düzenli olarak reiki yapmak gerekiyor. Yaptıkça daha çok enerji akışı oluyor , etkileri de uzun oluyor.

Ben uzun süredir yapmadım , ama artık yoğunlaşmak istiyorum.

Sevgiler

Bu super bir mucize insanın beyni bazen bunu red ediyor olamaz vs. diye ama oluyor ,

Reiki eğitimini nerde aldın , memnun musun ?

sevgiler

Masterım Dr.Lale Durupınar... Beni çok rahatlatan biri, çok rahat bir şekilde iletişim kurabildiğim, aklıma takılan soruları rahatlıkla sorabildiğim biri... Doğru eğitmenden eğitim almak bence çok mühim... Ben çok memnunum....

ben ankarada ayça tandan aldım gündüz sakada vardı yanında zaman zmaan konyaya gelrıelrdı artık gelmıyorlar grup dagıldı.ama haala devame denelr var ben etmıyorum çünkü bana ters gelen seyler oldu.ben sadece reıkıye yogunlasmak ıstıyorum ama olmuyor.önerecegınız kıtaplar varmı?

ne gibi ters gelen şeyler oldu ? Yazın yazlıkta yogadan bahsediyorduk , komşu onların orda yogaya gittiğini söyledi fakat anlattıklarının yogayla yakından uzaktan ilgisi yoktu , belki sizin deneyiminiz de böyle birşeydir diye sordum

Sevgiler

anlatması güç.nasıl dile getırmem gerek bılmeıyorum en dogru sekılde.ama iş enerjı alıp vermekten öteydi.ruhanivarlıklarla temasa kadar gıttıgı için cesaret edemedım..gercekten reıkı bumudur ?cok merak edıyorum..her reıkıyle ugrasan bu tür seylerde yapıyormu?çekimyasasını okudum .yakın seyler yazıyordu bunun gıbı pek cok kıtapta ortada kaldım enerjım cok yüksek ama kendı kendıme düşürüdm enerjımı.uzaklasayımd erken:uhm:

anlatması güç.nasıl dile getırmem gerek bılmeıyorum en dogru sekılde.ama iş enerjı alıp vermekten öteydi.ruhanivarlıklarla temasa kadar gıttıgı için cesaret edemedım..gercekten reıkı bumudur ?cok merak edıyorum..her reıkıyle ugrasan bu tür seylerde yapıyormu?çekimyasasını okudum .yakın seyler yazıyordu bunun gıbı pek cok kıtapta ortada kaldım enerjım cok yüksek ama kendı kendıme düşürüdm enerjımı.uzaklasayımd erken:uhm:

hayır reıkı sızın gozlemledıgınız sey degıldır!!! reıkı yapan kısı yada her reıkı enerjını uygulayan kısıde bu tur seyler olmaz yada yapmazlar. Belkı onların yaptıgı USUI REIKI adı altında farklı seyler olabılır.

tessekur ederim... bana önerecegınız kıtaplar varmı?mesela kryon serisini okudunuzmu siz? özellıkle bu önerılıyordu.ben düşünce gücüyle tedavi okuyorum suanda....

tessekur ederim... bana önerecegınız kıtaplar varmı?mesela kryon serisini okudunuzmu siz? özellıkle bu önerılıyordu.ben düşünce gücüyle tedavi okuyorum suanda....

Merhabalar tabıkı sıze asagıda kıtapları onerebılırım. Yanılmıyorsam turkcelerıde mevcut. Fakat bır bılgıyı sındırmeden bır dıgerıne gecmenızı tavısye etmem . Oncelıkle enerjıyı ve enerjının akısını ısleyısını anlamanız gerekmektedır daha sonra ıstedıgınız bılgıye ulasmanız ve anlayıp hayatınız ıcın kullanmanız daha kolay olacaktır. Temel saglam olursa uzerıne ekledıklerınız ve ılerlemenız daha kolay ve saglıklı olacaktır.
Ve ufak bır tavsıye bırebır bır reıkı master ıle gorusmenız yolunda olucaktır. Gıdın tanısın kendısını yakından gorun ve bılgılerı bır fııl o kısıden edınmeye calısın.

EssentIal ReIkI (ReIkI Esasları) : A Complete GuIde to an AncIent HealIng Art YAZARI : DIane SteIn
ReIkI: The HealIng Touch (ReIkI-Dr.MIkao UsuI'nIn OzgUn El KItabı) YAZARI: WIllIam Lee Rand

The SpIrIt of ReIkI (ShangrI-La SerIes) YAZARI: W. Luebeck, F.A. Petter, and W.L. Rand

Bu kyronu hiç duymamıştım siz söyleyince baktım şöyle bir yazıya şahit oldum ;

kryon nötr aşıyı 20 şubat 2005 de aldım ve yolculugum başladı önce canlı rüyalar görüyorsun niye nicin bu gezegende bulunuyorsun onu gösteriyorlar garip ama nötr aşıyı alalı 2 ay olmuştu reiki üstadı serpil hocam bir gün beni gördü ve dediki meralcim 8 rehberle doldşıyorsun bu demektirki 12 ye cıkacak soıneaki günlerde biraz kacık bence degil toplumca öyle o kişide aynısını söyledi kryon enerjisine insiyasyonu talep ettim ve oldu her gün 20 dakika ruhla ve yuvadaki ailemizle konuşarak bütün konularda bilgi alabilirsiniz .şimdi eyer geceleri saat üclerde uykularıhız kacıyorsa kilo kaybınız oluyorsa akşam 11 de gözünüz saate takılıyorsa yuvaya hoş geldiz diyeyim ve her gün sessiz ve kotsal zamanınızda ellerinizi uzatın ve perdenin öbür yanındaki ailemle kucaklaşmak istiyorum deyin 3 dakikadan fazla olnası elleriniz hemen tutulacak cok güzel bir olay. kryon dan ruh icin soruları daha sonra yazarım"

irem bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun , master olarak bu konu ile ilgili hiç deneyiminiz , bilginiz v.s. var mı ? Çok merak ettim , aşı v.s.'den bahsediyorlar

Sevgiler

Back
X