- 20 Ocak 2010
- 45.893
- 163.096
- 798
- 43
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sevişemiyorlar günahbu ne öfke bu ne celal?
savaşmayın sevişin sinirleriniz yatışsın
Bebecik de degil hatta bebekcik :) hani demogoji yapiyorumya en dibi olsun )Bebecik miAllahta sizi güldürsün
Ayy, bu kadar alinacaginizi bilsem yazmazdimBebecik de degil hatta bebekcik :) hani demogoji yapiyorumya en dibi olsun )
Bu arada yuz kisi falan yorumuma alinti yapti toplu cevap olarak, konu sahibi hakkinda hayirlisi ne ise o olsun diyorum. (Demogoji degil, gercek bir temenni)
Kendi aile hekiminize yaptırmanız gerekiyor bazı aile hekimleri asla hasta kabul etmiyor bilginiz olsunSağlık ocağında yapıldığını bilmiyordum teşekkürler. Peki bu illa bizim ikametgahımızın olduğu bölgedeki sağlık ocağı olmak zorunda mı yani aile hekimiyle ilgili bi sıkıntı çıkar mı başka bi sağlık ocağında yaptırsam
SiZ beni alıntiladığınızdan mütevellit bende sizi alıntiladımBebecik de degil hatta bebekcik :) hani demogoji yapiyorumya en dibi olsun )
Bu arada yuz kisi falan yorumuma alinti yapti toplu cevap olarak, konu sahibi hakkinda hayirlisi ne ise o olsun diyorum. (Demogoji degil, gercek bir temenni)
Evet var ole ulkeler cnm6 aya kadsr kürtaj mı o ne yahu
İyi ki sevişemiyorlarSevişemiyorlar günah
Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)Size ne isteyen istediğiyle birlikte olur tasası size kalmadı güçlü kadın peh
bos insansa tabiki yaparlar dogruSize tersse siz yapmayin o zaman, yeter ki baskalarini yargilamayin.
Not: Burasi bir forum, uyeler istedikleri konuya yorum yapip istedikleri yoruma cevap verebilirler anlamina gelir bu.
Ben son gebeligimde ustune gormemiydi bilmem, ama baya baya adet olur gibi kanama yasadim 7-8 gun.Üstüne görme öyle beş gün süren adet şeklinde olmaz hatta tamamiyle kan rengi bile olmuyo kahverengi oluyo ve bi kaç damla ile sınırlı ama yine de yanlış bilgilendirmiyim sizi bi arkadaşın dedigi gibi sabah bi test daha yapın
Bakın bu üyenin daha önceki nickini ve konularını biliyorum.Bazı yorumlarına gıcık oluyordum ama bu konu çok başka.Kimsenin sevgilisine serseri demeyin ayrıca.Haber verdiğinde gidip test yaptıralım demiş , eski sevgilisinin evlenmek isteyeceğini de söylüyor konu sahibi.Serserilik hareketler mi bunlar? Bilip bilmeden yorum yapmayın.Kızcağız zaten antidepresan kullanıyormuş.Keyiften kullanmıyordur heralde antidepresanı.Sözcüklerimizi seçerek kullanmak zorundayız.Ayrıca uçkur filan diye çirkinleştirmeyin olayı.Kız ne diyor siz ne yorum yazıyorsunuz.İnsanları kışkırtmayın.Kutuplaştırmayın.Herkesin hayatı sizinki gibi olmak zorunda değil.O zaman yapmayacakti efendim.
Olayin benimle alakasi yok, ben demogiji yapsam ne yapmasam ne???
Sonuç dogmadan infaz edilen bir cocuk.
Siz once bazi seylerin zamani gelmeden yapilmamasi gerektigini soyleyin.
elin cigeri bes para etmez serserisi ile yasanacak bes dakikalik zevk icin hickimse canindan olmak zorunda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?