- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.901
- 83
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Size tersse siz yapmayin o zaman, yeter ki baskalarini yargilamayin.Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Aralikta birlikte olmadan onceki adet tarihi ne?Testi ev arkadaşlarım görmesinler diye hemen dışarı attım ama yarın yapıcam sabahtan o da çift çizgi çıkarsa onu atarım buraya. Sevgilimle de en son aralığın son haftasında birlikte olduk
Erkek anlar mi diosun? Delik olunca yani?En güvenilirlerden biri ama delik falan olma ihtimali oluyor ona iliskiden sonra erkek anlardı zaten delik olsa
Aralığın 7siyle 12si arasıAralikta birlikte olmadan onceki adet tarihi ne?
Yok zaten yüzde yüz demedim de sonucta yabancı bir madde spermin gitmesini engelliyor delik olması yırtilmasıda zor bir ihtimal o bakımdan dedimHiçbir korunma yönteminin %100 garantisi yok zaten. Bazı durumlarda cidden basiretin bağlanıyor. :/
O zmn 9 haftalik hamilesin cnm. 8 arti 5Aralığın 7siyle 12si arası
Pre.nin icinde sperm kalmamış olur veya organın kafası çikmış olur yırtıldıgindan nasıl anlamasın ay neler söyletiyorsun banaErkek anlar mi diosun? Delik olunca yani?
Hahaha ya bilgi alioz kuzucuk :) ok ama birden spermin hepsi cikmaz ya? Ya da sade delik olarak kalmaz mi? Ya valla bilmediimden soruom :)Pre.nin icinde sperm kalmamış olur veya organın kafası çikmış olur yırtıldıgindan nasıl anlamasın ay neler söyletiyorsun banayani sevismeden sonra anlardı en azından
Yok zaten yüzde yüz demedim de sonucta yabancı bir madde spermin gitmesini engelliyor delik olması yırtilmasıda zor bir ihtimal o bakımdan dedimhem yırtılmış olsa falan cocuk farkederdi
Evet bu hesapla çizgi silik çıkmazdı kabak gibi görünmesi gerekiyordu.O zmn 9 haftalik hamilesin cnm. 8 arti 5
Ama o belli olmuoki cnm testten teste fark var..Evet bu hesapla çizgi silik çıkmazdı kabak gibi görünmesi gerekiyordu.
Son regl tarihine göre mi hesaplanıyor.. ya bi de belirti de gösteriyorum su gibi bi akıntım olmuştu hatta buraya konu açmıştım hamilelik belirtisi demişlerdi ama ben tabi ihtimal vermemiştim... göğüslerimde de ağrı varO zmn 9 haftalik hamilesin cnm. 8 arti 5
Eczaneler kapalı yoksa 10 tane alıp yapıcamHemen sonuç mu bekledin mi biraz ay şimdi alsana meraktan nasıl çatlamıyorsun al yap ben bile merqk ettim
Olur olur, 8-9 haftalık gebelikte o çizginin çıkmasına sebep olan hormon çok yoğun olacağından belirgin şekilde çıkardı. İlk zamanlar silik çıkmasının sebebi zaten hormonun tam olarak coşmamış olması :))Ama o belli olmuoki cnm testten teste fark var..
Ailemle görüşmüyorum kendi burslarım ve kazandığım parayla geçiniyorum tabi ki bebeğe bakacak maddi durumum yok. Zaten okuyorum ve öğrenci evinde kalıyorum kaldı ki antidepresan kullanıyorum yani aldırmak haricinde hiçbi seçeneğim kalmıyorBen kürtaja karşı değilim. Şu an maddi ve manevi anlamda hazır olmadığınızı hissediyorsanız aldırın daha iyi. Bakamamaktansa aldırmak daha cazip geliyor nedense.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama hamilelik gibi bi durum söz konusu olursa ve kürtaj düşünüyorsanız en azından annenizle paylaşın derim.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Olabilir..benim son gebelikte cok akinti olmustu halbuki ilk ikisinde o kdr olmamisti. Her kadin farkli her gebelik farkli tabii..keske hem prezervatif hem hap kulkansaydin cnm. Ama yapck bisey yok. Bugun gidip test al hemen yarin sabah sonucu yaz burayaSon regl tarihine göre mi hesaplanıyor.. ya bi de belirti de gösteriyorum su gibi bi akıntım olmuştu hatta buraya konu açmıştım hamilelik belirtisi demişlerdi ama ben tabi ihtimal vermemiştim... göğüslerimde de ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?