Üstüne görmüş olabilir miyim?

Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Size tersse siz yapmayin o zaman, yeter ki baskalarini yargilamayin.
Not: Burasi bir forum, uyeler istedikleri konuya yorum yapip istedikleri yoruma cevap verebilirler anlamina gelir bu.

Hiçbir korunma yönteminin %100 garantisi yok zaten. Bazı durumlarda cidden basiretin bağlanıyor. :/
Yok zaten yüzde yüz demedim de sonucta yabancı bir madde spermin gitmesini engelliyor delik olması yırtilmasıda zor bir ihtimal o bakımdan dedim hem yırtılmış olsa falan cocuk farkederdi

Pre.nin icinde sperm kalmamış olur veya organın kafası çikmış olur yırtıldıgindan nasıl anlamasın ay neler söyletiyorsun bana yani sevismeden sonra anlardı en azından
Hahaha ya bilgi alioz kuzucuk :) ok ama birden spermin hepsi cikmaz ya? Ya da sade delik olarak kalmaz mi? Ya valla bilmediimden soruom :)

Yok zaten yüzde yüz demedim de sonucta yabancı bir madde spermin gitmesini engelliyor delik olması yırtilmasıda zor bir ihtimal o bakımdan dedim hem yırtılmış olsa falan cocuk farkederdi

Bazen o kadar belirgin yırtılmıyor. Benim başıma gelmedi bu arada Allah korusun da çevremden duymuşluğum var iğne deliği kadar yırtılmalardan hamile kalanlar.

Ben kürtaja karşı değilim. Şu an maddi ve manevi anlamda hazır olmadığınızı hissediyorsanız aldırın daha iyi. Bakamamaktansa aldırmak daha cazip geliyor nedense.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama hamilelik gibi bi durum söz konusu olursa ve kürtaj düşünüyorsanız en azından annenizle paylaşın derim.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

O zmn 9 haftalik hamilesin cnm. 8 arti 5
Son regl tarihine göre mi hesaplanıyor.. ya bi de belirti de gösteriyorum su gibi bi akıntım olmuştu hatta buraya konu açmıştım hamilelik belirtisi demişlerdi ama ben tabi ihtimal vermemiştim... göğüslerimde de ağrı var

Ama o belli olmuoki cnm testten teste fark var..
Olur olur, 8-9 haftalık gebelikte o çizginin çıkmasına sebep olan hormon çok yoğun olacağından belirgin şekilde çıkardı. İlk zamanlar silik çıkmasının sebebi zaten hormonun tam olarak coşmamış olması :))

Ailemle görüşmüyorum kendi burslarım ve kazandığım parayla geçiniyorum tabi ki bebeğe bakacak maddi durumum yok. Zaten okuyorum ve öğrenci evinde kalıyorum kaldı ki antidepresan kullanıyorum yani aldırmak haricinde hiçbi seçeneğim kalmıyor

Olabilir..benim son gebelikte cok akinti olmustu halbuki ilk ikisinde o kdr olmamisti. Her kadin farkli her gebelik farkli tabii..keske hem prezervatif hem hap kulkansaydin cnm. Ama yapck bisey yok. Bugun gidip test al hemen yarin sabah sonucu yaz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…