- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sağlık ocağında yapıldığını bilmiyordum teşekkürler. Peki bu illa bizim ikametgahımızın olduğu bölgedeki sağlık ocağı olmak zorunda mı yani aile hekimiyle ilgili bi sıkıntı çıkar mı başka bi sağlık ocağında yaptırsamBence ikinci bir gebelik testi alın ama yarın sabah ilk tuvaletiniz ile yapın. Sonra yine çizgi varsa kan testi yaptırın özelde çok cüzi bir rakama bile yapıyorlar. Sağlık ocağında da hemen yaparlar bir saate falan çıkıyor.
Cümlemize3.soruya cevap vericem sadece. Madem bu korkuya giricektiniz yemeyin o halti. Kurtaj olucam falan. Yapip yapip sonra bi cana kiyin. Rabbim hidayet versin
Kadın prezerfatifle korunmuş daha ne yapsın cocuk istemiyor ki korunmuş. Siz ama biz korunuyorduk diye geri çekilme yöntemi kullananlardan sandınız heralde.3.soruya cevap vericem sadece. Madem bu korkuya giricektiniz yemeyin o halti. Kurtaj olucam falan. Yapip yapip sonra bi cana kiyin. Rabbim hidayet versin
O zaman yarın sabah bir test daha yapayım inşallah hamile değilimdirOnce bi daha test yapın evde hatta iki kere daha falam yapin sonuc pozitifse sonra güvenli bir yerde test yaptırın ailenize mesaj falan gitmesin. Oluyor mu bilmiyorum ama bi ara gazetelerde okudum böyle şeyler calisanlarin isgüzarlıgi. Hemen paniğe kapılmayın, para konusunda kürtaj pahalı bir islem bildiğim, pozitif çıkarsa sevgilinizden para isteyin veya kadın derneklerine gidin.
Testi ev arkadaşlarım görmesinler diye hemen dışarı attım ama yarın bi tane daha yapıcam eğer o da öyle çıkarsa fotoğrafını atarım onunEkleseydin keşke testin resmini, ama o inçe çizgi çıktığında genelde hamilelik oluyor.
Diğer şeyler için birşey diyemicem, hakkında hayırlısı olsun.
Kadın prezerfatifle korunmuş daha ne yapsın cocuk istemiyor ki korunmuş. Siz ama biz korunuyorduk diye geri çekilme yöntemi kullananlardan sandınız heralde.
Konu sahibi bi test daha yapın bence hamile degilsin hatta testi buraya atın s.ocaklarıda aynı testi yapıyor burda kan testi yaptırmak istersen devlet hastanesine git bence
En güvenilirlerden biri ama delik falan olma ihtimali oluyor ona iliskiden sonra erkek anlardı zaten delik olsaSabah idrari en guvenilir olani...ama bencede hamilesin testin fotosunu atsana? Sevgilinle bir kac hafta once birlikte oldunuz sonrasinda hemen ayrildiniz mi? Eger hamileysen bu prezervatif ne bicim bisey ya kimseyi korumuyo. Hani koruyodu?
Testi ev arkadaşlarım görmesinler diye hemen dışarı attım ama yarın yapıcam sabahtan o da çift çizgi çıkarsa onu atarım buraya. Sevgilimle de en son aralığın son haftasında birlikte oldukSabah idrari en guvenilir olani...ama bencede hamilesin testin fotosunu atsana? Sevgilinle bir kac hafta once birlikte oldunuz sonrasinda hemen ayrildiniz mi? Eger hamileysen bu prezervatif ne bicim bisey ya kimseyi korumuyo. Hani koruyodu?
Size ne isteyen istediğiyle birlikte olur tasası size kalmadı güçlü kadın pehInsan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Evet verdim rabbim esas sana hidayet versinInsan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Ya böyle yorumların geleceğini zaten biliyodum çok önemli değil onlarSize ne isten istediğiyle birlikte olur tasasj size kalmadı güçlü kadın peh
En güvenilirlerden biri ama delik falan olma ihtimali oluyor ona iliskiden sonra erkek anlardı zaten delik olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?