- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bir de ben şeye gülüyorum. “Yapıp yapıp burada konu açıyor” diye eleştirenlerin istisnasız her hamilelik konusunda aktif olmasınaHala yapıp yapıp diyor size mi soracaklar yaparken bunun kararını siz mi veriyorsunuz ister aldırır ister sevişir siz de anca konuşursunuz
Birde tatlim ben 9 yildir evliyim hic korunmadim ztn cocuk olmuodu..olursada bas ustunde yeri var diodum.. cunku cocuk istioduk. simdi korkuyorum tabii bu konulari gordukce..
Başkasının arzuladığı fakat sizin şikayetçi olduğunuz şeyler de vardır hayatta. O zaman Allah onları sizden alsın mı? Bu kadar insafsız olmayın. Kız bundan 5 sene sonra belki harika bir anne olacak. Böyle bir itham çok üzücü.Çıkaramıycağınız b...ku yemeseniz daha iyi olur arkadasım bir bebeğimiz olsun diye hastane hastane gezip milyar döken anne baba adaylarından biri olarak bu haltı yiyip sonra da o cana kıymak için yol aramanız çok büyük şımarıklık ve nankörlük diye düşünüyorum inşallah hamile değilsinizdir sizin gibiler anne olmasın
Aynen yaaaKonuda banlanan banlananaKeşke konu sahibi banlanmasaydı, yarın sonucu yazacaktı buraya
Çıkaramıycağınız b...ku yemeseniz daha iyi olur arkadasım bir bebeğimiz olsun diye hastane hastane gezip milyar döken anne baba adaylarından biri olarak bu haltı yiyip sonra da o cana kıymak için yol aramanız çok büyük şımarıklık ve nankörlük diye düşünüyorum inşallah hamile değilsinizdir sizin gibiler anne olmasın
Meraktan soruyorum nasip olursa ben de anne olmayı düşünürüm birkaç sene içinde ve şunu merak ediyorum. Üstüne görme olayı regl gibi olabiliyorsa, ve belirtiler 2-3 ay kendini net belli etmiyorsa(çoğu kişi neredeyse karnı şişmeye başlayınca kusmaya aşermeye vs başlıyor çünkü) o zaman biz karnımız şişene kadar hamile olduğumuzu anlayamayacak mıyız? Hayır evlendikten sonra büyük bir sorun değil belki tamam da yani ben 4. Ayda öğrenmek istemem hamile olduğumu. E regl oluyorken de neden kıllanayımÜstüne görme olabilir malesef. Şurdan biliyorum rahatsizlik sebebiyle 15 gün adet olmustum ama oyle boyle degil parcali ve cok kanamali. Bitince doktora gittim muayne etti rahim kalin gebe olabilirsin dedi. Nasil olur 15 gun adet oldum dedim. Ustune gormus olabilirsin dedi ve kan testi yapti. Tabi benim ki negatifti ama doktor bunda bile supheye girdiyse ihtimal dahilinde demektir
Canim benimde basima gelmedi ama bildigim kadariyla iliskiden sonraki ilk regl ini oluyorsun ama ikincisi gelmiyor yani o zaman da test yaparsin muhtemelen. Hem herkesin basina gelen birsey degil nadir olan birseyMeraktan soruyorum nasip olursa ben de anne olmayı düşünürüm birkaç sene içinde ve şunu merak ediyorum. Üstüne görme olayı regl gibi olabiliyorsa, ve belirtiler 2-3 ay kendini net belli etmiyorsa(çoğu kişi neredeyse karnı şişmeye başlayınca kusmaya aşermeye vs başlıyor çünkü) o zaman biz karnımız şişene kadar hamile olduğumuzu anlayamayacak mıyız? Hayır evlendikten sonra büyük bir sorun değil belki tamam da yani ben 4. Ayda öğrenmek istemem hamile olduğumu. E regl oluyorken de neden kıllanayımYok mu bunun erken yolu
Ya arkadaşım üniversite birinci sınıfta hamile kalıp evlendi. Evlendiğinde 4 aylık hamileydi. Tam da dediğim olay. Üçüncü ayda öğrenmiş. Çok şaşırıyorum böyle olunca. Reglimiz bizim canımız. Ona da güvenemeyeceksekCanim benimde basima gelmedi ama bildigim kadariyla iliskiden sonraki ilk regl ini oluyorsun ama ikincisi gelmiyor yani o zaman da test yaparsin muhtemelen. Hem herkesin basina gelen birsey degil nadir olan birsey
Kimisi ilk aylarda mide bulantisi, zayiflama, bas donmesi vs. neler yasiyor. Demekki arkadasin da hic belirti yokmus ilgincYa arkadaşım üniversite birinci sınıfta hamile kalıp evlendi. Evlendiğinde 4 aylık hamileydi. Tam da dediğim olay. Üçüncü ayda öğrenmiş. Çok şaşırıyorum böyle olunca. Reglimiz bizim canımız. Ona da güvenemeyeceksek
ayyy ne alaka allah aşkına ?Parasızım, bakamam, ailem yardımcı olmaz vs evet bunlar geçerli sebepler açıklamanı bunlarla sınırlasaydın hak da verirdim.
Konu sevişip sevişmemekse evet senin kararın, senin vücudun ama atan kalp sana ait değilse benim kararım, benim vücudum diyerek sadece duygusuz ve vicdan yoksunu olmanı ortaya koyuyorsun.
Umarım hamile değilsindir. Bu derece duygusuz, bi canlıyı benim bedenim benim kararım gibi soğuk bir cümleyle rahatlıkla öldürebilecek zihniyette biri çocuk sahibi olmamalı zaten.
Bir diğer arkadaşım hiçbir belirti yokken birdenbire çocuklara sempati duymaya ve içimde varlığını hissetmeye başladım, test yaptım hamileymişim demişti. Yani fizyolojik değil psikolojik hisler de olabiliyor. Konu sahibinin hamile olduğunu da sanmıyorum. 10 haftalık hamile olsa belli bir duygusal bağı olurdu bebekle. Bahsettiğim arkadaşım direkt annelik dürtüsünün yerleştiğinden bahsetmişti iki aylık hamileydi öğrendiğinde. Konu sahibi bence bugün yarın regl olacak. Şu an banlandığı için yazamıyor. Bu arada kendisine daha önce de başka bir üyeye önerdiğim rahim genişlemesinin tespit edilmesine yarayan parmak testini öneririm. Yarına kadar beklemeden yapabilir. Nasıl yapıldığının ayrıntılarını arama motoruna yazarak bulabilir.Kimisi ilk aylarda mide bulantisi, zayiflama, bas donmesi vs. neler yasiyor. Demekki arkadasin da hic belirti yokmus ilginc
Bencede gebe degil, stres yaptigi icin olmuyor muhtemelen. Bu arada iliskiye girdiginde ovulasyon doneminde de degilse ihtimal azaliyor zatenBir diğer arkadaşım hiçbir belirti yokken birdenbire çocuklara sempati duymaya ve içimde varlığını hissetmeye başladım, test yaptım hamileymişim demişti. Yani fizyolojik değil psikolojik hisler de olabiliyor. Konu sahibinin hamile olduğunu da sanmıyorum. 10 haftalık hamile olsa belli bir duygusal bağı olurdu bebekle. Bahsettiğim arkadaşım direkt annelik dürtüsünün yerleştiğinden bahsetmişti iki aylık hamileydi öğrendiğinde. Konu sahibi bence bugün yarın regl olacak. Şu an banlandığı için yazamıyor. Bu arada kendisine daha önce de başka bir üyeye önerdiğim rahim genişlemesinin tespit edilmesine yarayan parmak testini öneririm. Yarına kadar beklemeden yapabilir. Nasıl yapıldığının ayrıntılarını arama motoruna yazarak bulabilir.
Meraktan soruyorum nasip olursa ben de anne olmayı düşünürüm birkaç sene içinde ve şunu merak ediyorum. Üstüne görme olayı regl gibi olabiliyorsa, ve belirtiler 2-3 ay kendini net belli etmiyorsa(çoğu kişi neredeyse karnı şişmeye başlayınca kusmaya aşermeye vs başlıyor çünkü) o zaman biz karnımız şişene kadar hamile olduğumuzu anlayamayacak mıyız? Hayır evlendikten sonra büyük bir sorun değil belki tamam da yani ben 4. Ayda öğrenmek istemem hamile olduğumu. E regl oluyorken de neden kıllanayımYok mu bunun erken yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?