- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Merhaba, Testinizin sonucu ne oldu acaba? Ben aynen sizin gibi bir durum yaşadım.o yüzden merak ediyorum..İnşallah pozitiftir...Mrb arkadaslar cok güzel bılgıler veren bır sıte burası nette tesadüfen rastladım ve bıkac konuyu okuduktan sonra benımde aklımda acaba.... Bende hamıle olabılırmıyım hıssı oluştu çünkü yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz 8,5 yıllık evlıyım 4 sene sonra hamıle kaldım polikistik over tedavısının ardından bır kızım oldu Allah hepımızın yawrularını bağışlansın ve korunmayı bırakmamızın ardından gecen ay normal bır şeklide adet olduktan sonra bu ay yanı ocagın 4 adet olmam gerekırdı olmadım 10 ocak sabah hafıf lekelenme oldu sadece tuvalet kağıdında kurulma esnasında ıkıcın günde aynen fakat 12 Ocak normal adetten bıraz daha az gibi kanamam başladı dün ve bügünde aynen dvm bakalım bıtınce test yapmak ıstıyorum bu arada adetım gecıkınce test yaptım bır kaç kere ama negatif cıktı kızımdada gec ogrenmısıtım ve lekelenmem olmustu fakat 2 gundu ve adet gıbı cok degıldı sımdı tereddutte kaldım burda okuyunca bakalım sonucunu yazarım ıns yumurtlama testıne gorede 28 Aralık tam yumurtlama günüydü cunku ogun cıft cızgı çıktı sanırım geç yumurtladım bundan dolayıda uzerıne adet gormuş olabılırım dıye düşünüyorum
Evet benim başıma geldi ilaç kullaniyordum adetler gelince ilk dört ay farkedemedim amniyosentez oldum bir sürü sorun
keşke birisi cevap verseydi 2 gündür de mide yanmalarım vararkadaşlar bende 24 ocakta sabah adet gördüm 25 ocakta azaldı 26 ocakta lekelenme başlayıp biranda bıçak gibi kesildi sonrada ertesi günü kahverengi lekelenmem devam etti 3 gün kadar devam etti adetim bitti göğüs ağrılarım kasık bel ağrılarım bitti derken 3 gündür kasık ve bel ağrılarım yine başladı ve karnımda ki şişlik devam ediyor devam etmeyen tek şey göğüs ağrılarım sizce üstüne görmüş olabilirmiyim
merhaba siz test yaptiniz mi? Hamile miymissiniz?arkadaşlar bende 24 ocakta sabah adet gördüm 25 ocakta azaldı 26 ocakta lekelenme başlayıp biranda bıçak gibi kesildi sonrada ertesi günü kahverengi lekelenmem devam etti 3 gün kadar devam etti adetim bitti göğüs ağrılarım kasık bel ağrılarım bitti derken 3 gündür kasık ve bel ağrılarım yine başladı ve karnımda ki şişlik devam ediyor devam etmeyen tek şey göğüs ağrılarım sizce üstüne görmüş olabilirmiyim
Merhaba yazınızın üstünden çok geçmiş ama birebir aynı şeyi yaşıyorum sizinle. Sonuç ne oldu merak ettim. Bebek var mıymış, yoksa Allah korusun bir rahatsızlık mıymış?Bende bu ay normalinden 3 gün önce adet oldum ve adetime bir hafta kala ara ara mide bulantısı istifra etme baş dönmesi, baş ağrısı, karnımda şişkinlik, aşırı bel ağrısı ve kasıklarda sancı vardı bu sefer kesin hamileyim dedim ve kaçkere test yaptım ama negatif ve adtim sadece 2 gün sürdü ve kahverengi akıntı geldi çok az karnım hala patlayacak gibi şiş baş dönmelerim devam ediyor acaba hala hamilelikten şüphelenmelimiyim diye düşünüyorum yaaa..
Bence doktora git kimyasal gebelik de olabilir. Ustune görme lekelenmiş şeklinde oluyor ya da hafif kana oluyormuş. Riske atma derimMerhaba kızlar bana yardımcı olun ben 2 senelik evliyim ve iki düşük yaşadım bu ay çok umutluydum çünkü tüm belirtiler vardı adetim iki gün geçti hamileyim diye sevinirken bi vajinal Ağrı'mla uyandım afedersiniz simsiyah geldi ve miktarı az normalde Çeşme gibi olurdu ağrım halen devam etmekte bi umut belki üstüne görme durumu yaşıyo olabilir miyim yorumları okudum normal adet gibi görenlerde olmuş ve yumurtlamadan 10 gün sonra kanamam oldu sence bi şansım varmı yoksa ümitlenmicem ona göre doktora gidiyim
Çok Ağrı'm vardı sabah afedersiniz elime böyle parça geldi sizce düşük mü yaptım korkuyorumBence doktora git kimyasal gebelik de olabilir. Ustune görme lekelenmiş şeklinde oluyor ya da hafif kana oluyormuş. Riske atma derim
normal adet bu.Çok Ağrı'm vardı sabah afedersiniz elime böyle parça geldi sizce düşük mü yaptım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?